Šariću određen pritvor od 60 dana, SAD: Čestitke Srbiji, Vučić: On ne može da bude svedok saradnik

NovostiOnline

18. 03. 2014. u 07:32

Шарићу одређен притвор од 60 дана, САД: Честитке Србији, Вучић: Он не може да буде сведок сарадник
Zajedničkom akcijom državnih organa Srbije i Crne Gore priveden je narko bos Darko Šarić. Lociran u zemljama Latinske Amerike, u Podgorici proveo samo sat vremena sa porodicom

Narko bos Darko Šarić, koji je uhapšen rano jutros u zajedničkoj akciji državnih organa Srbije i Crne Gore, sleteo je u pratnji policije na beogradski aerodrom. On oko 9.30 sati, nakon što je identifikovan u Policijskoj upravi Beograd, upućen ka zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.UHAPŠEN ŠARIĆ

Narko bos Darko Šarić, koji je uhapšen rano jutros u zajedničkoj akciji državnih organa Srbije i Crne Gore, sleteo je u pratnji policije na beogradski aerodrom. On oko 9.30 sati, nakon što je identifikovan u Policijskoj upravi Beograd, upućen ka zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

Tokom dana biće održana vanredna sednica Vlade Republike Srbije, čija će tema biti hapšenje Šarića.

Šarić je uhapšen u zajedničkoj akciji dva ministarstva pravde, Srbije i Crne Gore, zbog čega je srpski ministar pravde Nikola Selaković nekoliko puta bio u Podgorici u proteklom periodu.

PRED SUDOM 24.MARTA

Darko Šarić bi trebalo prvi put da se pojavi pred Specijalnim sudom 24. marta, za kada je zakazan nastavak suđenja pripadnicima njegove kriminalne grupe, koji se terete za šverc više od tri tone kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine, najavljuje MINA.

Iako je prema šest spojenih optužnica optuženo ukupno 39 članova Šarićeve grupe, na optuženičkoj klupi Specijalnog suda u Beogradu naći će se, osim Šarića 11 optuženih, pošto je njih 16 u bekstvu, devet je priznalo krivicu, a trojica su dobila status svedoka saradnika.

Svedoci saradnici su Radan Adamović, Nebojša Joksović i Draško Vuković. Oni nisu izuzeti iz optuženja iako im se na kraju procesa ne izriče kazna, kao "nagrada" za saradnju u rasvetljavanju krivičnih dela.

SVEDOCI SARADNICI

Iako je prema šest spojenih optužnica optuženo ukupno 39 članova Šarićeve grupe, na optuženičkoj klupi Specijalnog suda u Beogradu naći će se, osim Šarića 11 optuženih, pošto je njih 16 u bekstvu, devet je priznalo krivicu, a trojica su dobila status svedoka saradnika.

Svedoci saradnici su Radan Adamović, Nebojša Joksović i Draško Vuković. Oni nisu izuzeti iz optuženja iako im se na kraju procesa ne izriče kazna, kao "nagrada" za saradnju u rasvetljavanju krivičnih dela.

Od podizanja prve optužnice u aprilu 2010. godine devetorica optuženih je pravosnažno osuđeno na osnovu sporazuma sa Tužilaštvom za organizovani kriminal prema kojima su priznali krivicu.
Sporazume o priznanju krivice tužilaštvom su zaključili Dragan Labudović, Boris Laban, Miodrag Aleksandar, Mirko Miodragović, Miloš Pandrc, Nikola Pavlović, Dejan Rašić, Marko Vorotović i Miloš Krpović.

Oni su osuđeni na kazne od dve godine i devet meseci do deset i po godina zatvora, plaćanje sudskih troškova, a mnogima su trajno oduzeti stanovi, automobili i novac, kojima se u budžet slilo više od milion evra.

Darku Šariću i osobama koje su povezane sa njim u protekle četiri godine oduzeto je niz nekretnina, luksuznih vila, kuća, stanova, lokala, poljoprivrednih dobara, preduzeća, hotela, automobila, kao i sav prateći inventar.

Šariću se izgubio se trag u oktobru 2009. godine tokom akcije "Balkanski ratnik", koja se odvijala istovremeno u Urugvaju i Beogradu i do sada mu se sudilo u odsustvu.

Godinu kasnije uhapšen je i njegov brat Duško Šarić kome se zbog kokaina i pranja para sudi u Crnoj Gori.

Šarićeva grupa počela je da se raspada pre četiri i po godine nakon međunarodne akcije "Balkanski ratnik", kada je u urugvajskoj luci zaplenjeno oko 2,2 tone kokaina, na jahti hrvatskog državljanina Anastazija Martinčića, takode pripadnika Šarićeve ekipe. I pored svih optužnica, istraga se u ovom slučaju i dalje nastavlja, posebno u pravcu veza tog klana sa državnim strukturama u Srbiji.

ŠARIĆ NA SASLUŠANJU

Narko bos Darko Šarić priveden je u Specijalni sud nešto pre 10 sati, gde će biti saslušan na okolnost određivanja pritvora, izjavila je Tanjugu portparol suda Dušica Ristić

Ona je precizirala da će Šarića saslušati dežurno krivično vanpretresno veće u toku dana.

ADVOKAT: ŠARIĆ ĆE ODGOVARATI GDE SE SKRIVAO

Darko Šarić će danas u Specijalnom sudu biti ispitan o tome gde se skrivao od početka procesa do hapšenja, rekao je Tanjugu njegov branilac Radoslav Baćević.

Baćević je potvrdio da će prisustvovati saslušanju Šarića u Specijalnog sudu na okolnost određivanja pritvora.

"NJega će krivično vanpretresnokrivično veće danas ispitati samo o tome gde je boravio, odnosno gde se skrivao i odlučiti da li ostaje na sanzi rešenje kojim mu je ranije određen pritvor", naglasio je advokat.

Baćević je napomenuo da to saslušanje neće trajati duže od desetak minuta.MUP CG: ŠARIĆ SE PREDAO

Osumnjičeni za šverc kokaina Darko Šarić se predao, objavile su danas TV Vijesti, pozivajući se na Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.
Šarić se predao da ne bi bilo nasilnog hapšenja, prenose Vijesti.


SELAKOVIĆ: ŠARIĆ SE BEZUSLOVNO PREDAO

U Vladi Srbije počela je konferencija za novinare povodom hapšenja Darka Šarića. Prvi se javnosti obratio ministar pravosuđa Nikola Selaković.

- Ovo je veliki dan za Srbiju, region i ceo svet. Danas je priveden osumnjičeni za teška krivična dela krijumčarenja opojnih droga i pranje novca Darko Šarić.

On je podsetio da je preduslov da se ovo dogodi bilo formiranje posebne radne grupe u okviru BIA u junu 2013. godine sa isključivim zadatkom da se bavi lociranjem i hašenjem Darka Šarića. U lociranju Šarića veliku ulogu su imali i MUP Crne Gore, kao i Ministarstvo pravde CG, ali i čitava mreža bezbednostnih agencija drugih država - američke, slovenačke, italijanske, belgijske, austrijske, švajcarske...

Paralelno se odvijao i jedan pregovarački proces. Počeo je u onom trenutku kada je hapšenje postalo sasvim izvesno. Naši operativci su locirali njegovo kretanje u nekoliko zemalja Latinske Amerike. Ministarstvo pravde dobilo je zahtev za kontakt od branioca Šarića. Da bi se izbeglo krvoproliće i žrtve prilikom hapšenja, ponuđena je njegova bezuslovna predaja organima Republike Srbije. To se desilo pre oko mesec i po dana. Nisu zahtevani nikakvi ustupci u korist okrivljenoga. Ono što se tražilo jeste da mu se omogući kontakt sa braniocem, majkom i sinom pre dolaska u Srbiju, što je i učinjeno - objasnio je Selaković.


RADISAVLJEVIĆ: U TOKU JE SASLUŠANJE, SUD ODLUČUJE O PRITVORU

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević potvrdio je da je u toku saslušanje Šarića i čeka se izjašnjavanje suda o pritvoru. On se zahvalio kolegama iz regiona na saradnji koja je dovela do konačnog hapšenja.

- Otvoriće se i druga pitanja, kao ona o tome kako je pobegao iz zemlje, da li mu je neko u tome pomagao i sa kim je sve bio u kontaktu - rekao je Radisavljević.


VLADA: USPEŠAN KRAJ VELIKOG POSLA

O hapšenju Darka Šarića bilo je reči i na posebnoj sednici Vlade Srbije. Odlazeći premijer Ivica Dačić rekao je da Vlada pozdravlja ovaj događaj i pohvaljuje sve državne organe koji su učestvovali u hapšenju. To će doprineti da se proces protiv ove kriminalne grupe uspešno privede kraju. Sve ovo je pokazatelj svelike posvećenosti borbi protiv kriminala i uspešnosti regionalne saradnje u otkrivanju počinilaca krivičnih dela.

Potom je neke detalje o hapšenju izneo prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić. On je otkrio da se, posle jasnih saznanja da je lociran i da Šariću preti hapšenje, 24. februara Vladi obratio njegov branilac i ponudio bezuslovnu predaju, što je prihvaćeno iz nekoliko razloga - da ne bi bilo odugovlačenja procesa ekstradicije, zbog izbegavanja mogućeg krvoprolića u slučaju hapšenja i zbog želje da se Šarić konačno nađe pred srpskim pravosudnim organima.

