Tuga u porodici Marić: Ubili nam sina jedinca dok je sprečavao tuču!

J. L.

01. 01. 2016. u 20:49

Туга у породици Марић: Убили нам сина јединца док је спречавао тучу!

Mesto zločina i kuća porodice Marić

Dragan Marić, student grafičkog inženjerstva i dizajna, nastradao u Bajmoku. Ubijen hicem iz lovačke puške. Uzoran momak i student

POKUŠAVAJUĆI da smiri svađu grupe mladića u novogodišnjoj noći u Bajmoku, nadomak Subotice, hicem iz lovačke puške ubijen je 23-godišnji Dragan Marić, student grafičkog inženjerstva i dizajna. Prema za sada nezvaničnim informacijama, na njega je pucao mladić iz susednog sela Mišićeva.

Ubistvo se dogodilo ispred ugostiteljskih objekata, u samom centru sela kod ambulante, u kojima su momci čekali Novu godinu. Po rečima Bajmočana, dve grupe momaka su se posvađale, došlo je do tuče i teških reči.

- Jedan od momaka koji je i zakuvao tuču vikao je na Marićevog druga da će ga ubiti, okrenuo se i otišao, a onda se vrlo brzo vratio sa lovačkom puškom – kaže jedan meštanin Bajmoka. - Dragan nije bio u sukobu, pokušavao je da smiri situaciju, ali je ovaj opalio metak u njega.

Mladiću je odmah ukazana hitna medicinska pomoć, ali, je nažalost, izdahnuo na putu do Opšte bolnice u Subotici.

U domu porodice Marić muk. Vest da su ostali bez sina jedinca Sanji i Veljku stigla je neposredno po incidentu. Zanemeli od bola nisu imali snage da kažu bilo šta o tragediji koja ih je zadesila.

- Došao je iz Novog Sada da provede praznike sa porodicom i prijateljima, ovo je strašno sta se desilo – kratko su rekli roditelji. - Još nam ništa nije rečeno kako se sve zaista odigralo, znamo samo ono što pričaju njegovi drugovi. Bio je divan mladić, molim vas razumite, nemamo šta više da kažemo...

Policijska uprava u Subotici se nije zvanično oglašavala, a u svom obraćanju javnosti Miroljub Kolarić iz Uprave policije rekao je da je identitet počinioca ubistva poznat i da se za njim traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

SOFIA

01.01.2016. 21:53

Svim vinovnicima ovog sukoba dozivotna teska robija za primjer buducim generacijama pa da vidimo hocel jos neko

Radojko

01.01.2016. 22:33

@SOFIA - Svi vinovnici ovog sukoba angazujte advokate razvucice se sudjenje godinama svi cemo zaboraviti na to i tada ce dobiti minimalne kazne,advokati malsimalno u dzepovima i idemo dalje

Србија

02.01.2016. 00:05

Желим породици снагу у овим тешким можда најтежим тренуцима њихових живота. Почивај у миру, нека ти је вечна слава!!