Supruga ubice: Imao je preku narav

B. H.

09. 04. 2013. u 20:59

Ranjena supruga Javorka u Urgentnom centru izjavila policiji: Nisam slutila šta će da uradi. Nije bilo nikakvog nagoveštaja

NISAM slutila šta će da uradi. Nije bilo nikakvog nagoveštaja. Bio je preke naravi, ali ovakvom nečemu se nisam nadala. Svi smo bili kao jedna velika porodica.

Sa ovih nekoliko jedva izgovorenih rečenica, teško ranjena Javorka Bogdanović pokušala je u Urgentnom centru u Beogradu policiji da objasni masakr koji je počinio njen suprug Ljubiša. Motive i razmere krvave drame nije mogla ni da nasluti.

Ohrabrujuća vest je da se njegova supruga Javorka koja je u pucnjavi pogođena u glavu i vrat i koja je takođe u bolnicu primljena u kritičnom stanju, prema poslednjim informacijama, oseća malo bolje.

- Ona je neznatno bolje. Nije životno ugrožena. Probudila se, čak je i komunicirala sa lekarima. Njen pritisak i stanje svesti se popravljaju, i to su dobre vesti - rekao je za „Novosti“ u utorak direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar.


ISPADALI MECI
- NAPADAČU je, dok smo ga unosili u šok-sobu, iz pantalona ispalo 16 metaka - kaže dr Zlatibor Lončar.
Ljubiša je, kako saznajemo, u svoj ubilački pohod krenuo sa oko 50 metaka.

- Kada bude urađena kompletna dijagnostika i budemo imali sve nalaze, onda će se znati da li će biti rađena hirurška intervencija. Pored njenog kreveta stalno dežura ekipa doktora.

Ona je iz Velike Ivanče u kompleks Urgentnog centra u Beogradu zajedno sa suprugom Ljubišom i komšinicom Danicom Stekić (75) dovezena kolima Hitne pomoći oko osam časova ujutru. Sve troje su bili u teškom stanju. Danica, nažalost, nije izdržala. Preminula je u toku vožnje. Lekari su nekoliko puta pokušali da je reanimiraju, ali su ubrzo samo mogli da konstatuju smrt.

Počinilac masakra, tragedije kakvu će Srbija teško zaboraviti, koja je potresla pola planete, Ljubiša Bogdanović, koji je posle ubistva 13 osoba pucajući sebi u glavu, pokušao samoubistvo, u kritičnom je stanju. Ono se u utorak u poslepodnevnim časovima pogoršalo. Doktori daju sve od sebe da sačuvaju njegov život.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O MASOVNOM UBISTVU U VELIKOJ IVANČI PROČITAJTE JOŠ
Masovni ubica masakr počeo rečima: Nama više života nema
Ubicine ćerke: Tata bio normalan
Sin ubijene starice: Kome sad da kažem dobro jutro?!
POGLEDAJTE: Ubicin krvavi put
Reč stručnjaka: Ratni sindrom povukao oroz?
Masovni ubica iz Velike Ivanče kritičnoMasovna ubistva koja su šokirala Srbiju i svet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I lekari i hirurzi i ostalo osoblje zaposleno u Urgentnom centru bili su u utorak šokirani događajem koji je potresao celu zemlju.

- Ovo je katastrofa, ovakvu tragediju niko ne pamti - u prvom obraćanju medijima rekao je direktor Urgentnog centra Lončar.

Tokom dana niko od rodbine i prijatelja Ljubiša i Javorke nije bio u Urgentnom centru.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

...

09.04.2013. 22:36

Nasi stari ,kada bi neko poceo nekog da hvali,uvek bi rekli PITAJ MU ZENU KAKAV JE.Eto,rekla je kakav je.A svi danas DOBAR ,DOBAR...Eh...

anonimus

09.04.2013. 23:17

@... - E bravo za komentar,danas ga toliko ishvališe,hvala bogu da neko ukapira da nije baš toliko dobar,bože dragi,neka je laka zemlja svim nastradalima,posebno onom malom anđelu.

Bocko

10.04.2013. 04:12

Pazite, dokle god drustvo ne obraca paznju na pojedinca, ovakvih stvari ce biti. Dakle, ne treba leciti posledicu, nego uzrok zbog cega je do ovoga doslo! Drustvene okolnosti su doovoga dovele, a posebno posleddnjih dana, kada nam politicari serviraju nekakve teske odluke, ko da nece da svane dan po tim odlukama.Bruka. Drzava tj vlast koja ti propagira vbrata i farmu, a to ne ukine, ne moye da bude kako treba!