- Vest da se Darko Šarić, posle više od četiri godine bekstva, nalazi u pritvorskoj jedini je velika i dobra za građane Srbije, ali i za sve u regionu i Evropi - istakao je Vučić. - Radna grupa koja je formirana unutar BIA obavila je ogroman posao koji je podrazumevao: tajno paćenje pripadnika klana, video-nadzor brojnih objekata, presretanje komunikacije, tajne pretrese, geografsko pozicioniranje, praćenje saradničke mreže, međunarodnu saradnju sa parnerskim službama.

On je dodao da posebnu zahvalnost upućuje američkoj službi CIA zbog njenog doprinosa ovoj akciji, kao i Ministarstvu pravde Crne Gore. Vučić je rekao da se izašlo u susret Šarićevom zahtevu da se pre nego što bude predat organima Srbije, upriliči suret sa suprugom, ćerkom i sinom i to polusatno viđenje je obavljeno u međunarodnoj zoni podgoričog aerodroma.

- Jasno je da ne možemo obelodaniti sve detalje ovog ogromnog i komplikovanog posla. Nadam se da će pravosudni sistem u efikasnom i fer postupku doneti pravdu, a da će krivci dobiti zasluženu kaznu - zaključio je Vučić.


ŠARIĆ VERUJE U FER SUĐENJE I ŽELI ISTINU

Darko Šarić je krivičnom vanraspravnom veću Specijalnog suda rekao da se skrivao u Latinskoj Americi i delu Južne afrike, i "da se dobrovoljno predao", preneo je novinarima ispred Specijalnog suda njegov branilac Radoslav Baćević nakon završenog saslsusanja.
U ovom momentu, prema rečima advokata, još nije odlučeno o pritvoru.
Šarić je sudu ispričao da se odlučio na predaju pošto je lociran u Latinskoj Americi od strane bezbedbosnih službi Srbije i Crne Gore, naveo je advokat Baćević.
Advokat je objasnio da je Šarić želeo da bude iz Latinske Amerike prebačen u Crnu Goru kako bi se video da porodicom s kojim je imao priliku da tamo razgovarao oko pola sata.
Osim toga, advokat je dodao, Šarić se predao jer "veruje da će suđenje biti fer i pošteno i da će se utvrditi istina".
Na pitanje kako mu je delovao, advokat je odgovorio: "Kao čovek koji želi da dođe i da se utvrdi istina".
On je najavio da će sutra ići u dužu posetu Šariću kako bi se dogovorili šta će raditi 24. marta kada je zakažan nastavak suđenja.
Prema njegovim rečima, Šarić je do sada primio 10 optužnica, i treba da sae vidi da li je spreman da sada iznese odbranu ili kasnije.
Advokat Darka Šarića očekuje odluku o ptirotvu u toku dana.
On je napomenuo da je tužilaštvo predložilo pritvor zbog opasnosti od bekstva, uznemirenja javnosti i zaprećene kazne za krivično delo za koje se tereti.


ŠARIĆ SE NIJE KRIO U CRNOJ GORI

Ministar pravde Crne Gore Dušan Marković izjavio je danas da Crna Gora nije među zemljama gde se skrivao najtraženiji narko bos Darko Šarić, te da je on jutros boravio u Podgorici sat vremena, koliko je trajao njegov transfer u Srbiju.
Marković je na konferenciji za novinare, povodom hapšenja Šarića, rekao da nije tačno da je Šarić uhapšen pre 15 dana.
"On je preuzet na teritroriji jedne Latinoameričke države i transferisan preko Crne Gore u Srbiju", rekao je crnogorski ministar.
"Pretpostavljam da je Šarić juče uhapšen u Latinskoj Americi. Crna Gora nije zemlja gde se Šarić skrivao. I kad bih znao u kojoj državi je uhvaćen ne bih smeo da kažem zbog postupka u Srbiji. Tvrdim da je Šarić u Crnoj Gori jutros bio samo u period od 6.30 do 7.30 časova", kazao je Marković.
Ocenio je da je hapšenje Šarića dobra stvar za Crnu Goru s obzirom na manipulacije u javnosti da se on tu skrivao.
"Danas je to palo u vodu", rekao je Marković.
Marković je istakao da se na podgoričkom aerodromu Šarić video sa svojom porodicom, što je bio jedan od njegovih zahteva.
Na pitanje može li se očekivati hapšenje osoba koje su sarađivale sa Šarićem i omogućile mu da pobegne iz Crne Gore, Marković je rekao da je hapšenje potvrda opredeljenosti dve države da sarađuju na najvažnijim pitanjima.
"To opredeljenje više niko ne može dovesti u pitanje. Ova akcija ima za cilj da razotkrije čitavu mrežu. Hapšenje nije dovoljno, verujem da će se uspeti u tome da se dođe do najvećeg broja njegovih saradnika u toj kriminalnoj mreži, a i sam ministar pravde Srbije Nikola Selaković je to nagovestio", kazao je Marković.


VUČIĆ: ŠARIĆ NE MOŽE BITI SVEDOK SARADNIK

Optuženi za šverc više tona kokaina, Darko Šarić, ne može dobiti status svedoka saradnika, jer je optužen kao organizator kriminalne grupe, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić.

60 DANA PRITVORA

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 60 dana narko-bosu Darku Šariću zbog opasnosti od bekstva i drugih razloga u konkretnom slučaju.
Dežurno krivično vanpretresno je našlo da i dalje stoje razlozi zbog kojih mu je pritvor bio određen 9. decembra 2010. godine, precizira se u saospstenju suda.
Pritvor traje do dalje odluke suda, a najduže 60 dana, napominje sud.
Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, bojazni da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo, s obzirom na to da postoji opravdana sumnja da se u konkretnom slučaju radi o veoma ozbiljnom i organizovanom švercu kokaina, kao i činjenici da je ranije osuđivan.
Takođe, krivično vanpretresno veće prihvatilo je i predlog Tužilaštva za organizovani kriminal da se Šariću odredi pritvor zbog toga što je za krivična dela koja mu se stavljaju na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice su takvi da su doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
Šariću kao organizatoru kriminalne grupe za šverc kokaina preti kazna do 15 godina zatvora.

Suđenje Šariću i njegovoj grupi optuženoj za šverc kokaina, nastavlja 24. marta pred Specijanim sudom, kada će se znati da li iznosi odbranu ili će tražiti vreme za pripremu.
Darko Šarić je krivičnom vanraspravnom veću Specijalnog suda na saslušanju rekao da se skrivao u Latinskoj Americi i delu Južne Afrike, i "da se dobrovoljno predao", preneo je novinarima ispred Specijalnog suda njegov branilac Radoslav Baćević nakon završenog saslsušanja.


BRISEL POZDRAVLJA HAPŠENJE ŠARIĆA

Evropska komisija pozdravlja hapšenje Darka Šarića i očekuje efikasno suđenje u skladu sa evropskim standardima, saopšteno je danas iz sedišta EU.

"Pozdravljamo hapšenje Šarića, navodnog šefa istaknute grupe organizovanih kriminalaca, na osnovu optužnice beogradskog specijalnog tužilaštva zbog šverca narkotika tokom 2009. godine", kaže se u saopštenju pres službe EK.


VUČIĆ JEDINI POLITIČAR KOJI JE RASPOLAGAO SVIM INFORMACIJA

Direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) Aleksandar Đorđević rekao je danas da je prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je i šef biroa za koordinaciju službi bezbednosti, jedini političar koji je imao sve informacije o lociranju i hapšenju Darka Šarića.

"On nas je koordinirao u kom pravcu ćemo ići i najviše insistirao da se isključe svi rizici bezbednosti", rekao je Đorđević gostujući na B92.


NDS:ŠARIĆEVO HAPŠENJE USPEH AKCIJE BALKANSKI RATNIK

Nova demokratska stranka pozdravila je danas hapšenje narko bosa Darka Šarića, uz ocenu da predstavlja kontinuitet borbe protiv organizovanog kriminala i uspešan završetak akcije "Balkanski ratnik".

"Predaja Darka Šarića predstavlja uspeh akcije 'Balkanski ratnik' koja je bila jedna od najuspešnijih akcija sprovedenih tokom borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, koju je 2009. započeo Savet za nacionalnu bezbednost, na čelu sa Borisom Tadićem", navodi se u saopštenju NDS.


SAD ČESTITALE VLADI SRBIJE NA HAPŠENJU DARKA ŠARIĆA

Sjedinjene Američke Države čestitale su danas vladama Srbije i Crne Gore na hapšenju begunca Darka Šarića, ističući da će nastaviti da sarađuju sa srpskim vlastima u efikasnoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

"Sjedinjene Američke Države cene istrajnost i odlučnost srpskih vlasti u privođenju Šarića pravdi i nastaviće da sarađuju sa srpskim tužiocima, policijom, sudovima i specijalizovanim agencijama u efikasnoj i kooperativnoj borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije", rečeno je Tanjugu u ambasadi SAD u Beogradu.


SELAKOVIĆ: SUĐENJE ĆE OTVORITI I ZATVORITI MNOGA PITANJA

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je večeras da će suđenje Darku Šariću otvoriti i zatvoriti mnoga pitanja i naglasio da ne veruje "da će se neko ko se predao braniti ćutanjem".

"Očigledno je da ovo nije suđenje kao bilo koje drugo. Organizovani kriminal podrazumeva spregu države i kriminalaca, krimanalcima neko pomaže. Potpuno je očigledno da se radi o suđenju koje će otvoriti i zatvoriti mnoga pitanja", rekao je Selaković za RTS.


