Dečak preminuo od straha?

M. Ivetić

01. 06. 2014. u 14:03

Дечак преминуо од страха?
Zagonetna smrt šesnaestodišnjeg A. R. u Trešnjevcu kod Kanjiže. Obdukcioni nalaz treba da odgonetne tajnu smrti mladića

Šesnaestogodišnji A.R. iz Tornjoša, u opštini Senta, pod nerasvetljenim okolnostima je preminuo u subotu oko 3.30, ispred ugostiteljskog objekta "Atlantis" u Trešnjevcu, selu kod Kanjiže. Nakon uviđaja, otvorena je istraga, a telo maloletnika, po naredbi Javnog tužilaštva, odvezeno je, radi obdukcije, u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Obdukcioni nalaz, koji će biti obelodanjen za dva do tri dana, treba da odgonetne tajnu smrti ovog mladića, na čijem telu, nakon što je preminuo, medicinska ekipa, koja je izašla na lice mesta, nije uočila tragove nasilja. Još nema zvanične informacije o ovom slučaju. Malolenika je, saznajemo iz nezvaničnog izvora, zbog sumnje da je jednom gostu ukrao kožnu jaknu, pojurilo obezbeđenje poznatog, veoma posećenog, ugostiteljskog objekta na ulazu u Trešnjevac. On je, uočivši opasnost, istrčao iz diskoteke i sakrio se u obližnjem šipražju. Bezbednjaci su ga, međutim, ubrzo pronašli i poveli prema Atlantisu.

Preplašeni šesnaestogodišnjak je, prema izjavi očevidaca, dok je koračao, u jednom momentu zastao, pao i - odmah preminuo. Momke iz obezbeđenja ugostiteljskog objekta policija je ispitala, a oni su navodno rekli da prema nesrećnom maloletniku nisu primenili nikakvu silu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

zoran

01.06.2014. 15:21

Sta je ovde nejasno obezbedjenje u zatvor zbog namernog zastrasivanja ,a to im je u opisu posla.Lokal normalno zatvoriti.Naravno to bi bilo normalno da nema mita ,tako da ce ispasti da dete ima slabo srce a lokal nastavlja sa radom.Sta li su mu radili i sta sve zastrasivali kad je od toga umro.