Puzigaća čeka ekstradiciju

J. D. Lj.

sreda, 07. 10. 2015. u 21:13

Пузигаћа чека екстрадицију

Bris Taton

Zvanični zahtev Ministarstva pravde Srbije za izručenje Dejana Puzigaće stigao je u Grčku

ZVANIČNI zahtev Ministarstva pravde Srbije za izručenje Dejana Puzigaće (34), koji se tereti da je bio organizator napada na francuskog navijača Brisa Tatona, stigao je u Grčku. Dokument je predat zajedno sa više stotina stranica sudskog predmeta prevedenih na grčki jezik, potvrdio je za "Novosti" njegov branilac, beogradski advokat Svetozar Vujačić.

Prema rečima branioca, grčke vlasti će morati u roku od najmanje nedelju dana, do najviše mesec dana, da odluče o srpskom zahtevu za Puzigaćino izručenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Краљевић Марко

08.10.2015. 00:58

правда за Гробаре,нисмо га ми убили,скочио је сам ...

Kvazimodo Sorabius

08.10.2015. 09:07

Taton jeste napadnut, jeste bezao i sam propao i pao, jesu "navijaci" krivi za napad, ali je smrt nastupila u bolnici nakon sumnjive operacije...Odjednom su zacutali svi, narocito doktori, nakon je hirurg dobio visoko francusko odlikovanje...Mediji, budite humani, "vratite se" u vreme kad se glasno "suskalo" o "gruboj gresci hirurga".Greh je onoliki broj "ubica" da traci zivot zbog zvanicnog cutanja, zbog dodvoravanja "zapadu" - a istina je sasvim drugacija...

Ja BL

08.10.2015. 11:53

Ako nekom stavis omcu oko vrata I njemu se izmakne stolica, jel to znaci da se objesio sam. Ne znam uopste cemu nasilje, pa se ovakve stvari desavaju makar I iz nehata.