FAJON:HAPŠENJE ODLIČAN SIGNAL

Poslanik u Evropskom parlamentu Tanja Fajon izjavila je danas da je hapšenje Darka Šarića odličan signal u borbi protiv organizovanog kriminala u Srbiji.

Pozdravljam dobro izvedenu međunarodnu akciju, navela ja Fajon na svom Tviter nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (233)

boban

18.03.2014. 08:45

@SSSS - Pa cijelo vrijeme je i bio u C.Gori,nije covjek nigdje ni mrdao,i zsto bi ,kada su ga stitili crnogorci koji visoko kotiraju u policiji.

dd

18.03.2014. 08:49

@Milan024 - tako je ,sad cemo od toga da zivimo naredna 4 meseca...joj narode,pa vidite li da je sve dogovoreno i montirano..ko zna kad

Miha

18.03.2014. 09:08

@Milan024 - Jesi li manje gladan zbog ovog hapsenja? Sad ce da krene farma, furiozno srpsko sudstvo ce da ga pusti da se brani sa slobode vec pri kraju marta..

mirella

18.03.2014. 09:28

@Milan024 - Kad Saric propeva zakukace i neke druge majke nekih drugih ljudi koji su se u Srbiji bavili bajagi nekim drugim poslovima a ne samo majke dece uvucene u drogu i prostituciju. Najvaznije je procesuirati ljude iz politike koji su Saricu omogucili da kupovinom razlicitih preduzeca opere nelegalno stecen novac.

Jako sudstvo jaka drzava

18.03.2014. 07:57

Samo koordiniranim radom sudstva i policije , samo dobro organizovanim akcijama i bez ikakvog curenja informacija..ali pre svega samo jakom voljom i neustraljivoscu ..ovakvi rezultati su moguci

Betoven

18.03.2014. 08:05

Kompletira se hor Ustaničke ulice! Koja će to pesma biti kad im se pridruži i dirigent!

Биљана

18.03.2014. 08:06

Вичић по ко зна који пут доказује,да народу не даје лажна обећања,већ шта обећа то и спроведе у дела...

mozda samo mozda

18.03.2014. 08:07

a da su mozda neke ranije vlasti imale snage volje i svega onoga sto treba da se ovakva koordinirana akcija zaista i sprovede u delo!

Serena

18.03.2014. 08:08

Borba protiv kriminala se nastavlja,za Vucica nema odmora.. Treba iskoreniti sve narko klanove,svi oni koji su bili sticeni od strane pojedinih politicara ce sada pasti

deskoB

18.03.2014. 08:10

tako se to radi i dokazuje se da je moguce i ono sto mnogi nisu ili imali znanje da se organizuju i li su imali mnogo vise volje i koristi da zmure pred ovakvim krimnalom i pustaju ga i ako obavesteni kuda se krece. Bravo za ispunjeno obecanje i najavljeno hapsenje koje je Vucic rekao, a koji su mnogi smatrali praznom pricom i predizbornim obecanjem. Dokazao da ne najavljuje nista i ne zamazuje oci javnosti-vec dela i radi u skladu sa izgovorenim.

tajkunske grupe u misije rupe

18.03.2014. 08:16

Ovakva akcija drzave samo je dokaz da nema nedodirljivih i da borba protiv kriminala i korupcije , borba protiv tajkunske Srbije..nije samo prazna prica!

Ilija

18.03.2014. 08:20

Zanimljivo je kako se dobro čuvao, kako godinama niko nije mogao da ga uhapsi. Pomagače je imao i u srpskoj i crnogorskoj policiji i vlasti. Sad mnogi strahuju, s razlogom. Sve će biti razotkriveno.

MajdaMM

18.03.2014. 08:21

Svaka cast na najavljenom i odradjenom zadatku, u vremenu koje je Vucic i najavio. Eto, nisu njegova obecanja kampanje radi, niti prazna predizborna- najavljeno je ucinjeno, BRAVO

Mis_Pigi

18.03.2014. 08:24

ухапшен у БГ у Интерконтишу, пио кафу, и нема појма о чему се ради, а?

todor

18.03.2014. 08:25

... akcija je tekla tako što su mu prvi isključili mobilni zbog neplaćenih računa, pa odna isekli i struju zbog duga, i naposlrtku nije plaćao i rtv taksu..

Kosta

18.03.2014. 08:30

Šarić nije radio sam, nije mogao ovako dobro godinama da se krije da nije imao pomagače i u vlasti i policiji. Sad je vreme da se sazna ko mu je sve pomagao. Biće to vrlo zvučnih, poznatih imena, naslućujemo svi.

kadija i sudija

18.03.2014. 08:30

Najavljeno obecano ! mozete da omalovazavate koliko hocete ali rezultat je tu .. treba se snaci i iznaci nacin da se ovako nesto sprovede u delo

Nikola

18.03.2014. 08:33

Ajmo sad svi dusebriznici, da li vam je jasno zasto Vucic ima apsolutnu podrsku naroda? Nije? Zovete ga Aca “najava” ali vam je covek svima zapusio usta. Sedite malo kuci, sad kada ste u opoziciji, i ucite malo kako se vodi drzava.

Dubravka

18.03.2014. 12:13

@Nikola - Pa da sedimo kuci jos jedno 30 godina,taman da umremo, a nasa deca neka naslede rusevine vase vladavine u Beogradu na lebu I vodi

krle - dron

18.03.2014. 08:38

Darko Saric je pred zoru po mraku da niko neposumnja doleceo sa GWANTAMO AIR LINE ,sve drugo je zabava za narod.

Milan

18.03.2014. 08:41

Vrlo cenim to što Šarić nije uhapšen pred izbore iako je verovatno bio lociran i okružen. Oni koji imaju šta da ponude u kampanji, nije im potreban jedan ovakav događaj, pre ssvega medijski jer bi tek onda bilo komentara kako je to urađeno zbog izbora i uticaja na birače. Bolje da se bavimo time ko mu je pomagao sve ove godine, zašto ga nisu uhapsili pre 3-4 godine?

Dubravka

18.03.2014. 12:11

@butros - I posle toga u kuriru valjda. Sve po redu I scenariju za spanske serije

Balkanski ratnik

18.03.2014. 08:44

Predugo je trajala saga o Darku Saricu , predugo smo u samom vrhu svih mogucih svetskih negativnih lista po ovome ili onome..da jednom i mi postanemo cuveni po sposobnosti da se mozemo izboriti sa organizovanim kriminalom

DejanBGD

18.03.2014. 08:45

Obecano ispunjeno, sta reci? Ako se po jutru dan poznaje, prvi dani nove vlasti nam ulazu nadu da ce ceo mandat biti posvecen borbi protiv korupcije i kriminala, ispunjavanju obecavanja datih gradjnima i vedjenjem drzave onako kako je davno zasluzila.

Sizif

18.03.2014. 08:47

A, da kojim slučajem nije diboio izbore, nikad ga uhapsio ne bi. Al', 'ajde... Kofol nešto radi. Vidjećemo, vidjećemo.

Milan Jovic

18.03.2014. 08:48

Polako ali sigurno idemo ka tome da zasticenih i povlascenih a pogotovu od strane politicara sve je manje, a ruka pravde sticice one koji to zasluzuju, buduci premijer neka nastavi zapoceto.

Жељко Пауновић

18.03.2014. 08:51

Само један дан после избора ?? Случајност ?? Само за наивне.

NeraUt

18.03.2014. 08:52

Volim kada se rezultatima, delom i efikasnim sprovodjenjem svega najavljenog pokaze ko stoji iza svoje reci..bravo za Vucica i minstra pravde. Bravo

Blagoje

18.03.2014. 08:53

Vise od svega mi je drago sto nije uhapsen u predizbornoj kampanji, tada ne bi zivi ostali od onih sto im je profesionalno umecece vodjenja politike iskljucivo pljuvanje Vucica. Srbija je krenula u bolje sutra krupnim koracima.

Valentina

18.03.2014. 08:53

Ipak postoje političari koji ispunjavaju svoja predizborna obećenja! Sve čestitke za uspešnu akciju.

Milica Jovovic

18.03.2014. 08:59

I svi oni koji su mislili da su jaci od drzave, malo su se prevarili, stize ih ruka pravde, dok posten covek svojim trudom i radom zaradjuje za egzistenciju ovaj narko bos se bogatio dok je zavijao citave generacije u crno servirajuci im drogu u skolskim dvoristima - maksimalna kazna!

biblios

18.03.2014. 09:00

Zaista je providno sto pojedini komentatori zajedljivim opaskama skrecu paznju sa biti stvari a to je hapsenje narkobosa koji od 2009 izmice pravdi i koristeci korumpiranost celnih ljudi bivseg rezima nastavlja nesmetano sa svojim poslovima! Verovatno se i oni finansiraju iz istih izvora!

Dubravka

18.03.2014. 12:07

@biblios - biblios d aki ti uopste citas ono sto pises.A ko je to bio u tim proslim rezimima.Naravno da je lepo da narkobos bude iza kljuca I brave ali bilo bi jos lepse kad bi ljudi nasli kljuceve za mozak da ne nasedaju na ovakva scenarija.uH sto mi je drago sto nisma politicar,ko bre ima snage toliko da laze narod I naivneAlo sefe uhapsili smo SaricaDrzte ga na tajnom mestu do posle izbora onda cu da naredim hapsenje

ubuntu

18.03.2014. 09:02

Najvaznije je od svega da lider SNSa cvrsto stoji iz svojih obecanja i da isttom energicnoscu i upornoscu nastavlja obracun sa klucnim nosicima korupcije i kriminala. Zaista mu treba odati priznaje jer je ovakvim potezima na sebe navukao dozivotne neprijatelje! Velika podrska da nastavi i dalje!

corona

18.03.2014. 09:03

Tek toliko da se zna šta znači data reč. E, da je bilo pre izbora bilo bi 100 %. Svaka čast svima koji su učestvovali u akciji. Tek sledi rasplet o svim spregama vlasti, tajkuni i političari neka se pripreme.

