Masovni ubica iz Velike Ivanče kritično, u sredu Dan žalosti

Novosti online/ Tanjug

09. 04. 2013. u 08:30

Ljubiša Bogdanović (60), koji je u mestu nadomak Mladenovca, ubio je 13 ljudi, među kojima i dvogodišnje dete, i dalje u kritičnom stanju. Vlada Srbije: Sreda - Dan žalosti. Direktor policije Milorad Veljović: Motiv još nepoznat, uskoro novi zakon o oružju

U mestu Velika Ivanča, kod Mladenovca dogodio se nezapamćen zločin. Ljubiša Bogdanović (60) ubio je 13 ljudi, među kojima i dvogodišnje dete. Upao je nasumično u pet porodičnih kuća i pucao. Povodom masakra popodne je i zasedala Vlada Srbije, koja je donela odluku da se sreda proglasi Danom žalosti.

PRVE INFORMACIJE O MASAKRU

U mestu Velika Ivanča, kod Mladenovca, prema prvim, nezvaničnim informacijama, iz vatrenog oružja ubijeno je osmoro ljudi, a U pucnjavi ima i ranjenih. Poziv lekarima upućen je jutros oko 05.40 časova.

UVIĐAJ U TOKU

U policijskoj stanici u Mladenovcu, koja je u okviru policijske uprave za grad Beograd najavili su da će povodom ovog slučaja zvaničnu informaciju saopštiti gradski SUP.

VELJOVIĆ: 13 MRTVIH

Direktor policije Milorad Veljović je na mestu nesreće izjavio da je 12 osoba ubijeno na mestu, a da jedna je podlegla povredama na Urgentnom centru.

- Za dvoje se lekari bore za život, a među njima je i izvršilac ovog monstruoznog ubistva – izjavio je Veljović.- Uviđaj je u toku. Videćemo šta je motiv ovog stravičnog događaja, ove tragedije kojom smo svi zatečeni. Imamo saznanja da je ovo lice 1991.godine učestvovalo u ratnim dejstvima na prostoru Slavonije.


PUCAO LJUBIŠA BOGDANOVIĆ

Prema nezvaničnim informacijama u žrtve je pucao Ljubiša Bogdanović (60), koji je posle zločina pokušao da ubije i suprugu i sebe.ŽRTVA I DVOGODIŠNJI DEČAK

Među stradalima je i dvogodišnji dečak. Bogdanović je usmrtio i detetove roditelje. Otac je bio 1989.godište, a majka 1992. Zločin je prijavila Ljubišina žena. Osumnjičeni za ove zločine i njegov sin do prošle godine radili su u jednoj slovenačkoj firmi.


VELJOVIĆ: SVI UBIJENI NA SPAVANJU, HICIMA U GLAVU

Veljović je rekao da su sve žrtve ubijene na spavanju, hicima u glavu. Nema očevidaca, a svi stradali su bili rodbina. Veljović je rekao da je osumnjičeni imao dozvolu za držanje oružja.

MEŠTANI: BIO JE DOBAR KOMŠIJA

Meštani kažu da je reč o normalnoj porodici, a policija da muškarac koji je pucao nije imao dosije. Lekari su potvrdili i da osoba koja je počinila zločin nije psihijatrijski bolesnik. Za sada niko ne može da pretpostavi šta se to dogilo tokom noći i zašto je Bogdanović, za koga kažu da je bio dobar komšija i domaćin, upao nasumično u pet porodičnih kuća i pucao.


BOGDANOVIĆU U URGENTNOM ISPADALA MUNICIJA

Izveštači Novosti javljaju da je Bogdanoviću, kada je dovezen u Urgentni centar iz džepova ispada municija.

ZAKAZANA VANREDNA SEDNICA VLADE

Povodom tragedije u Velikoj Ivanči, za 17 sati zakazana je vanredna sednica Vlade Srbije. Posle sednice biće izdato saopštenje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O MASOVNOM UBISTVU U VELIKOJ IVANČI PROČITAJTE JOŠ
Masovni ubica masakr počeo rečima: Nama više života nemaUbicine ćerke: Tata bio normalan
Supruga ubice: Imao je preku narav
Sin ubijene starice: Kome sad da kažem dobro jutro?!
POGLEDAJTE: Ubicin krvavi put
Reč stručnjaka: Ratni sindrom povukao oroz?
Masovna ubistva koja su šokirala Srbiju i svet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


UDARNA VEST NA CNN,BBC...

Zločin u Velikoj Ivanči je udarna vest i na svetskim medijima. Informaciju o masovnom ubistvu kod Mladenovca kao udarnu prenose CNN, BBC...


UBICA PUCAO U SEBE TEK KAD JE VIDEO POLICIJU

Veći masakr sprečen je po dolasku policijske patrole, jer je Bogdanović, kada ih je ugledao, pucao sebi u glavu, saopštio je MUP.


BREJVIKU NESLAVNI "REKORD"

U Evropi, tragični "rekord" drži Norvežanin Andreas Brejvik, koji je jula 2011 ubio čak 77 ljudi, dok je u Srbiji poslednji veliki masakr koji je počinio jedan čovek zabeležen u selu Jabukovac kod Negotina, jula 2007 kada je ubijeno devetoro ljudi


Hronologiju najvećih masovnih ubistava pročitajte OVDE


SAUČEŠĆE DEŽERA

Šef delegacije EU Vensan Dežer uputio je pismo zvaničnicima Srbije i Beograda u kojem je iskazao najiskrenije saučešće povodom tragedije u selu Velika Ivanća.

Sa velikim žaljenjem sam saznao o tragičnom događaju u Velikoj Ivanči u kojem je 13 ljudi izgubilo život, kaže se u pismu upućenom premijeru Ivici Dačiću, gradonačelniku Beograda Dragan Đilasu i predsedniku opštine Mladenovac Dejanu Čokiću.

Moje i misli mojih kolega iz delegacije EU u Srbiji su sa vama i porodicama žrtava, poručio je Dežer.

UGLJANIN UPUTIO SAUČEĆE PORODICAMA UBIJENIH

Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin uputio je danas izraze saučešća članovima porodica 13 stradalih meštana Velike Ivanče kod Mladenovca.

"Ovakve tragedije, netipične za našu zemlju, kod svih građana izazivaju šok i nevericu, a najteže je članovima porodica ubijenih. Zato su naša srca i misli sa njima", poručio je Ugljanin, a saopšteno je iz Vladine kancelarije za saradnju sa medijima.

