Radulović je težak srčani bolesnik, sam je u sobi i ne izlazi u šetnju

N. B.

ponedeljak, 14. 04. 2014. u 21:30

Радуловић је тежак срчани болесник, сам је у соби и не излази у шетњу
Advokat Kljajević o zdravstvenom stanju nekadašnjeg direktora „C marketa“. Sam je u sobi apartmanskog tipa, u renoviranom delu bolničkog bloka u CZ

ZDRAVSTVENO stanje Slobodana Radulovića, nekadašnjeg direktora „Ce marketa“, narušeno je. On je težak srčani bolesnik i potrebni su mu adekvatni uslovi lečenja. Očekujem da dobijem lekarske nalaze, posle čega ćemo znati da li će biti potrebno da se iz zatvorske bolnice prebaci u neku drugu medicinsku ustanovu.

Ovo je u ponedeljak izjavio Radulovićev branilac, advokat Marko Kljajević, ne želeći da polemiše da li njegov klijent ima još nekih zdravstvenih problema. On takođe nije želeo da odgovori da li će, posle potvrđivanja pritvora, podneti zahtev da Radulović bude pušten uz jemstvo ili određivanje kućnog pritvora uz elektronski nadzor.

Radulović se u pritvoru nalazi od subote, pošto je krivično vanpretresno veće Specijalnog suda donelo rešenje da ostaje na snazi ranija odluka, i to zbog opasnosti od bekstva. Kako saznajemo, sam je u sobi, koja je „apartmanskog tipa“ i nalazi se u renoviranom delu bolničkog bloka.

- Do sada nije imao posete, a nije tražio da mu se donosi hrana. Odbio je da izlazi u šetnju, na koju ima pravo. Osoblje ga obilazi na svakih sat vremena - navodi izvor „Novosti“.

On je, inače, prvostepenom presudom osuđen na pet godina zatvora zbog primanja mita, u postupku koji je vođen zbog zloupotreba prilikom uvođenja u stečaj pojedinih preduzeća. Radulović se nalazio u bekstvu osam godina, a postupak je u odnosu na njega vođen u odsustvu. U slučaju da Apelacioni sud potvrdi prvostepenu odluku, imaće pravo da traži ponavljanje postupka.

Zabranjeno preuzimanje teksta, ili njegovih delova, bez odobrenja redakcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

jovandeka

14.04.2014. 21:49

Ovaj dobio besplatno apartman sa svim pogodnostima.kako su svi zdravi i čili kad uživaju i jezde po svijetu,a kad ih dovedu onda svima otkaže čuka.Pa kako ovi advokati makar ne promene fazon.Naplatite godpodinu ove povoljnosti,jer on treba da leži u prdari da najmanje trojicom.Uz to mazno je 30 miliona evra,pa nek nešto i vrati državi.Ili neka plate ovi koji su ga doveli za svedoka.

deda Miloje

15.04.2014. 08:39

@jovandeka - Zao mi je ali nije on za svedoka,covek je bolestan,zasto ga muciti.

Teodora

15.04.2014. 00:43

Da li ima zdravstveno osiguranje i zdravstvenu knjižicu? Da li njegovo lečenje plaća država u kojoj se poštenim građanima, koji nisu begunci, niti kriminalci, lekarski pregledi i terapije zakazuju za godinu dana, a država ne plaća lečenje onima koji nemaju novca, uključujući i teško obolelu decu? Zašto u Srbiji kriminalci postaju svedoci saradnici, a vlast se iživljava nad nemoćnim i poštenim narodom koga je dovela do prosjačkog štapa! Šta mu je obećao vučič za svedočenje protiv Miškovića?

Igor

15.04.2014. 01:50

Posteno su napisali da se vratio da umre u Srbiji.Klincima ostaje lova i to je to.Sada ce da dodje i Karic itd......Sve to tako lepo ide...kao u pesmi.

Bezposlen

15.04.2014. 14:14

@Igor - Kad je krao nije imao zdravstvenih problema, a sad izgleda kad je potrošio novce po belom svetu onda ajde da ga leči sirota srpska država! Pogledajte samo koliko dece vapi za pomoć preko medija da bi se lečili jer nemaju sredstava,a država za njih nema. Lečio bi ja ovakve da ne kažem kako, baš kako su i zaslužili! Em je uništio jedenu od jačih firmi (nebitno sa miškovićem ili ne, ali je uništeno), radnike ostavio bez igde ičega da nemaju ni posao ni zdravstvenu knjižicu

Giant

17.04.2014. 01:25

@Igor - Da, baš se "neprijatno" osećao u blagodetima Cube sa sve onim predivnim cicama i ambijentom...

Dragan

15.04.2014. 08:49

Najvise na svetu mrzim lopove i policijske drukare. Ovaj je i jedno i drugo i boslest koja ga je snasla je samo bozja kazna za njega a bozji dar za ovu zemlju i narod.

bager

15.04.2014. 09:16

Zahtevam nezavisnu komisiju da utvrdi istinitos navodne bolesti,,jer sumnjam da je obicna laz,koju koristi sprega politicari- tajkuni - kriminalci,a uz novac podrzavana od strane pravosudnog sistema,,totalna korupcijana svim nivoima

миа

17.04.2014. 10:17

Човек лепо дошао , бира где ће да се лечи , тражи телевизор у ћелији, обилазе га на сат времена ...Ојадио државу ,а сад ми опет плаћамо његове прохтеве. Па људи моји шта је ово...Њему је лепше сто пута у затвору него на слободи! Људи, немојте ,барем,писати о томе да народ не иритирате.