Nemanjic Crna Gora

18.03.2014. 09:03

oceli vam narode bit sto bolje sad,sad ce plata da skoci i bice posla za svakoga hahaha mrzim kriminal i sve drugo ali bolje i on da je radio i dalje nego naser keljmendi piii

Miha

18.03.2014. 09:07

Dobro jutro trolovi, i ja moram da iskazem ogromno zadovoljstvo ispunjenjem ovog obecanja. Bilo bi lepo kad bi pisalo gde je uhapsen ili da se bar kaze gde je sedeo uhapsen dva meseca dok ne prodju izbori. Ali svaka cast, danas moram prosetati do Save, cuo sam da je preko noci podignuta ona kula od 180 metara sto lici na dzamiju pa da se uverim svojim ocima...

VeljkoPet

18.03.2014. 09:07

Posle hapsenja Darka Sarica svaki komentar koji u bilo kojoj konotaciji ima sprdnju ili kritiku, meni predstavlja samo dokaz u cemu su Vucicevi prethodnici bili vicni. Pljuvanjem se nista nece promeniti, Saric je iza resetaka, opozicija bez osmeha na licu. Ko zna kada je sledeci put imati plilike da obmanu ovaj narod i ponovo dodju na vlast.

Otvorena knjiga

18.03.2014. 09:08

Napokon! Zvrsava se i ta medijska nocna mora. Vec sam pomislio da je taj Saric neka vrsta politickog mita. Dobro je odradila ovo drzava i policija.

зокс

18.03.2014. 09:08

Јооој народе,не дао Бог да вас наивност боли!Која политикантска посла!Као фол нису га могли до сада ухапсити?Кога бре ви фарбате?

respektabilno

18.03.2014. 09:10

Akcija hapsenja Darka Sarica samo je jos jedan dokaz ozbiljnosti sa kojom sve bezbednosne strukture u Srbiji pristupaju svom radu - dokaz posvecenosti borbi protiv korupcije

mali od palube

18.03.2014. 09:13

Bitno je da je Vučić uspeo da svoje obećnje sprovede u delo. Ovo nije prvo a za ostala posle formiranja vlade. Jasno je da više niko od takuna danas ne spava mirno.

Milovan73

18.03.2014. 09:14

Mozda necemo bolje ziveti trenutkom hapsenja Sarica, ako je iko verovao u takve bajke one su na staroj adresi, tu negde oko cenzusa, pa tamo neka veruje u to. Ovo hapsenje i pocetak sudjenje Darku Sarucu je pocetak sredjivanja ove zemlje koja je bila u rasulu svih ovih godina i u kojoj je svako mogao da radi sta mu je volja jer su mu razni politicari bili ledja, e pa nema vise toga. Vise od svega bi voleo da Saric otkrije koji su mu politicari pomagali sve ove godine.

Nikola

18.03.2014. 09:14

Ivica Dačić i SPS su snimali film u Šarićevoj vili na Tataraskom Brdu na Fruškoj Gori! To sve moje komšije znaju. Ta Dačić je digod pričao sa uvažavanjem o Šariću kao poslovnom čoveku finom svetu. Di može nešto da se sakrije u Srbiji kad nas je Vatikan sveo na nivo statističke greške. Cela Srbije je 0,oo5 % EU. Eurostat Srbiju prikazuje u koloni sa zanemarljivom statističkom greškom. Model vlasti moramo ukinuti i postaviti Visokog predstavnika da upravlja sa nama.

Kad si umesan moras da se peres

18.03.2014. 09:20

Kad Dacic treba sebe da opere od umesanosti sa Bananom i kompanijom raste motivacija za ozbiljnijim radom. Znalo se da ce ga uhapsiti svaki cas, bili su mu na tragu. Nisam nikad ni sumnjala da ce ga uhpsiti kad tad.

duco

18.03.2014. 09:23

Ogroman uspeh, ali vec se javljaju "analiticari" sa pitanjem zasto bas u ovom trenutku, jedini odgovor je a zasto ne ili vaznije pitanje zasto se to nije dogodilo pre par godina.

dragutin karlovacki

18.03.2014. 09:24

E ajd sad da vidimo kako su se prale pare ? Kakva je uloga hipo banke i pojedinih lidera stranaka ispod cenzusa u svemu ovome ? Po svemu sudeci ova godina ce biti "vruca" od proleca do jeseni a i dalje !

Ranjeni oro

18.03.2014. 09:26

Napokon se zlikovci i kriminalci stavljaju iza rešetaka! Vicicu samo napred!

Lapis Lazuli

18.03.2014. 09:27

Dacic se bas bori za ministarstvo policije stojicki! Njemu ono znaci jako mnogo, razume se da bi SPS mogao da pokriva preostale svoje prijatelje na slobodi i stite informacije od javnosti.

mirella

18.03.2014. 09:27

Ovo je dokaz da obecano bude i ispunjeno i budi nadu da ce i ostala predizborna obecanja naprednjaka biti ispunjena.

VisiBaba

18.03.2014. 09:31

Dva dana je proslo od izbora. Molim Vas upisite jos jedan rekord, ne znam da li je jedan politicar u Srbiji uradio ovako krupnu stvar u prvih 48 sati. Posle ovog dogadjaja je nece vise preispitivati rad prvih 100 dana vlade, vec nedelju dana. A svi vi koji kritikujete ovu vest, drago mi je zbog toga, Vi ste pokazali da je to jedino sto umete da radite.

HannaB

18.03.2014. 09:35

Ovo od svih i ko ceni sve do sada sto je Vucic ucinio i od onih koji ga i za dobro kritikuju zasluzuje pohvalu. Od svih ko relano gleda na ucinjeno i na ono sto su drugi propustali, dopustali-al ne i Vucic. Ovo jeste plus VELIKI PLUS za Srbiju, jer dokazuje da je sposobna da bossa najveceg narko klana dovede pred lice pravde i da bude sve procesuirano u najkracem roku.

Jahorina

18.03.2014. 09:39

Sa ovom vešću neće biti oduševljeni neki političari. Čak postoji mogućnost da napuste Srbiju. Neće Šarić nikoga štiti ko je bio sa njim u vezi i koje od te veze imao finansijske koristi. Procena da je takvih u Srbiji poveći Spisak.

Mićaga

18.03.2014. 09:40

Ovo je potvrda da Vučić ne obečava ništo što ne može da izvrši. Pre desetak dana je obećao da će Šarić vrlo brzo biti uhapšen i evo to obećanje je i održao.

Stefani

18.03.2014. 09:42

Jos jedno ispunjeno Vucicevo obecanje.Zato je i narod pruzio toliku podrsku na izborima.

veliki strumf

18.03.2014. 09:43

gradjanima Srbije kroz ovakva dela treba uliti nadu i veru da su u nedelju napravili pravi izbor time sto su A.Vucicu omogucili da svom snagom nastavi borbu protiv kriminala i korupcije

Stevan99

18.03.2014. 09:47

Aleksandar Vucic je odrzao obecanje I jos jednom pokazao da je zasluzeno popedio na izborima….Bravo

Magnolija

18.03.2014. 10:02

On je jos jedan u nizu i bice ih jos.Konacno ce se shvatiti da se u Srbiji vise ne isplati biti kriminalac.

bane

18.03.2014. 10:11

kad bi se krenulo redom dobro bi bilo. ovako pausalno samo ono sto ne moze da se sakrije od svetske javnosti. Bojim se da nece biti rock- and rooll-a vec kao i do sada.Tresla se gora rodio se miš

aca

18.03.2014. 10:11

Konacno idemo u raskrinkavanje, demistifikovanje i slanje u istoriju SPS. Sto se ne desi koji dan pre izbora ne bi presli ni cenzus. Ali, dobro je i ovako. Konacno ce se dokazati sprega SPS sa svakom kriminialnom aferom u ovoj zemlji.

smiki

18.03.2014. 10:15

Jos jedan u nizu dokaza da Vucic ispunjava svoja obecanja. Uspeo je da Sarica privede pred lice pravde i tako opravdao poverenje koje mu je ukazao narod.

Tijana S

18.03.2014. 10:16

Oduzeta imovina kriminalaca ide u drzavni budzet, tako da svakako i gradjani imaju korist od toga.A da ne pominjem da u pravno uredjenoj zemlji sve mnogo bolje funkcionise.

Jelena Zvezdara

18.03.2014. 10:19

Evo i gospodina Šarića. Dolijala lija, sad se klupko odmotalo i počinje generalno čišćenje narko bosova. Hvala Vlasti što su nam omogućili sigurniju budućnost za našu decu.

Goran

18.03.2014. 10:20

On je bio uhapšen i pre izbora samo je sad sproveden čim je Vučić rekao da će ga sigurno uhapsiti. Čekali su da prođu izbori i što se mene tiče ovo je bilo pošteno. Mogao je da to da uradi i pre izbora i na taj način osigura još glasova.

ovas

18.03.2014. 10:21

Ocekivanja gradjana su postignuta i obecanje ispunjeno. Vuciceva politika daje iskljucivo pozitivne rezultate,sto je narod vec uvideo.

boni

18.03.2014. 10:26

Uhapsen je jedan od najvecih kriminalaca koji su sa ovih prostora i umesto svi da slavimo uspeh imamo sacicu nezadovoljnika koji pokusavaju da plasiraju pricu o nekoj teoriji zavere.Neki nikad nisu i nece biti zadovoljni , jer uvek traze pozadinu. Namerno ili je to deo njihove licnosti?