Ministar je izrazio nadu da će se brzo otkriti šta je ubicu nagnalo na takav stravičan zločin i da će ta saznanja pomoći da se slične stvari u budućnosti spreče.SAUČEŠĆE ĐILASA I ANTIĆA

Gradonačelnik Beograda i predsednik Skupštine grada izjavili su saučešće porodicama nastradalih u tragediji koja se jutros dogodila u selu Velika Ivanča kod Mladenovca.

"U kontaktu smo sa premijerom i prvim potpredsednikom Vlade Srbije i u toku dana donećemo zajedničku odluku o danu žalosti zbog ove nezapamćene tragedije, koja je zadesila naše sugrađane", izjavio je Antić.

NAPADAČ I DALJE KRITIČNO, NJEGOVA ŽENA BOLJE

Ljubomir Bogdanović (60) koji je dopremljen u Urgentni centar i dalje je u kritičnom stanju, a njegova supruga, Javorka Bogdanović (60), koja je dovezena u veoma teškom stanju, neznatno je bolje.

U saopštenju Medija centra Kliničkog centra Srbije navedeno je da je dežurna ekipa zbrinula Ljubišu i Javorku, da je urađena reanimacija, sve neophodne dijagnostičke procedure i neophodne intervencije.

Direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar rekao je Tanjugu da je Javorki pucano u glavu i vrat, a da je Ljubomir Bogdanović primljen sa povredama glave, u izuzetno je kritičnom stanju.


NAJDUBLJA SAUČEŠĆA DAČIĆA I REJNERDSA

Premijer Srbije Ivica Dačić i vice premijer Belgije Didije Rejnders izrazili su danas najdublje saučešće porodicama žrtava masakra u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, a Dačić je rekao da opšta osuda zločina nije dovoljna i da celo društvo treba da se pozabavi tim pitanjem.

"Policija vrši uviđaj na terenu kako bi utvrdila motiv. Policijska patrola je zaustavila dalji masakr, jer je napadač već bio krenuo u druge kuće", rekao je Dačić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa belgijskim zvaničnikom.

Prema njegovim rečima, ovo je jedan od najtežih incidenata u Srbiji poslednjih godina i decenija, pa čak i u svetskim razmerama.ZAVRŠEN UVIĐAJ, SREDA DAN ŽALOSTI

Vlada Srbije u popodnevnim časovima na vanrednoj sednici donela je odluku da se sreda proglasi Danom žalosti zbog masakra u Velikoj Ivanči. Kako prenosi RTS, uviđaj koji je počeo još rano jutros završen je oko 16 časova. Iz Urgentnog centra saopšteno je da je Ljubiša Bogdanović i dalje kritično, dok je njegova supruga Javorka, iako u opasnosti, bolje.

BOGDANOVIĆ I DALJE U KRITIČNOM STANJU

STANJE Ljubomira Bogdanovića (60) i dalje je kritično, saopštila je večeras dežurna ekipa Urgentnog centra. Stanje njegove supruge, Javorke Bogdanović (60) neznatno je bolje. Bogdanović i njegova supruga pod stalnim nadzorom.

Muškarac je smešten u šok A, u kritičnom je stanju, njegov život je ugrožen i pod stalnim je nadzorom. Lekari čine sve da spasu njegov život. Njegova supruga, koja je primljena u veoma teškom stanju, neznatno je bolje, ona je smeštena u šok B i pod stalnom je opservacijom dežurne ekipe Urgentnog centra, navedeno je u saopštenju za medije.

Direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar rekao je ranije Tanjugu da je Javorki Bogdanović pucano u glavu i vrat, a da je Ljubomir Bogdanović primljen sa povredama glave, u izuzetno je kritičnom stanju.


REČ PSIHIJATRA: NAJVEROVATNIJI POREMEĆAJ STRUKTURE LIČNOSTI

Direktor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" prof. dr Milutin Nenadović gotovo isključuje mogućnost da je kod počionica masakra u Velikoj Ivanči reč o ratnom, takozvanom vijetnamskom sindromu, jer je, kako naglašava, prošlo 20 godina, već da se najverovatnije radi o poremećaju strukture ličnosti.

"Osobe sa primarnom slaboumnošću sklone su sugestiji i imitaciji, bez obzira na broj godina, a ovde je reč o čoveku koji ima 60 godina. Danas su komunikacije veoma brze i prometne, tako da saznanja o događanjima na svim prostorima naše planeta skoro svima dostupna u najkraćem roku", naglasio je prof. Nenadović u izjavi Tanjugu.VELJOVIĆ:JOS NEPOZNATI MOTIVI ZLOČINA, USKORO NOVI ZAKON

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je večeras da se i nakon uviđaja ne znaju motivi današnjeg zločina u Velikoj Ivanči i da je pre dva meseca urađen nov nacrt Zakona o oružju i municiji koji će vrlo brzo, već ovih dana, biti upućen Vladi Srbije.

"Pre dva meseca je urađen nov nacrt Zakona o oružju i municiji i on predviđa da se ubuduće samo za držanje oružja predviđa lekarski pregled koji treba da se obavlja periodično negde od tri do pet godina", rekao je Veljović RTS-u.

Veljović je rekao i da nakon završenog uviđaja nisu u mogućnosti da kažu šta je motiv onoga što se desilo u Velikoj Ivanči. On je istakao da bi supruga izvršioca zločina, koja je teško ranjena, jedino trenutno mogla da ukaže na eventualni motiv zbog čega se sve desilo.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (230)

Vitez

09.04.2013. 11:09

@Deki - E, moj drugar, izgleda da i tebe treba lekar, u tome i jeste problem što izričemo kazne a ne znamo ništa o čoveku. Razmisli malo dublje, mi smo površan narod i lično mislim pošto smo skloni kojekakvom sujeverju da je tu umešana neka sekta, ili je porodica prikrivala duševnu bolest, jer je kod nas još sramota biti bolestan.

Deki

09.04.2013. 13:57

@Deki - E moj Viteže, ti još imaš razumevanja za ovakvog zlikovca, u situaciji kada je ubio 12 ljudi i dete od dve godine?! Kakvo opravdanje može da postoji da se ubije i jedan ljudski život, a ne ovoliki broj. Tebi je lekar potrebniji, sram te bilo.

