Uhapšen brat Ninoslava Konstantinovića zbog ubistva navijača Rada

Tanjug

30. 10. 2013. u 17:32

Ухапшен брат Нинослава Константиновића због убиства навијача Рада
Slađan Konstantinović uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću “Penzija” u nedelju uveče ubio Vladimira Lukića
BEOGRAD - Stariji brat odbeglog zemunca Ninoslava Konstantinovića, Slađan uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću “Penzija” u nedelju uveče ubio Vladimira Lukića, navijaca FK Rada, rečeno je Tanjugu u policiji.

Konstantinoviću se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Konstantinović i Lukić znali od ranije i da su u kafiću sedeli za istim stolom. Nakon verbalnog sukoba, Lukić je nožem napao Konstantinovića i porevedio mu ruku.

Nakon toga je Konstantinović je iz pištolja ispalio jedan metak koji je Lukića pogodio u butinu, nakon čega je ovaj nastavio da ga ubada nožem.

Konstantinović je potom ispalio još pet metaka od čega je jedan Lukića pogodio u grudni koš, a drugi u bešiku. Od tih povreda, Lukić je ubrzo preminuo.

Ninoslav Konstantinović je jedini odbegli pripadnik "zemunskog klana" čija se međutim sudbina ne zna. I dalje je na interpolovoj poternici koja je za njim raspisana nakon ubistva premijera Zorana Đinđića 2003. ali se sumnja da je odavnom mrtav.

Sretko Kalinić koji je radio likvidacije za "zemunski klan", policiji i tužilaštvu je ispričao da je Konstantinović ubijen i da je njegovo telo zakopano u njivi u blizini autoputa Beograd-Zagreb. Policija je prekopala navedeno mesto ali nije našla ništa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dule, BG

30.10.2013. 17:44

Uskoro će biti pušten, da se brani sa slobode, a ako ga uopšte i optuže, dobiće godinu dana kućnog pritvora i nanogicu. Koji cirkus!! :-(