Zlopamtilo

18.03.2014. 11:26

@boni - Право питање је да ли ви страначки ботови и ваше газде мислите да можете управљати јавним мњењем штанцованим плиткоумним коментарима? Сви се ви у ствари надате неком државном послу и вас једино занима како да попуните што више поља у вашим Ексел извештајима о троловању... Исту такву дреку су дизали сви који су били пуни еуфорије после избора у последњих 20ак година, па су после претрчавали у друге таборе. Проблем је у томе што се мишеви никад не замисле како је рупа постала већа од сира...

Bojan SNS

19.03.2014. 01:09

@boni - 48,8% NADMAŠITE pa da pričamo o euforiji do tada gledajte sa klupe kako se igra za MAJKU SRBIJU.

pluton

18.03.2014. 10:27

Politika koju vodi SNS se do sada pokazala kao najefektnija u svim poljima drzavnog sistema. Gradjani su uvideli da su lideru SNS oni na prvom mestu i da to poverenje nije iznevereno. Hapsenje Sarica je jos jedan od velikih uspeha lidera najvece stranke u Srbiji.

trak

18.03.2014. 10:34

Lider SNS-a ima jasan cilj da se do kraja izbori sa kriminalom i tajkunima, koji su zahvaljujuci predhodnom rezimu pustili najjace korene. Borba nije laka ali ljudi koji u njoj ucestvuju su sposobni, iskusni i politicki najpodobniji u Srbiji.

dejan

18.03.2014. 10:35

Svaka čast za hapšenje, ja jedva čekam da počne da peva ko mu je iz Srbije pomagao da do sada izbegava hapšenje i ko mu je omogućavao da ovde pere pare.

Ekonom

18.03.2014. 10:39

Nemojte samo pola godine da se bavite ovim hapsenjem. Ove godine Srbija treba da vrati cetiri milijarde kredita.. odakle, novim zaduzivanjem? Stizu uskoro I povecani porezi na imovinu..To je najvaznije, od ovih hapsenja narod se nece najesti.

Nemanja

18.03.2014. 10:40

Kad tad, kriminalac završi u zatvoru. Nadam se da ćemo saznati sve njrgove pomagače i da će i oni završiti u zatvoru. Pomagati ovakvom čoveku, optuženom za promet tona droge je isto toliko veliki zločin, kao i Šarićev.

buka

18.03.2014. 10:40

Mislim da je Vucic dokazao da nema privilegovanih i da je zakon za sve isti. Predhodna vlast nije ni prstom makla da ovako velikog kriminalca privede pred lice pravde, dok je Vucic za kratko vreme uspeo da stane na put takvom coveku. Veliki je uspeh hapsenje najveceg dilera u zemlji .

Andrej77

18.03.2014. 10:58

@buka - Mislim da je prethodna vlast pokazala vecu hrabrost donoseci zakon o oduzimanju imovine pripadnicima org. kriminala i sprovodenju istog. U svakom slucaju, svaka cast i za hapsenje.

:-)

18.03.2014. 11:26

@buka - Eeeee sad ćeš lakše živeti. Ima da nam svima svane zbog ovog spektakularnog hapšenja.Prosto sam zapanjen količinom gluposti koja se servira!!!

вело

18.03.2014. 10:41

Шта, ухапшен?! Не секирај те се појавиће се други Дарко. Људи моји, није толики проблем у њему, колико је проблем у људима који се дрогирају, у појави самој, масовности њеној. Над тиме треба да забринемо, немамо здраву нацију, кад би имали не би "Шарићи" ни постојали. Неко је објавио да Дарко Шарић ухапшен још прије мјесец дана. Шта се чекако досад, не знам. Политика?!

Deki Kosmaj

18.03.2014. 11:22

@вело - Mozes misliti, sta je sve taj krimos iz Crnu Goru, ispricao za tih mjesec dana.

вело

18.03.2014. 12:46

@вело - Пријатељу, омашио си поенту! Није ствар у неопходности хапшења таквих, него о томе да се треба више бавити узроцима а не посљедицама. Док год се бавимо посљедицама, а не узроцима, нисмо ријешили проблем.

Miha

18.03.2014. 10:44

Svi smo odusevljeni, sad cemo ovim da se bavimo dva meseca dok nam uvode nove poreze, podizu cene, vazna je zabava...

aleksa

18.03.2014. 11:19

@Miha - Vidim, prebacio si se sa sporta ovamo. I ovde kao i tamo seješ svoje gluposti! Šta je sa mozgom, prijatelju!? Hapšenje jednog od najvećih narko-bosova u Evropi nazivaš "zabavom"!? Srbija je već gotovo 30 godina u finansijskim problemima. Cene rastu, nezaposlenost. Sve su to posledice naopakog sistema polsednjih gotovo 100 godina. Muka mi je od likova kao što si ti. Sve što se uradi dočeka se na nož. Kritizeri....Da li si se zapitao šta si ti uradio za Srbiju? A ne samo Srbija za tebe!?

Miha

18.03.2014. 12:49

@Miha - @aleksa, pa ja nisam ogranicen covek da samo pratim sport... Ako su ovo za tebe gluposti onda uzivaj u najavljenim visim cenama koje ce da nam nametne drzava. Sta sve covek nece napisati da bi odbranio neodbranjivo.. Jesi li duvao svecice sa severa na onoj torti? A da, nije bilo svecica, samo jedan broj koji je bio nesto nejasan...

elis

18.03.2014. 10:46

Dolijao lijan iz Bogote, pa pravo u Srbiju. Vala dosta je bilo i njegovog, sada da čujemo, bez skrivanja istine ko su bili pomagači sve ovo vreme. Bravo za ekipu na čelu sa Vučićem koja ga je strpljivo čekala.

Stefani

18.03.2014. 10:50

Jos jedno ispunjeno Vucicevo obecanje.Zato je i narod pruzio toliku podrsku na izborima.

aca

18.03.2014. 10:54

Dveri: „Šarić spreman za hapšenje, Vučić ga čuva kao izborni adut“ 17. februar 2014. 23:12

aleksa

18.03.2014. 11:55

@aca - "Dveri"!? To su "oni" koji bi da nam crkva svima kroji kapu, jel!? Kako ćemo da živimo.... Oni što bi da opet sprovode "revolucionarnu" pravdu. Novom nepravdom da ispravljaju nepravdu. Neki su to već radili pa su napravili haos. Tada su recimo useljavali ljude drugim ljudima u stanove. I tako dalje.... Vi ne shvatate, nažalost, koja opasnost preti od tih ultra desničarskih i ultra levičarskih organizacija koje koketiraju sa fašizmom i komunizmom. Nešto da znate, drugačije bi se ponašali.

kondor

18.03.2014. 13:19

@aca - @Aleksa ne znam sto ti imas protiv SPC to je tvoj problem . Ja znam dobro one koji su protiv crkve da nisu dobri i da se boje Bozje kazne .

aleksa

18.03.2014. 17:52

@aca - Nemam ja prijatelju, ništa protiv crkve, bilo pravoslavne, katoličke. Ili bilo koje vere. Ja sam bogobojažljiv čovek. Ljudi se ne plašim, jedino se bojim Božije kazne. Moja ljubav prema Gospodu je neizmerna, ali mi se ne sviđa što se crkva postavlja između mene i Njega. Samo sam protiv mešanja crkve, bilo koje, u dnevnopolitička pitanja. Gde se crkve mešaju, zna se kuda sve to vodi... Postoje tendencije u tom pravcu od strane svih tih kvazi nacionalističkih stranaka i organizacija.

Skeptik

18.03.2014. 10:56

Ovo moze da prodje samo levatu,a pametnom nikad.Interesuje me samo koliko su mu ponudili.

Sloba

18.03.2014. 11:00

Bas je lepo to ministar Pravde organizovao! A zasto ne organizuje i svoj resor i sve silne delioce pravde ( pocev od korumpiranih advokata, preko sudija pa do stecajnih upravnika) i ne spreci svakodnevne pljacke ovog vec ubogaljenog naroda. Kada se samo malo zagrebe ispod plasta naseg danasnjeg pravosudnog sistema - vidi se sva beda i uzas pravde koju oni dele. Nemaju oni osecaj ni za pravo ni za pravdu, ni za obespravljen narod. Njima trebaju samo budzetske pare i politicki poeni!

Filip27

18.03.2014. 11:05

Konacno..Vucic je ispunio ono sto je obecao.Konacno u Srbiji politicar kome se moze verovati i koji ispuni obecano.

Dubravka

18.03.2014. 12:00

@Filip27 - Koja koincidencijaVucic dobio na izborima I vec vidim kako kaze nekom panduru u funkcijiAj sad hapsi onog Sarica da vidi narod da ja ispunjvama obecanja.Kao dosad nije moglo.Kao sto iz opravdanih razloga nema jos resenog sucaja Curuvija I Djindjic..mnogo bi bilo stetno za nekoga...Coban cuva ovcice..neka vam je kako vam je..