Ruben Lonuestro

09.04.2013. 15:22

@Deki - besmisleno je menjati znacenje vitezovog izlaganja deki ; u ovakvim tragedijama jedini smisao je saznati istinu ; genezu jednog tragicnog procesa.To je vitezov point of wiev ; i tu je strasno u pravu. Sve ostalo je sporedno

milojko

09.04.2013. 08:55

Ovo je stvarno zalosno.sta se desilo da taj covek pobije toliko ljudi?neznam, ali je sada je sigurno da pripadamo evropskoj uniji.do sada se ovako nesto samo na zapadu desavalo!a sada smo stvarno zasluzili da odmah pristupimo evropskoj uniji!

HitmanSRB

09.04.2013. 09:20

@puky - @puky: Vidi tebe budale! Pa ti masakr iz čista mira pravdaš time što smo "odustali" od EU??? Da li si ti normalan, i koja je tvoja stvarna dijagnoza?Kamo sreće da smo odustali!

puky

09.04.2013. 11:07

@puky - ... razmisli malo - teška ekonomska situacija, u zadnji tri dana vaša vlast vam je nametnula psihozu "il' nas ima il' nas nema" a ima vas i nema po svakoj inačici koju odaberete ... ništa pozitivno godinama, nakupilo s toga u ljudima ... da imate bilo kakav smjer pa makar bio i težak znali bi se i mogli tome prilagoditi ... lutanje i besperspektivnost uz osobne traume i poteškoće dovode do ovoga ... pitaj se u koliko još ljudi kod vas ovako nešto strašni ima ... strava ...

Joksa i Mep

09.04.2013. 09:10

Narod je u teskoj apatiji, prva 3 meseca skoro nista nije radilo u zemlji , politicari iz vlasti kao da su poludeli u medijima o kosovu .Sve to iritira narod i jedan veliki deo naroda je pod psihickom pritisku kako zbog praznih dzepova tako i zbog medija koji ga kljucaju u mozak u svakom javnom mediju ,dnevnicima i sl.Molim vlast da prestane da kuka na TV ,ako niste sposobni da vodite vlast kao sav normalan svet molim vas go home

Snezana

09.04.2013. 09:49

@Joksa i Mep - Slazem se sa vama. Kolektivna depresija, apatija... nazovite to kako hocete. Konacno su nas slomili. Tako se lome krila jednom narodu. Kroz namerno izazvane krize, pa im onda servirajte razne rijaliti soue a sve u cilju zatupljivanja i kolektivne anestezije. (Pogledajte dokumentarac "The Shock Doctrine", ne desava se to samo nama.) Posle mozete sta hocete. Privatizacija, demokratija, globalizacija... "vrednosti" "modernog" drustva!!!

Snezana

09.04.2013. 09:53

@Joksa i Mep - I sad kao mi vodimo neke pregovore sa gospodjom Merkel na celu! Slazem se da to negativno utic ena sve ljude. A, sta mislite kako je ljudima na Kosovu? Ja znam.

Sla

09.04.2013. 09:54

@Joksa i Mep -  Ispiraju narodu mozak i ništa ne rade. Da je više posla i manje televizizije ne bi doslo do ove tragedije. Pola nacije bez zaposlenja sedi hipnotisano pored malih ekrana.

Banat

09.04.2013. 11:13

@Joksa i Mep - @Snezana, jedan od najboljih komentara!Sto se tice Merkel, ona je (ja zivim u Svajcarskoj) i ovde omrzena od 95% Svajcaraca.

zoks

09.04.2013. 12:14

@Joksa i Mep - Banat@ Od kada Svajcarci postase Srbi:))))?Narode,95% naroda u Eurupi organski ne podnosi njihove politicare,ali im ne mogu apsolutno nista,jer su se "opasali" policijom,i vojskom ako bude potrebe,,a onog koji se javno pobuni proglase neuracunljivim i na silu ga strpaju u zatvor ili dusevnu bolnicu!To je eurupska demokratija!Hvala,ne!

django

09.04.2013. 09:17

Nije nama potrebna ni EU, ni USA, ni Rusija, ni Kosovo sami smo dovoljni sebi za propast. Kakav je to um koji je u stanju da ubije 13ljudi, a među njima jedno dete,

mile

09.04.2013. 09:20

Zaraza došla iz amerike kod nas!Sve monstruoznije vesti,sve gore i gore.Pomozi nam Bože!!!

hassan noumk

09.04.2013. 11:27

@mile - za vreme TITA!!!!! ovakvo ubistvo se nikad nije desilo, ovo nam je zbog zapadne "DEMOKRATIJE ;LUDSKA PRAVA " ko bajagi pojacati zakon cil evrope i bogatasa je da se vise siromasnjeg naroda pobije.zalosno ,bece nama jos takvih slucajeva sa ovom eu demokratijom.porodicama nastradali iskreno saucesce.BOG NEKA NAM JE NA POMOCI!!!!!

niko

09.04.2013. 09:36

@patriota80 - Posto su nam ljudi postali izobaceni, zlobni, pokvareni i ne cudi me ovakav slucaj, ovde ne pomaze nikakva kazna jer je covek psihicki bolestan, Upravo lose drustvo proizvodi ovakve ljude koji ne mogu da se naviknu da zive u brlogu, pa i kad bi potrazili strucnu pomoc bili bi ismejani. Sta smo posejali to i zanjemo, samo je zalosno da su zivotima platila neduzna deca koja su ionako osudjena na nas ovako lose. Kazna naravno najrigoroznija.

Томица Кораћ

09.04.2013. 09:46

@patriota80 - Мало је. Мало је само смртна казна.

zoks

09.04.2013. 11:54

@patriota80 - niko@ Nije on bolestan,nego bolesno bezobrazan!A kad je u pitanju rodbina,ne bi me cudilo da je neka zavrzlama u vezi imanja,zemlje!

Beogradjanka

09.04.2013. 09:26

Uzas, horor! Hoce li neko od nadleznih, vlada, policija, svestenstvo, psihijatri, da se obrati narodu povodom ovakvih dogadjaja i preduzme nesto?! Sta jos treba da nam se desi???

liki

09.04.2013. 09:27

Takoje to kad policija svakom da odobrenje za drzanje oruzja,bez ikakve provere,kao stose radi i kod mene u komsiluku,covek malo pa malo padne u komi jel naglo povecamuse secer,stalno ima visoki krvni pritisak i stalno je agresivan,sa pola komsiluka je u svadji,dobio odobrenje za pistolj i dve puske,i akoje isti svoju decu nocu u dva jurio pistoljem,prvo uraditi detaljni lekarski pregled pa po dobijenom pregledu dati oruzje i onda nece biti ovakvih tragedija.

nbgd

09.04.2013. 09:30

Sto je covek stariji to jace ispoljava lose crte licnosti, a tu je i proces ateroskleroze koji takodje doprinosi tome da starije osobe lose reaguju na stres i konflikte tada sve ono sto se godinama talozilo u njima kao sto je bes, mrznja i sl.prosto eksplodira...

