PARAĆINSKA policija uhapsila je Bobana Jevtića (35) iz Lešja kod Paraćina, pod sumnjom da je ubio Dragoljuba Trifunovića (53), zvanog Trifke. Zločin se dogodio 11. februara, a nestanak Trifunovića porodica je prijavila 19. februara.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, osumnjičeni je policiju sam odveo do mesta u ataru sela Lešje gde je, nakon ubistva, zakopao Trifunovićevo telo.

- Sudsko-medicinskim veštačenjem, koje su naložili istražni organi, utvrđeno je da se zaista radi o Trifunoviću. Otkrivene su prostrelne rane na glavi i telu - navode u istrazi.

Ubijeni je u Paraćinu poznat kao vlasnik nekadašnje diskoteke i sa njegovim imenom povezivani su različiti "sumnjivi" poslovi, uključujući i zelenašenje. Za njim se, po prijavi člana porodice, od 19. februara tragalo kao za nestalim, ali se po gradu "šuškalo" da je ubijen.

U međuvremenu je potvrđeno i da je olupina automobila, koja je nedavno pronađena u blizini izletišta Sisevac, vlasništvo Trifunovića. Nakon ubistva, koje se dogodilo ispred sela, osumnjičeni je automobilom prevezao i zakopao telo na suprotnom kraju Lešja, a zatim je automobil zaustavio na putu Ćuprija-Resavica i zapalio ga.