4c

18.03.2014. 11:08

Koja je steta nastala za Srbiju ako su oni svercovali drogu u EU?Dobili su nasi nalog da smanje konkurenciju siptatrima i onima koji vladaju sa pola svjeta.

rade

18.03.2014. 11:09

da ovo je za svaku pohvalu samo mi jedno nije jasno toliko hapšenja i afera u srbiji se dešava ali ne vidim rezultate koje osuđen i oduzeta mu imovina nelegalno stečena.

prelo

18.03.2014. 11:09

Eksponiranje ovakvog tipa,Vucicu nije potrebno. On je za ovaj jadni i izgladneli narod do sada ucinio mnogo. Narod takvom coveku veruje i zna da ce sve uciniti da nam bude bolje. Za razliku od politickih protivnika, Vucicu se politika ne svodi na lazna eksponiranja. Sve sto radi,radi srcem!

ronin

18.03.2014. 11:13

Saric je u ovu drzavu invenstirao par milijardi evra ,dok su ih politicari od ovog naroda otimalii i slali na Kipar ,Sejsele…..,mogao ih je uloziti bilo gdje drugo.Gde je bio namjenjen taj kokain ?Zemljama zapadne evrope istim onim koji su nas prasili osiromasenim uranijumom.Usao je u kasiku amerima ,jer samo oni imaju tapiju da truju citav svet …itd …itd

зокс

18.03.2014. 11:42

@ronin - ронин,изузетно добар,ретко добар,и паметан коментар!Што не похапсе Дос-манлије које су милион пута више завиле Србију у црно него Дарко Шарић?Кад се из србијанске полиције избаце братство-јединственички производи из Црне Горе,Вељовић,Божовић,Ницовић,Радуловић,и остала "братија"смањити ћете криминал барем за половину!Колико Срба имате у новоформираном "црногорском" МУП-у?Ни једног јединог!

зокс

18.03.2014. 12:23

@ronin - хахахахахахаха...почели напрасни минусаши!Па није ваљда да се мене плашите,хахахахахахахаха....толико вам јаки аргументи и демократија да се мене плашите,а и треба да се плашите.....,хахахахахаха...!!

♩♬ Ljubitelj pop-muzike ♪ ♫

18.03.2014. 12:01

@Milos - To treba pitati NATU Bekvalac. Ona zna sigurno.

Nemanjic Cg

18.03.2014. 11:17

svratio u Crnu Goru na pljevaljki sir pa odma specijalnim letom za Srbiju na vruc hleb

bedika

18.03.2014. 11:19

svaka čast , pao je narko bos šarić, vučić je ispnio svoje obećanje, šarić će sada odati poltičare i policajce koji su mu pomagali u privatizacijama i od hapšenja, da viudimo tu spregu kriminala i policije, spregu državnih službenika i kriminalaca.još, jedno vska čast .

brzi dzo

18.03.2014. 11:22

posebno me interesuje ko je šarićima pomogao da privatizuju ogromne firme u vojvodini, koja je to bila sprega poltiike, vlasti i kriminala, ko je uzimao mito za pomoć.čestitke vučiću na ispunjenom obećanju da će uskoro i šarić iza rešetaka.

brucko

18.03.2014. 11:23

veoma me zanima kako je uhapšen šarić, pratim i na tv i u štampi, podrška poliiciji cg i srbije i specijalnom timu, posebno vučiću što je ispunio obećanje, a nada je da ćemo saznati ko je u srbiji šariću bio politička i polcijska veza.

smarači

18.03.2014. 11:29

Evo i gospodina Šarića. Dolijala lija, sad se klupko odmotalo i počinje generalno čišćenje narko bosova. Hvala Vlasti što su nam omogućili sigurniju budućnost za našu decu.

skippy

18.03.2014. 11:50

Svaka čast Vučiću i kompletnom Ministarstvu pravde..zaista su pokazali da niko nije nedodirljivi i ispunili su svoje obećanje kad je u pitanju slučaj ''Šarić''.Sve pohvale!

missty

18.03.2014. 11:51

E sad zaista verujem Vučiću nakon ovog hapšenja..zaista je pokazao da niko neće biti pošteđen!Jednom rečju, bravo!!

Ruben Lonuestro

18.03.2014. 11:53

Kao i ostale banana-mexico republike koja ste vec odavno, red je bilo pripremiti i telenovelu o nacionalnom sefu kartela.

Srpska Napredna stranka, Beograd

18.03.2014. 11:58

Uskoro će da bude pušten, da se brani sa slobode, ali samo privremeno!!! Ako želimo u EU i NATO, onda moramo da dodržavamo i Evropske zakone!

Deki Kosmaj

18.03.2014. 12:35

@Srpska Napredna stranka, Beograd - SNS,Kosmaj, ti porucuje, vidi svi ti verujemo i jedva cekamo tvoj novi biser.

Vožd

18.03.2014. 13:39

@John - To je narodu "šarina laža" za dobro obavljeno glasanje. Znali su oni u svakom trenu gde se nalazio. Skupe su pred izborne kampanje a Šara je jedini imao para.

Darko

18.03.2014. 12:20

Ah , sto bijesna auta vozi policija , dah mi stane da im to nije Darko kupovao,Pitam se o cemu ce sada vlasti da pricaju dosad im je on bio u izgovor za sve

зокс

18.03.2014. 12:21

Већу корист је имала Србија,и не само Србија,од Шарића него од комплетне Пето-октобарске булументе Дос-манлија!Док се год не уведе закон о кривичној одговорности политичара за доношење по државу штетних одлука неће бити среће ни напретка у Србији!Само се присетите "резолуција о Сребреници,довођење Еулекса у српску јужну покрајину,приватизација(читај пљачка),и нико да не одговара за толики криминал,јер се сви ови наведени примери могу само криминалом назвати!

Anonymous

18.03.2014. 12:39

Da li bi se predao da nije SNS pobedio...? Zivo me zanima sta je tema (da ne kazem cena) njihovih pregovora bila. Pretpostavljam da ce na kraju ispasti da je sve ovo jedna velika zabuna, i da on ne samo da nije trazeni kriminalac vec posten gradjanin koji placa porez (nije bitno od kakvih para), a ako se tu umesa I Apelacioni sud...uh... ne smem ni da pomislim, nebo je granica?.

Predrag Zdrale

18.03.2014. 12:50

Na zalost ode jedan dodje pet. Takodje se pitam kako je to Vucic znao da ce Saric biti uhapsen? Sto ga odma nisu uhapsili kad su znali gde je ili su cekali da prodju izbori, nisu imali vremena za hapsenje? Veoma sumnjivo sve ovo.

Шарко Дарић

18.03.2014. 12:54

Пих, и то после избора, што уопште није изненађујуће. Зато, да није смешно било би жалосно. Ма политика је к.......ва! ;) :)

???????

19.03.2014. 01:20

@Шарко Дарић - Pa da je hteo političke poene bilo bi valjda pre izbora, ne mogu da shvatim ovaj i slične komentare. Čovek oduvao na izborima 48,8%, i odmah krenuo da radi... Ni manje ni više nego hapšenje Šarića sve svetske televizijske kuće bruje o tome u pozitivnom smislu, nama ne valjam što je posle izbora?????. I dalje pokušav da shvatim kakve veze ima posle izbora??? Voleo bih da mi ti i slični akademici nauka objasnite ja očigledno pripadam većini ovih običnih ljudi koji nisu toliko pametni kao Vi.

neutralan

18.03.2014. 12:54

Nisu mi jasni ovi komentari da neko ima koristi od hapsenja nakon izbora,ajde da je uhapsen par dana pred izbore ali izbori su prosli,pobedio je ko je pobedio.

XperiaSP

18.03.2014. 12:57

Веома лепе ствари се дешавају у последње време. Честитке целом тиму и народу који је на изборима подржао овакав рад и жељу да Србија коначно крене напред.

berislav

18.03.2014. 13:02

sigurno je sarić spreman da otkrije svoje kriminalne veze sa poltiičarima i policijom u srbiji što bi razrešilo mnoge dleme i neke političke situacije u srbiji.čestitke vučiću na hapšenju šarića , koje je on ranije najavio.

Cokanjcic

18.03.2014. 13:03

Nema odmora dok traje obnova. Sistem uspostavljen i nema pauze u radu drzave. Veoma sam srecan sto je i narod prepoznao i podrzao na izborima buducnost u koju svi verujemo.

Nele

18.03.2014. 13:55

@Cokanjcic - Da vidimo prvo presudu, pa presudu apelacionog pa onda da pricamo dalje. Tajming je vrhunski, tik posle izbora da Dacic ne dobije poene. Ovo je sve farsa, gora od neke tv sapunice.

Chibulajzna

18.03.2014. 13:05

Bitno je da se nastavlja sa ciscenjem, a nadam se od sada jos jacim intenzitetom. Bravo za pravosudje.

SMOKI

18.03.2014. 13:07

Kakva fartsa. Najpre totalno nespremni i nesposobni novinari. Pa onda svako iako nema blage veze sa hapsenjem Sarica ima pravo da nesto kaze o Saricu. Sve to da zanemarimo, mene interesuje samo jedan podatak. Svojom nezakonitom delatnoscu, da li je Saric SRBIJI naneo vecu stetu od Agencije za privatizaciju ( o cijem izdajstvu) niko ne prica? Da li je on napravio neki toliko veliki prekrsaj na stetu SRBIJE ili je digao silne pare americkim lesinarima. Koga u stvari SRBIJA treba da procesuira?

Opozicija

18.03.2014. 13:09

Za Srbiju je dobro to i sto najveci pesimisti i najveci kriticari Vlade sada vide da ipak sve ide u pravcu koji je najbolji za Srbiju.