747

09.04.2013. 09:47

Strašno! Ovakvi naslovi priliče samo Americi! Do koje mere je došlo to rastrojstvo da je "čovek" spreman da uradi ovako nešto?? Alo bre, pa pucati u bebu?EJ?? Iskreno želim da ostane đubre živo, smrt je posle ovoga nagrada za njega

KNIN

09.04.2013. 09:48

Da se ovakve stvari nebi vise desavale Srbija mora pod hitno da zatvori sve dusevne bolnice a da te sticenike posalje na vesala. Tad ce nam svima san kud i kamo biti mirniji. Jos kazu da ovaj monstrum nije bio agresivan i da je kao bio dobar komsija, to je samo sarena laza. Ovakvi monstrumi se mozda ne isticu agresivnoscu i nekakvim ekscesima. Mada iskren da budem uvek sam se vise plasio tih cutljivih likova i kao dobrih komsija, i uvek sam ih izbegavao. Srbija mora uvesti smrtnu kaznu odma

meda

09.04.2013. 09:51

Dok smo svi bili jednaki i dok smo svi imali uslove za život, ovakve se stvari nisu dešavale a političare baš briga, za njih je zločin samo konstatacija i prilika da odu izjave saučešće i pokažu se brižni a sutra jovo nanovo, niko ne razmišlja o narodu i šta se dešava u narodu, okružili su se telohraniteljima i od te žive tarabe i ne vide u dvorište kako im narod živi.

Sava RS

09.04.2013. 09:54

Rat je ucinio svoje. Bolesnici koji su proizveli rat krivci su i za ove bolesnike. Koji su proizvod ratne izopacenosti trauma i cega sve ne

zika

09.04.2013. 10:38

@Sava RS - Pravi krivci za ovo što se delilo , su oni kojima je rat uvek bio bolji od dogovora i koji nam kroje sudbinu već 25 godina .

zoks

09.04.2013. 11:20

@Sava RS - Kazes rat?Ajde mi navedi jedan jedini ovakav ili slican zlocin posle Drugog svetskog rata koji je trajao kod nas 5 godina,i gde je poginulo 2 miliona ljudi!

Ljubica

09.04.2013. 10:15

Dali je moguce da se ovako stravicni slucajevi desavaju u nasoj zemlji .Zar smo postali toliko krvolocni .Daje se krivica ratu i nemastini ..Ja nisam odgajena u raskosu ali ovakve stvari se nisu desavale .Mnogi kazu da nam treba demokratija ,evo sta su uradili od nas .Hoce mnogi u EU ,ovo nam i jeste doslo iz EU ,Amerike i zemalja gde se ovako nesto desava ..Saucesce porodicama i familijama koje su stale bez svojih najmilijih ..Srbijo osvesti se .Mnogi se kriju iza Pravoslavlja a ovako rade .

Petar

09.04.2013. 11:16

@Ljubica - Pa EU nije ratovala,nije imala Vukovar,Košare i slične.A čovek je učestvovao u ratnim dejstvima u Slavoniji.Nije ga tamo poslal EU, već njegova država.I to je tzv."Vijetnamski sindrom" odnosno post ratna psihotraumatična stanja.U EU toga nema.U Americi ima jer i njeni građani ratuju po svetu.

Istok

09.04.2013. 10:19

Nikada se u Srbiji nisu desavale ovakve monstruozne stvari. Ovaj poslednji masakr je vrhunac . Pisalo je prosle godine o postrojenju postavljenom u okolini Barajeva ( deo americkog kompleksa HARP), kojim mogu da se izazovu nepogode, zemljotresi, koji utice na psihosomatske promene kod ljudi, raspolozenje. Srbija se razbija na svim poljima, posledice bombardovanja, osiromaseni uranijum, uvodjenje genetski modifikovane hrane na mala vrata. Tarabici rekose da ce nas ostati za pod jednu sljivu!

Igor

09.04.2013. 10:19

Pa samo neka i dalje se pustaju stvari kada to uradi neka retardirana budala u USA.Ovo je postao trend i bojim se da ce da se samo nastavi.Sada je IN uci negde u selo,grad,skolu i uraditi masakr,a mediji o tome zdusno izvestavati.Uzas

zoks

09.04.2013. 11:18

@Igor - Igor@ Bravo za komentar!Neka mi neko kaze jednu jedinu pozitivnu stvar koju je ovaj izvestaj u novinama doneo kako pojedincu,tako i drzavi!?Kakvu korist imamo od ovakvih vesti,osim sto ce neka budala reci"pa eto mogu ina ovaj nacin biti na naslovnim stranicama,i da ceo svet prica o meni"!Jeste li dragi narode "bogatiji" za jos jednu informaciju koja ce vam pomoci da pregurate dan?je li vam zivot malo bolji sada?Pa da pameti ima,kao sto je nema,ne bi se o ovome u javnosti nista iznosilo!

bla

09.04.2013. 10:21

Sve ove pozive na smrtnu kaznu tretirati kao poziv na ubistvo.Covek je ocigledno bolestan i to u toj meri da mu je glava verovatno teska 2 tone,dakle na dozivotno lecenje ili nesto slicno,nema ovo veze sa zatvorom,osvetama i sl. ovakve stvari se ne svete a bogami i ne kaznjavaju jer za tim apsolutno nema svrhe,onaj koji uradi nesto ovako uopste i nece biti svestan kazne a mi sada bolje da obratimo paznju i pohapsimo ove zagovarace smrtne kazne jer se u njima kriju potencijalne psihopate.

zaslužena kazna

09.04.2013. 11:11

@bla - Ma nemoj , kolko je tebi teška glava , ako je prazna? Da možda ne podržavaš zakone , gde neko naoružan noću ,može da ti uđe u kuću , a ti ne smeš da se braniš dok te ne ubije . Ili da ti krade kola , a ti još moraš i da mu pomogneš , da se lopov ne traumira . Ili kad ti krade voćke da mu pomogneš da natovari ukrađeno . Ili ukrade šahtu , što se računa u sitnu krađu , a dete vozeći biciklu polomi vrat .

