Saučesnik u ubistvu Tatona uhapšen u Grčkoj, hteo da beži na Tajland

Novosti online

petak, 11. 09. 2015. u 20:57

Саучесник у убиству Татона ухапшен у Грчкој, хтео да бежи на Тајланд

Bris Taton

Dejan Puzigaća, poslednji iz grupe osuđenih napadača na Francuza Brisa Tatona u Beogradu, koji je bio u bekstvu, uhapšen je u Grčkoj

Dejan Puzigaća, poslednji iz grupe osuđenih napadača na Francuza Brisa Tatona u Beogradu, koji je bio u bekstvu, uhapšen je u Grčkoj.

Puzigaća je uhapšen na atinskom aerodromu sa falsifikovanim pasošem Slovenije.

On je u razgovoru sa srpskim konzulom rekao da je pobegao iz Srbije zbog krivičnog postupka koji je protiv njega vođen nakon ubistva francuskog državljanina Brisa Tatona, te da je u odsustvu osuđen na 14 godina zatvora.

On je u Atinu došao sa falsifikovanim pasošem, radi pribavljanja tajlandske vize i nije imao srpska dokumenta.

Puzigaća se trenutno nalazi u policijskoj stanici na atinskom aerodromu.

Za Dejanom Puzigaćom raspisana je poternica Interpola zbog optužbe da je bio saučesnik u ubistvu Tatona.

Bris Taton (28) brutalno je prebijen 17. septembra 2009. u centru Beograda. Od posledica batinanja preminuo je 12 dana kasnije u bolnici.

Puzigaća ima pravo na ponovno suđenje.

(Autor: Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

zemlja vam je trulez u kojoj je zivot jeftin

11.09.2015. 22:12

strava. sve te latentne navijacke pedercine, pratiti, snimati, prisluskivati telefone, pratiti aktivnosti na netu (sve to softwareski jeftino moze da se izvede) uzeti im svima dna, otiske svih prstiju, otiske dlanova, ubeleziti u data base... to je bagra i olos koje koriste politicari za izazivanje haosa. to su sve kriminalci i dileri. sljam drustva - talog!

Nikola

11.09.2015. 22:51

У погледу овог Татона је одувек било нечег што ми не улива поверење. Као и у, наравно, целој причи око његове смрти. Да ли и зашто из ведра неба туча? Није требало да буде убијен, али зашто туча уопште (под условом да увек постоји неки мотив)? Шта ако смо заиста поклонили сви онолику пажњу и пијетет некоме ко је на сред трга имитирао НАТО авионе и провоцирао? Татон евидентно није исти профил као нпр. Арно Гујон. Није довољно да неко само буде Француз да се пред њим пада на колена.