зокс

18.03.2014. 13:55

@Opozicija - Срам их било што каљају "лик и дело друга нама га Тита"!

tt

18.03.2014. 15:13

@Opozicija - песимиста је само добро обавештени оптимиста

Optimist

18.03.2014. 13:16

Ja, kao i ogromna vecina gradjana verujem u rad drzave i zelju da bude bolje nama gradjanima. Samo nastavite sa hapsenjima i oduzimajte sve sto je neposteno od drzave i naroda oteto.

Gegula

18.03.2014. 13:26

Sa botoksom ili ne Saric je Saric. Jos jedno obecanje je ispunjeno, idemo dalje napred. Cestitke celom timu

Nemontirano

18.03.2014. 13:31

Ovako je mnogo postenije prema opoziciji. Da je hapsenje bilo pre izbora, mozda bi jos neko ostao ispod cenzusa. U svakom slucaju, cestitke.

Zvrcky

18.03.2014. 13:36

Naravno da svakome ne moze da se ugodi. Da li je pre ili posle izbora. Bitno da je priveden licu pravde. Cestitam i na ovom ispunjenom obecanju

SNS, Beograd

18.03.2014. 13:37

Sve je po dogovoru, prema tome moramo da ispoštujemo i gospodina Šarića! Uskoro će biti pušten, da se brani sa slobode.

Pero

18.03.2014. 13:43

??????? Zajednickom akcijom uhapsen ali nije bio ovde tralalala, pa gde je bio i ko ga je uhapsio. Mi sigurno nismo , a nisu ni Crnogorci. Znaci predao se je sam i verovatno ima neki dogovor, a vlada i ministarstva dajuci nekompletne izjave samo zbunjuju ostale.

ivana nikolic

18.03.2014. 13:55

povrac, bljuc i bljuv. a i posle ce biti kao sa miskovicem, nikom nista. ili kao sa bekom, sa kojim su se utalili

Sljiva

18.03.2014. 14:11

Jos jedno obecanje koje bilo najavljeno je ispunjeno, jos jedno opravdanje u nizu zbog cega oni treba da vode drzavu. Iz dana u dan se dokazuje da niko nije jaci od drzave i da se u Srbiju uvodi zakon koji se ne sme krsiti .

Darko Dare

18.03.2014. 14:12

Ovo je velika pobeda države u borbi protiv kriminala i korupcije i još jedan od parametara koji opravdava veliku pobedu Sns-a na izborima.Pošto njihovu politiku ne odlikuju samo obećanja već se ta obećanja pretvaraju u dela.

Golub50

18.03.2014. 14:58

Jak udarac države na organizovani kriminal i distribucije narkotika koji su dobar pokazatelj da je Aleksandar Vučić istrajan na svom putu da se izbori sa kriminalom i korupcijom kao pošastima koji koče napredak Srbije.

Vasa

18.03.2014. 15:02

On je bio na čelu nemože biti sam sebi svedok a lično osećam da su mnogi uplašeni hapšenjem,tj onim šta će on ispričati a mnoge će to odvesti u zatvor.

goran

18.03.2014. 15:13

Ma mi očekujemo hapšenja onih tajkuna koji su pokupovali firme za 3 evra i radnike izbacili na ulicu.Pozdravljam hapšenja Šarića i drugih narkomana ali očekujem prvo hapšenja mnogih tajkuna koji su unistili radnike u Srbiji i ostavili bez posla.

aleksa

18.03.2014. 17:38

@goran - Nema veze što te "kompanije" nisu vredele ni ta tri evra!? "Kompanije" sa zastarelom tehnologijom(opasnom i po zapsolene i po životnu sredinu), mašinama (80% iz nemačke ratne reparacije iz 1946.), neukim kadrom, nespremnim na usavršavanje.... Na stranu i to što bi eventualna modernizacija koštala više nego pravljenje novih fabrika! Ma, živela narodna revolucija, sa drugom Titom na čelu! Dole buržoazija, jel!? Dole "tehno-menadžeri, jel!? Živelo narodno-radničko samoupravljanje, jel!?

Rodoljub

18.03.2014. 15:32

Mogao je biti uhapsen dan-dva pred izbore ali to nisu ucinili, svaka cast izgleda da nije sve u rejtingu stranke.

Bojan @@

18.03.2014. 15:32

Vidim na svim portalima vecinu komentara koji imaju neku dozu podsmeha,sarkazma,nipodastavanja ovog velikog uspeha tima ljudi koji su radili na ovoj akciji.Mislim da ste previse gledali film "Kum" i uvrteli sebi u glavi da su to sve neki lepo obuceni momci sa finim manirima,koji ne bi "mrava zgazili".Ja ih se realno plasim,zbog nase dece koja su izlozena toj posasti zvanoj narkomanija.Mislim da se radi o vrlo opasnim ljudima.Italijani i dan danas slave Borselina i Falconea.Nije ljudi ovo sala

Miloš

18.03.2014. 16:06

Ovo je jako dobra vest za celu Srbiju. Taj čovek definitivno ne zaslužuje da bude na slobodi, a imovinu bi mu svu trebalo oduzeti, jer je stečena kriminalom.

Za Miloša

18.03.2014. 17:06

@Miloš - Miloše dobra vest bi bila da se pohapse tajkuni koji su pokupovali firme za 3 evra a radnike izbacili na ulicu .Ove narkomane hapse svaki dan.

Miloš

18.03.2014. 19:53

@Miloš - Naravno. Treba pohapsiti sve koji su učinili neko krivično delo, ali sramota je da kriminalci posle povratka iz zatvora bez ikakvih problema i dalje poseduju imovinu koju su stekli kriminalom. Tu praksu bi trebalo ukinuti.

radjevac

18.03.2014. 16:15

Vucic je brzo odradio ovaj slucaj koji ce razjasniti kako su politicari saradjivali sa kriminalcima

Lemi

18.03.2014. 16:36

Još jedan čvrst dokaz da Srbija nije više mesto za odbegle narko bosove, dilere i kriminalce. Nastavlja se žestoka borba protvi kriminala i to je jedan od ključnih uslova za postavljanje države na zdrave osnove. Prvo se mora očistiti, pa graditi.

Bata

18.03.2014. 16:37

Svaka čast na hapšenju i nije uopšte važno da li se sam predao, bitno da on nije više na slobodi. Sigurno da mnogi, koji su sa njim sarađivali, od ovoga strepe.

sany

18.03.2014. 17:06

krajnje je vreme da vidimo odakle tom coveku toliki novac i kako je uspeo da nesmetano radi to sto je radio i uz ciju politicku podrsku

mile969

18.03.2014. 17:08

Sve ovo što je uradio Šarić maksimalna kazna je 15 god. robije, da nije malo ovo sve bilo preskupo. Neko izvrši oružanu pljačku pa dobije toliko. Tako da je ovo puno halabuke oko ničega

mile969

18.03.2014. 17:34

@mile969 - Možete vi da dajete koliko hoćete minusa, ali tolika je zakonski zaprećena kaznaza ovo delo. Zar vi botovi niste otišli na raspust

СОФИЈА

18.03.2014. 17:11

Ова вест је веома значајна за нас, јер је показала да је борба против корупције и криминала непрекидна, и да се на том пољу много ради. Важно је сви који треба, одговарају пред законом и сносе последице за своја дела, јер само на тај начин држава ће моћи да напредује. Хапшење Шарића је само једна од карика ланца која је пала, а важно је уништити цео ланац криминала, јер он уништава цело друштво у држави.

dragan

18.03.2014. 19:17

@СОФИЈА - Da li vidis na ulici narkomane koji kriziraju?Ni ja!Sta ti to govori?

прћо

18.03.2014. 17:30

Руска државна телевизија о Крим и припајању ,15 мин, ухапшен Шарић цели дан на РТС -у

nikola

18.03.2014. 17:45

Saric kupovao drogu u latinskoj americui a prodavao u zapadnoj evropi,pare ulagao u Srbiju.Treba istrazit ko je u MUPu radio za njega,max kazna bice 10 godina.Celi dan se vrti emisija na tv,sto ne uhapsise Orica zbog ubistva stotine Srba.

Despina

18.03.2014. 18:06

Ovo je veliki dan za Srbiju. Građani Srbije, borba protiv kriminala i korupcije se odvija u najboljem mogućem redu, najpoštenija borba u našoj istotiji. Građani Srbije su izabrali vlast koja će se boriti u našu korist. Hapšenje Darka Šarića će omogućiti ekonomski prosparitet i razvoj, podigao se ugled Srbije u svetu. Ovim hapšenjem nema dogovora sa kriminalcima i neće biti zaštićeni svedok, nego će odgovarati za mehanizme pranje para koji odštetio našu državu i građane Srbije.Pao je naš Eskobar.

nemanjica sa prikolicom

18.03.2014. 18:12

Slozicu se sa konstatacijom svih koji ovu borbu podrzavaju , jer se resenost i isrrajnost Vucica u borbi protiv Sarica , MIskovica i njima slicnim vidi svakoga dana i jaca svakoga dana..takvim se blizi kraj a nama dolaze bolja vremena

Branislav

18.03.2014. 18:26

Dokle god budemo imali ''jaku opoziciju'' kako sebe do juce nazivase demokrate .. dotle cemo imati i motiv vise da ne dozvolimo Srbiji povratak u ''njihovu'' demokratiju

ТЕОДОР

18.03.2014. 18:28

Правда је спора, али достижна. Крајње је време да они који су годинама немилице кршили закон и живели на рачун свих нас,сада одговарају за своја дела. Садашња власт је показала више пута колико се залаже за борбу против криминала и корупције, а ово хапшење је доказало да стоје иза својих обећања.

corli

18.03.2014. 18:30

Hapšenje Šarića je samo još jedan dokaz da je Vučić spreman da se obračuna sa kriminalom i korupcijom u Srbiji.