zoks

09.04.2013. 11:14

@bla - bla...bla...bla...bla....bla...bla...bla...!!Ti znas sta se krije u zagovaracima smrtne kazne!Ne nego treba ovim monstrumima obezbediti medalju za doprinos drzavi!

napred

09.04.2013. 11:19

@bla - nije tebi lako samo me jedno zanima da je tvoja porodica stradala dali bi i dalje bio/la za "lecenje" i kakvo je to lecenje kad neko pobije 13 ljudi? dete od 2 godine,kome je ono nesto skrivilo? upravo zbog ukinute smrtne kazne se i desavaju najveci zlocini samo to ti nemozes da shvatis,cilj smrtne kazne je da deluje kao prevencija da se nebi dogadjale ovakve i slicne stvari,nevezano za ovo u CG skoro jedan ubi bracu 2 mladica zbog cega ,da bi bio "faca" ,opasan lik e pa bato smrtna kazna !!!!!

bla

09.04.2013. 13:33

@bla - Znam sta se krije iza zagovaraca smrtne kazne i sad cu da ti kazem:Kriju se slabi,mali i istraumirani ljudi kojima treba takodje pomoci tretmanima,jer zelju da nekog ubiju zbog nekog krivicnog dela prouzrokuje nerealni strah od svega i svacega i stalno su u strahu da ce neko da ih zakolje ili siluje,ili su samo najobicniji pacovcici kojima je to jedina prilika da muce nekog na legalan nacin.Ok.trazite smrtnu kaznu,ali ne za bolesne ljude ili silovanje,pedofiliju i sl.budalashtine.

bla

09.04.2013. 13:38

@bla - Decko,ajde ne lupetaj gluposti,vazno je da "ja ne mogu da shvatim" a to sto ti ne shvatas da smrtna kazna povecava broj serijskih ubistava i cak podstrekuje ljude na sve gora dela to nikom nista.Razmislite bar minut pre nego sto odlucite da ubijete nekog,smrtna kazna povecava broj ubistava,to su fakti!!!I naucni i prirodni fakti.

HitmanSRB

09.04.2013. 14:07

@bla - @bla:Evo ja sam vatreni zagovarač smrtne kazne, nije mi problem da to javno kažem pa taman morao da dam sve svoje lične podatke kao kada sam potpisivao ugovor za postpejd ili tekući račun!Ali konkretno u ovom slučaju sam protiv toga, jer za ovog krvoloka smrt može samo da bude nagrada! I veruj mi, uopšte nisam u strahu da će neko da me zakolje ili siluje!Em sam trener borilačkih veština, em naoružan (samo posedovanje, na žalost ).

napred

09.04.2013. 14:09

@bla - Devojcice veze ti sa zivotom nemas ....onaj ko nepostuje tudji ZIVOT nema pravo na svoj TACKA!!! a ta tvoja "naucna i prirodna fakta" macku o rep dok je postojala smrtna kazna ovakva ubistva i uopste ubistava nije bilo toliko kao sada ...to su ti FAKTA !!!

floriani

09.04.2013. 10:25

stvarno je zalosno,gde god se desi,jel mi nismo ni daleko svi smo skoro u istoj kozi,uslismo u trzisnuprivredu nespremni,kad covek izgubi nadu u zivot ,desavaju te stvari,-porodicama sucesce

dan

09.04.2013. 10:31

Sve dok god sebe ne vidimo u buducnosti bice ovako! ne moze se ziveti u proslosti a nikako u srednjem veku kako nam je predlozio jedan od svestenika. Od nacinalizma, klerikalizma i ostalih fobija se ne zivi nego ovako strada! Pisite vise o nasim ljudima kojiu su nas priblizili svetu: o Postankoj deklaraciji i Metarskoj deklaraciji koje su bile najnaprednije svog vremena kraja 19 veka. Gde su takvi ljudi danas.

napred

09.04.2013. 12:15

@kicholino - pa sobzirom da je ovo selo verujem da u svakoj kuci ima neka puska..vidis kako im je pomogla a ti bolje baci taj pistolj to je nesreca kao sto se vidi iz ovog slucaja...nesreca koja je cekala da se desi od 1981

Ja bre

09.04.2013. 12:59

@kicholino - Upravo zbog ovakvih psihopata.Iskreno saucesce porodicama zrtava, ako ih je uopste i ostalo :((((((

Vesna Blagojevic

09.04.2013. 10:37

ODMAH IZMENE KRIVICNOG ZAKONIKA.POVECATI KAZNE OD 25 godina do DOZIVOTNE.Proveriti kome se daje oruzje i u MUP-u ko radi da li ima dobru licnu i porodicnu biografiju, psihicko stanje.Socijalne sluzbe na lokalu i republicke da rade svoj posao.Ovako ubiju coveka dobiju 9-14 godina, sto je za neke i nagrada- pun pansion ,vikendi, posete, pa kako nema mesta u zatvorima i puste ga pre tog vremena i on lepo nastavi da zivi, seta putuje vidja porodicu , a nekoga nema nigde i nikada vise

Liberale

09.04.2013. 11:06

@Vesna Blagojevic - Malo sutra povecati kazne!!! Tako je moglo u komunizmu, ali komunizmu vise ne zivimo i nikada vise necemo ziveti !!!

napred

09.04.2013. 12:17

@Vesna Blagojevic - dok je bilo komunizma bio je red i ovakve stvari se nisu desavale ...treba ga pustiti po tebi ?

HitmanSRB

09.04.2013. 14:01

@Vesna Blagojevic - Vesna, ja ne znam koja bi kazna na svetu bila dovoljna za ovo. Smrt je samo nagrada za njega.

Beogradjanin

09.04.2013. 10:38

Mora se sprovesti analiza - sta je dovelo do ovog masakra...ako nije imao krivicni dosije, nije bio mentalni bolesnik, videti sta jeste bio pa je to uradio!!! Da li je bio alkoholicar, narkoman, da li je bio pod uticajem neke sekte? Sta kaze lokalni svestenik - da li je ubica dolazio redovno u crkvu, da li je slavio slavu, ili je bio ateista...sve je vazno, mora se naci uzrok ovog masakra da bi se neki buduci zlocini mozda sprecili...

