Preminuo radnik EPS-a posle pada sa bandere

Beta

18. 03. 2016. u 17:07

Radnik Elektroprivrede Srbije (EPS) Slobodan Stošić (47) preminuo je od posledica povreda koje je zadobio kada je pao sa stuba dok je radio na niskonaponskoj mreži u selu Gornja Trnica kod Trgovišta,

Преминуо радник ЕПС-а после пада са бандере

Ilustracija

Radnik Elektroprivrede Srbije (EPS) Slobodan Stošić (47) preminuo je od posledica povreda koje je zadobio kada je pao sa stuba dok je radio na niskonaponskoj mreži u selu Gornja Trnica kod Trgovišta, saopštio je danas EPS.


Radnik je stradao juče, kada se polomio drveni stub na kojem se nalazio dok je izvodio radove. On je sa povredama grudnog koša prebačen u bolnicu u Vranju, gde je preminuo.


U toku je istraga nadležnih policijskih i inspekcijskih organa, a formirana je i posebna komisija kako bi se istražio uzrok povrede i preduzele odgovarajuće mere, navodi se u saopštenju EPS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Opaki

18.03.2016. 23:56

Ginu elektricari iz edb kao muve. Sami kupuju rukavice i krpe odela,sami se snalaze i improvizuju opremu. Smanjene im plate,rade pod stresom i na visokim i na niskim naponima. Ukinuce im i beneficiran staz. Strasno sta se radi. Pocivaj u miru,mucenice