Miljenko

18.03.2014. 18:55

Svaka cast Vucicu. Ispunjavas obecanja maksimalno. Samo nastavi tako u borbi protiv korupcije i kriminala. Ali ucini nesto po pitanju ekonomije.

ljubisav

18.03.2014. 19:03

Cudo se predao bas prvi dan posle pobede naprednjaka?koliko jos kvazi Sarica zivi i uziva po Srbiji?

Toza

18.03.2014. 19:09

Mnogo veci kriminalci sede u vladajucim strukturama prethodnih 13-14 godina, ovaj nas Escobar je bar vise unosio novac u zemlju, nego sto ga je iznosio.. Ne razumem cemu ovolika euforija.

Đorđe

18.03.2014. 19:17

hahahahhahah. Svaka cas za namestaljke i prevare Srpskog naroda... Svaka cast svima vama koji verujete da sve ovo nije namesteno.. Ne mogu da verujem da smo toliko slepi, uhapsili Sarica, sad ce oni da diluju ne treba im on vise. E moja srbijo nista se ne menjas ranije DB Arkana i ostale drzao davao ima da rade sta god pozele, pa ih Drzava i ubila... Do sad vam je Saric bio dobar, pa sad i njega prodajete.Sad njemu 20godina, a pose 2 godine ko zna gde ce biti u zatvoru sigurno NE.

naivan

19.03.2014. 10:42

@Đorđe - ovo više nije Srpski narod nego nekakva bezlična masa,kojoj je sistematski ispran mozak od strane CIA-e i njezinih ucijenjenih podanika na *vlasti*-Bože čuvaj Putina ,jedinu nadu slobodoumnog naroda ove jadne planete.

gagili

18.03.2014. 19:19

Da nije smesno bilo bi tuzno , msm ova prica koju nam sada prodaju DS hejteri..kao ova vlast nije nista uradila..ne nije , nego je Tadic zajedno sa Sutanovcem i Djilasom uhapsio Sarica jos davnih vremena..smesno!

dragan

18.03.2014. 19:20

- Pre mesec dana poceli pregovori o predaji Sarica- Pre 2 nedelje ppv najavljuje hapsenje Sarica- bezulovno se predao ali je prvo trazio da se vidi sa porodicom :D- uhapsen je iako se bezuslovno predao :DTako lazu i mazu da je to strasno.

Mariana

19.03.2014. 00:08

@dragan - Kakva laž čoveče? Uhapšen je čovek koji se bogatio uništavajući čitave porodice drogom.. Sve čestitke vlasti na uspešno sprovedenoj akciji. Sudjenje da bude što pre uz adekvatnu kaznu.

Milica cobanica

18.03.2014. 19:45

Vecinu u Srbiju osvojila je velikom i jakom voljom gradjana jedna prava reformatorska i zdrava politicka opcija...htela neki to da prihvate ili ne!

piksi

19.03.2014. 10:36

@Milica cobanica - cirkus u režiji CIA-e i njezinih *pulena* se nastavlja a narod sistematski sluđuje i odvraća mu se pažnja sa bitnih državnih pitanja i opstanka države Srbije-Putine peglaj izdajničku nato kvislinšku bandu

Алал Вера

18.03.2014. 20:53

Велики успех! Очекује се да ће након овог хапшења улице Србије, Балкана ал и широм Европе остати без кокаина! Иначе познато је да је то омиљени наркотик нижих друштвених слојева..

redmix

18.03.2014. 22:44

Droga je užasna pošast , znam da je nemoguće iskoreniti je ali svaki i mali korak je dovoljan u borbi. Bravo za akciju

sabro

19.03.2014. 05:47

@redmix - nego nesto gledam sike koje prikazuju vozni park nase policije ,kakva raznolikost,sarenilo/takva i policija/ stice se dojam da su auta kupovana po zelji vozaca,,ovo sarenilo jos nije vidjeno na ovoj planeti.

Mama Mia

19.03.2014. 00:23

Znala sam da ce uspeti,ovo je za svaku cestitku Vucicu.Nisam ni sumnjala da nece nastaviti borbu protiv kriminala u koji je Srbija ogrezla.Napred buduci premijeru,oslobodi nas svega sto ne valja i spasi svoj narod svi smo uz tebe!

Croata

19.03.2014. 09:18

Saric je Milosevicev I udbin proizvod isto kao I Arkan. Pljackali su po cijelome svijetu a koga su finansirali to ce te saznati uskoro I to iz Njemacke jer udbasi u Njemackoj pjevaju na sav glas da bi spasili vlastitu kozu.

Lola X

19.03.2014. 11:14

Sta reci neko svaka cast! Niko nije nedostizan i neuhvatljiv ako se za to ima volje i ako se povede akcija na pravi nacin.Ovo je obecano i ispunjeno,e sada cemo cuti sva imena koja su bila logistika jednom od najvecih narko dilera na svetu! A iznenadjenja ce biti,verujte,jer imamo divnu policiju i politicare.

Kika

19.03.2014. 11:14

Koliko je majki zbog njega zakukalo,izgubilo dete zbog ove bele smrti.Uvela bih najstrozije zakone za kradju,dilere droge i pedofile.Da narod pocne da se oseca bezbedno u svojoj zemlji.Niko do sada nije imao volje da ovo resi,da hapsi da cisti svako zlo.Samo Vucic.Vucic za premijera!!

Nevidljiva xy

19.03.2014. 11:15

Narod je znao za koga glasa,idemo do oslobodjenja Srbije od unistitelja i kriminalca.Sva podrska SNS Aci Vucicu,blago majci koja te rodila,ovo je tvoje delo,nijedan se politicar nije borio protiv kriminalaca osim tebe.Svako postovanje!

Anastasija Ruska

19.03.2014. 11:56

Vucic je jos jednom dokazao da ispunjava svoja obecanja kao I da je covek od reci. Drago mi je da vise nema ,,belih medveda’’.

Macuka

19.03.2014. 17:39

Nas mentalitet pod hitno treba da se menja, jer ocigledno uspeh nikada na prasta. Sada ne valja zasto je Saric uhapsen posle izbora, a da je uhvacen pre izbora opet ne bi valjalo jer bi to bio deo predizborne kampanje! Sramno!!!

Veronika

19.03.2014. 17:52

Dokaz da sa dobrom organizovanim timom ljudi I kontrolisanom akcijim od drzavnog vrha I nemoguce postaje moguce.

Djoda

19.03.2014. 18:32

I sada naravno stranke iz opozicije pljuju dobro obavljen posao! Cista zavist, pa vi ako ste umesani u kriminalne radnje sa doticnim gospodinom ima ko nije?!

Hermiona

19.03.2014. 23:13

Citam komentare I ne verujem da je sada problem zato je policija opremljena… Pa aman ljudi drzava je jaka onoliko koliko joj je vojska I policija jaka! Dosta je bilo sistemskog urusavanja kao mentalnog ugrozavanja gradjana Srbije.

Dambldor

19.03.2014. 23:33

I sada lavina pitanja tipa ,,zasto bas sada hapsenje’’, pa vise nije bitno kada je nesto uradjeno jer je jedino bitno da je posao zavrsen I da ne postoji vise NECU, NE ZNAM I NE MOGU!!!

Van Helsing

19.03.2014. 23:48

Ovim zluradim komentarima ne treba pridavati ni najmanji znacaj. Oni neka pricaju, u ostalom samo to I mogu, a pred SNS – om predstoji mnogo ozbiljniji posao od komentarisanja gluposti.

Snejp

20.03.2014. 00:10

Ono sto ja mogu zakljuciti nakon ovog hapsenja jeste da smoocigledno morali da promenimo vlast da bismo vecinu ne ozbiljnih nego preozbiljnih problema resili.

Bole

20.03.2014. 00:41

Mozemo mi da pricamo sta god hocemo, bilo to dobro ili lose, rezultat je tu I to je sada jedino bitno I jedino relevantno u ovom trenutku.

Pravda

20.03.2014. 01:21

Dokaz da kordiniranom akcijom sudstva I pravosudja je sve izvodljivo, jer od ruke pravde niko ne moze pobeci.

Malina

20.03.2014. 02:07

Ovaj rezultat je samo zasluga odlucne I istrajne borbe Vucica I SNS –a protiv kriminala I korupcije koji je ocigledno nas najveci problem.

Javor

20.03.2014. 02:17

Od Vucica mozemo ocekivati sve, ali pre svega on nikada nece izdati nase poverenje I nikada nece uraditi na stetu ovog naroda. Sve to je dokazano ne jednom vec vise puta!

Cveta

20.03.2014. 02:27

Ono sto je meni vazno a trebalo bi I drugima da bude jested a je jedan dobar deo opijata sa ulica sada nestao, I to je ono sto svima treba da bude bitno!

Lilika

20.03.2014. 17:39

Svaka cast, Danasnjoj vlasti nista vise ne moze da im promakne, nema vise izgovora, ni prenemaganja, sa reci se odmah prelazi na dela! I svaka cast za saradnju sa Crnom Gorom, tako se to radi, pravi ljudi umeju sa svima da nadju zajednicki jezik i da se dogovore.