Pedja

09.04.2013. 11:32

@Beogradjanin - Matori, kakve veze ima vera sa ovim? Ateisti idu po kucama i ubijaju? Vernici nisu ubice? Ateisti nisu ubice? Vernici idu po kucama i ubijaju?

Croata

09.04.2013. 11:34

@Beogradjanin - Jadnik je proveo sigurno na ratistima 4-5 godina i nije cudno da se ovo dogadja

cile

09.04.2013. 16:02

@Beogradjanin - Odgovaram svima u svoje ime da ratiste nema veze sa ovim.Ja sam proveo tri godine i osam meseci na raznim ratistima i svasta doziveo ,ranjen sam dva puta 93 maj u kninskoj krajini 95 mart Bosna na Vlasicu iznad Travnika,mnoge drage osobe sam izgubio u tim sukobima a danas sam ozenjen covek sa dvoje dece 17 i 12 god ,ma u kakvoj situaciji dali finasijska ili bilo kakva druga kriza ,nocna mora ili bilo sta nemoze te naterati na ovakav ludacki cin vojnicki je da sebi presudis a ne nejaci BRUKA .

MatijaBG LDP

09.04.2013. 10:43

Nikakvo opravadanje ne postoji za ovakvog monstruma i balvana koji je ovakvo nesto mogao uraditi i osramotiti ovu vec osramocenu zemlju.Na ovim komentarima citali smo mesecima unazad "pljuvanje"na Ameriku i radovanje za ovakve dogadjaje tamo...da li sad vidite kako je to kad u sopstvenoj zemlji dodje do masakra.Koliko li ste samo podrske Brejviku davali...da li sad vidiote koliko je vas mozak jednako monstruozan kao mozak ovog ubice bolesnika?OVO JE JEZIVO!

bla

09.04.2013. 11:11

@MatijaBG LDP - Drugo,vidim da sa nekom mrznjom istices "bolesnik",da taj covek jeste bolestan,nije kvaran niti zao vec bolestan.Znaci da je u rangu sa ljudima obolelim od raka,side ili bilo koje druge teze bolesti.Vise je za zatvor neko ko na netu provocira nego ovaj covek.

Spiridon

09.04.2013. 11:16

@MatijaBG LDP - MarijaBG LDP@ Ko se radovao sličnim dogadjajima u Americi?Ko je podrzavao Brejvika?Čiji je mozak jednako monstruozan? Šta je Vama čoveče???!

dzoniba

09.04.2013. 11:23

@MatijaBG LDP - Tebi je tragedija, to sto je zemlja osramocena??? Zapitaj se covece....

Gilberto

09.04.2013. 11:26

@MatijaBG LDP - Daj bre prekini da i u ovim momentima širiš propagandu svoje stranke.

Zika

09.04.2013. 11:32

@MatijaBG LDP - Americki sindrom dolazi u nas region. Nema vise komunizma da nas vodi u napredak. Bice rdjavo.

tutinac

09.04.2013. 11:44

@MatijaBG LDP - Ne raduje se u Srbiji niko kad u Americi ubica dodje do skole i ubije 30 djaka.To ima samo u tvojoj glavi.Za ovu vest tamo niko nikad nece znati kao ni za stotine mrtve dece srpske koje su njihovi vojnici pobili,a sto i dan danas ostavlja posledice na nas napaceni narod.Nek pocivaju u miru nastradali.

zoks

09.04.2013. 12:03

@MatijaBG LDP - Kad bude Srbija uradila i radila ono sto je Amerika uradila i radi po svetu i ja cu pljuvati tu istu Srbiju,i rodjenog brata,a kamo li nekoga drugoga!

bijadokija

09.04.2013. 12:12

@MatijaBG LDP - ma taj ti je tu ubacen da provocira! stash ako me razumete

Jabre

09.04.2013. 12:14

@MatijaBG LDP - Ti si našao da pametuješ a podržavaš američke genocide širom planete.

MatijaBG LDP

09.04.2013. 12:20

@MatijaBG LDP - Sta ste se uspalili,tek sad kad je zakucalo na vasim vratima...nikad nisam niti cu podrzavati ubice bilo gde,za mene ubica nema naciju...Tuta,ovo je objavljeno vec u citavom svetu i nije vam prvi put,setite se istocne Srbije i onog sto je ubio 9 ljudi...

HitmanSRB

09.04.2013. 14:00

@MatijaBG LDP - @Matija: Ja taman pomislio da si se unormalio kada ti pročitam spoljnopolitički komentar, ali đavola, ništa od toga nema. Ko je davao podršku Brejviku i ludacima po Americi koji uzmu oružje i rešetaju po školama đake???Takvim budalama samo isto takvi mogu da daju podršku, a zna se šta je činiti sa njima. I by the way, Brejvik je davao podršku Srbima, što nam baš i nije išlo na čast.

MatijaBG LDP

09.04.2013. 10:59

Ja se pitam kako ti ljudi na tim selima zive...kaze se da je ubica isao od kuce do kuce i pucao ljudima u celo na spavanju....cekaj,oni jos zive Titovo vreme i ne zakljuccavaju se...spavaju otvorenih vrata....ovde se ne zna sta je jezivije...

zoks

09.04.2013. 11:51

@MatijaBG LDP - Matuska@ To nam je demokratija donela!Ona za kojom si skrenuo !Znas li ti nesrecnice da na zapadu imaju po tri brave na jednim vratima?Je li to zivot kojim treba ljudsko bice da zivi?

HitmanSRB

09.04.2013. 13:57

@MatijaBG LDP - Radi se o selu koje je činila bliža i dalja rodbina ubice.Samim tim ljudi nisu ni mislili na neka zaključavanja, a imaju verovatno i pse po dvorištima. A nije ni veliki problem izvaliti vrata ili ući kroz prozor na tim kućama, kao što vidiš na slici. Eto, ako je to ono što te najviše zanima...

Vesna

09.04.2013. 11:05

Ovo sigurno nije delo mirnog i dobrog coveka koji preko noci postane masovni ubica ,.Verovatno je bio tempirana bomba ali niko nije reagovao.Nazalost mnogo je takvih . Moja porodica i ja smo zanemeli,sokiranii uplaseni tuzni ...nema reci ovo je velika nesreca i tuga za celu Srbiju.

Kliment - Ohrid

09.04.2013. 11:26

Svakome koji je ucestvovao u ratu, treba oduzeti bar legitimno oruzje. To je poznati PTSP sindrom. Velika tragedija. Saucesce ridbinama....

Nena

09.04.2013. 11:47

Krvavi bratoubilacki rat odnosi svoje zrtve i danas!Klica zla se najlakse "primi"na odgovarajucoj podlozi.U ovom slucaju mozak ovog monstruma je ta podloga.Svi ce se sad baviti svojim poslom:i novinari i psihijatri,policija i sudstvo.Za to vreme neduzni ce trunuti u grobovima..Ovaj dogadjaj je proizvod raspalog drustva u kom zivimo.Ovom drustvu je potrebno psihijatrijsko lecenje i nadzor a ubicama i krvnicima-po zasluzi i po kratkom postupku!

napred

09.04.2013. 11:48

sta ce nekom pistolj u kuci to mi nikad nece biti jasno? od koga se to "branite" pistoljem? upravo takvo posedovanje u 90% slucajeva zavrsi ili ovakvim strasnim ubistvima ili se neko ubije ili deca nadju pistolj pa pucaju jedno u drugo...pistolj u kuci je nesreca koja ceka samo da se desi evo ova je cekala od 1981...STA CE VAM PISTOLJ?

moj predlog

09.04.2013. 12:23

@Marina - Ja predlazem svi na lecenje koji ostavljaju glupe komentare da bi dobili pluseve.

dragans1403

09.04.2013. 12:00

kazu da je bio dobar,miran porodicni covek nije bio alkoholicar dobar komsija a svima je pomagao .Bio je na ratistu u Slavoniji 1991 proveriti sta je tamo radio kako se ponasao.Dozvolu za oruzje je dobio jos 1981 godine .Svi koji imaju dozvolu za oruzje treba obavezno da idu na redovne godisnje psihijatrijske preglede ,takodje i svi lovci treba da idu svake godine na psihijatrijske preglede .Verovatno je bio bolestan imao je neku nelecenu tesku depresiju ili nelecenu paranoidnu shizofreniju

sad ga .ebi

09.04.2013. 12:01

Saucesce porodicama.Nisam nikad mislio da cu ovo reci ,ali rad oslobadja.Dajte narodu vise posla.

augustincic

09.04.2013. 12:05

svima koji su bili na ratistu pod hitno oduzeti dozvole za nosenje oruzja!!! p.s. matija, zaista je zalosno sto ovakvu trgediju koristis za politicku promociju!!!

Japanac

09.04.2013. 12:09

Ministar policije i ministar zdravlja treba da podnesu ostavke, bez obzira da li su odgovorni ili ne. Tako bi to uradili u svim civilizovanim zemljama.

ZABRANA

09.04.2013. 12:10

Zabraniti civilima da poseduju oruzije u kuci(ukljucujuci i lovacko) mi nesto pljujemo Amere a u Srbiji svaka susa ima makar po jednu cevku! Setite se onog,razneo sebe i zenu bombom,ovnaj isao pucao po selu,ovo sad... Ako niste kriminalac i sta ja znam ne treba vam oruzije,sto se lovaca tice kad zavrse sa lovom ostave u lovackom udruzenju zakljucano naoruzanje i gotovo.Samo da ga niko nema pri ruci,tu je caka. Sta ce bude kad dodju ovi mladji narastaji sto potezu nozeve i sekire ko d.dan bog zna

Realista

09.04.2013. 12:56

@ZABRANA - Ne moze zbog Hitlera da se okrvi svaki Adolf ! Poznato JE da se vise od 90% zlocina vatrenim oruzijem pocini nelegalnim oruzijem , prema tome ne moze se ovako pausalno ocenjivati I donositi odluka. I na kraju karajeva koliko su uopste bilo ovakvih ili slicnih zlocina pocinili legalni vlasnici oruzija?

Nenad

09.04.2013. 12:11

Ovo je PTSD - (Post-traumatic stress disorder). Jadna ce se moja Srbija jos decenijama boriti sa ovoj bolesti.

Upravo

09.04.2013. 12:22

@Nenad - Svi koji su ucestvovali u ratovima i mi deca koja smo prinudno to sve gledala,treba da budemo pregledani,Ja nosim traume iz detinjstva 90-ih,a kako li je onima sto su svu tu krv uzivo gledali.Treba da se organizujemo kao vijetnamski veterani.Sta mu je dete skrivilo,dusa me boli za bebom...

Japanac

09.04.2013. 12:13

Budite hriscani, imajte milosti, ko zna kakva je muka naterala coveka da to uradi, njemu ce jadniku u svakom slucaju biti gore nego zrtvama, one su u raju, a njega jadnika ceka pakao prvo na ovom svetu a onda i na onom.

napred

09.04.2013. 12:26

@Japanac - ajde hriscane objasni mi kakav je to "plan" skovao taj neki "bog" za ono dete od 2 godine? verovatno je ono zgresilo nesto strasno..jel? ajde ne zamlacuj se glupostima bog ne postoji kao ni deda mraz!!!!

Jabre

09.04.2013. 12:38

@Japanac - Kakva muka te natera da ubiješ dete od 2 godine koje ne zna ni da priča ?

Srbijanac

09.04.2013. 12:41

@Japanac - Japanac izem ti ja takvog hriscanina koji pobi ovoliki narod i BEBU! Kakva milost za ovakvo delo? Si ti pri zdravoj pameti? Evo i ja sam hrsicanin i nemam gram milosti niti sazaljenja! Kakva god da je muka u pitanju(finasijski,neka teza bolest,svadja,sta god) nece se resiti ovakvim stvarima! Pa imam i ja muke pa mi ne pada na pamet da dignem ruku na drugog coveka,a kamoli da pucam...

Sinan S.

09.04.2013. 12:13

Ko se sme usuditi bre da ubija Srpsku nejac? I gde li je taj cio da ubija neduzne ljude?

aca

09.04.2013. 12:16

Da se provere ovi sto su lajkovali ljudi moji dal je moguce da se nekom ovo svidja. Prvi put u zivotu dajem komentar ne mogu da verujem!

Грађанин

09.04.2013. 13:16

@aca - То су, највероватније, припадници нација са којима смо ратовали деведесетих... Не разумем их.

4c

09.04.2013. 12:17

Istraziti njegovo kretanje,s kime se druzio,ko mu je bio u blizini,cime se bavio u Sloveniji ,da li je postojala mogucnost da mu se na neki nacin izmjeni svjest i da ga se navede na ovo zlodjelo?Sumnjam u sve,pogotovo sta svi intervjuisani imaju pozitivno misljenje o njemu!?

Croata

09.04.2013. 12:38

@4c - Nema se sta ispitivati i kriti i druge optuzivati. Masovni ubica je veteran koji je proveo na ratistima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1991-1995 godine.

Грађанин

09.04.2013. 13:46

@4c - Побили више од милион људи пре мање од 70 година на најмучнији начин какав од средњег века није виђен у Европи.

Jabre

09.04.2013. 12:17

Kako je mogao da uđe u toliko kuća da nikog ne probudi ? I ako volim oružje uvek sam bio mišljenja da nije potrebno tako nešto imati kod kuće jer uvek može da se desi nesreća ali se sada pitam da li su amerikanci u pravu kad svi imaju kod kuće oružje pa kad dođe neki psihopata kao ovaj da mogu da se zaštite. I šta mu je dete od 2 godine moglo skriviti ?

napred

09.04.2013. 12:37

@Jabre - pa ako uporedis broj slucajeva kad se neko odbranio tim oruzjem u svojoj kuci i slucajeva kad je to oruzje izazvalo neku nesrecu,bilo ovakvu bilo samoubistvo,ili nesto trece,dolazi se do zakljucka da je mnogo vise slucajeva gde je to oruzje proizvelo neku nesrecu tj. ubistvo nego da se neko odbranio sa tim oruzjem

Jabre

09.04.2013. 13:23

@Jabre - Ali ako uporediš vreme u kojem su bukvalno svi imali oružje kod kuće, recimo u 19. veku po Srbiji i Crnoj Gori ovakvih stvari nije bilo. A bilo je daleko više ratova i ubijanja su se gledala od mnogo bliže nego danas gde većina vojnika i ne vidi neprijatelja. Biće da je pre stvar bolesne kulture koja se širi sa zapada tj od medija koje kontrolišu pojedini Jevreji i pokušavaju da unište zapadno društvo, što i nije čudno ako se uzme u obzir njihov odnos jednih do drugih.

kobaja grande

09.04.2013. 12:22

Šta ima vlada da zaseda jer je jedna budala uradila ovo što je uradila. Bolje da malo pooštre kazne i ukinu posedovanje oružja svima suzbiju korumpiranost policije pa nikom oružje neće ni trebati.

Buha Radivoje

09.04.2013. 13:17

@kobaja grande - Svim punoletnim licima dozvoliti oruzje , brze cemo zavrsiti posao, pobicemo se izmedju sebe, valjda je to konacni cilj.

Zoran

09.04.2013. 12:24

Ovo je samo posledica opšte situacije u društvu.Ovi na vlasti pričaju narodu bajke, bahate se, ne rade ništa, kradu, i onda običnom čoveku kvrcne u glavi i desi se ovakva tragedija. Sada će vlada Srbije da reši problem vanrednom sednicom, kad bi se zezali. Trebalo bi na toj sednici da podnesu kolektivnu ostavku...

ivan

09.04.2013. 12:25

ovo sto se desilo upravo pokazuje kakvo je zaista stanje u drustvu a stanje je sudeci po ovome alarmantno i veoma zabrinjavajuce !!!

Milan

09.04.2013. 13:09

@komsija_koki - Nije moguće uvesti smrtnu kaznu u demokratskom društvu, u kojem sada živimo! To je bilo u komunizmu, ali to više ne postoji i nikada više neće biti!! Nema više komunizma!

Darko Milosavljevic

09.04.2013. 14:27

@komsija_koki - Zato imamo demokratsko drustvo, pa moze da roka ko koga stigne.

alex

09.04.2013. 15:37

@bog sve vidi - Pa ako na ovoj stranici procitas komentare tvojih sunarodnika, hrvata,muslimana, i ostalih onda vidis da se upravo pomenuti raduju ovakvim stvarima, da o komentarima na avazu,klixu,indexu ni ne govorim...

Bgd

09.04.2013. 12:28

Dobro, bre, sta vam znaci ovaj deo "udarna vest u svetskim medijima"? Koga bre boli uvo sto je ova tragedija propracena u celom svetu, kao da je sad to neki uspeh, kao da treba da se ponosimo time!

BBB

09.04.2013. 12:30

Bolest , beda, beznađe + televizija,koja sa realiti programima i šund serijama dođe kao upaljač za minu.Da je mlađi svi bi rekli da je bio drogiran.Verovatno alkoholisan.Zabraniti oružje čak i lovcima.

Buha Radivoje

09.04.2013. 13:16

@BBB - Naprotiv, treba dozvoliti oruzje svima koji su punoletni, sta treba da nenaoruzan cekam manijaka kome je svejedno ima ili ili nema dozvolu za oruzje, da me ubije u sopstvenoj kuci.

MatijaBG LDP

09.04.2013. 13:07

@zeljko - Ali ubica "Srbin"!Ja bih rekao da lajkove dele monstrumi ,a monstrum nema naciju i veru jer jednostvano,on je monstrum!

Bosnjak!

09.04.2013. 20:17

@zeljko - Zeljko! Sto pricas gluposti? Nema veze vjera svaki normalan covjek nemoze Ovako nesto da lajka. Ja kao Bosnjak ovo osudjujem i nikad se neponovilo.

Croata

09.04.2013. 12:36

Masovni ubica bio je veteran i ratovao je u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini od 1991-1995 godine.

zoks

09.04.2013. 13:26

@Croata - I sta sada?Pa ratovalo se i u Drugom svetskom ratu 5 godina,2 milona poginulo,pa se ne pamti ovakav masakr!

goldenboy

09.04.2013. 13:30

@Croata - Hrvati kao i obično sve znaju prvi. Najpametniji i najneviniji narod na svijetu.

Croata

09.04.2013. 13:59

@Croata - GoldenboyCijeli svijet je objavio ovu vijest i ovu informaciju. Provjeri sam !

Darko Milosavljevic

09.04.2013. 14:24

@Croata - Hrvat- Prenosis lazne informacije. Istina da je ceo svet objavio informaciju ali samo o zlocinu koi se desio. Niko nije pomenuo ucesce u ratu. Ja sam cuo informaciju na KRONE radiju. Nije trenutak za rekla kazala.

Moca

09.04.2013. 15:18

@Croata - A sta je svet objavio, samo lupetaju gluposti, idi na sajt cnn-a, pa procitaj. Ne znaju ni gde je Srbija ni kakav narod u njoj zivi a nasli se da sude i presudjuju!

Croata

09.04.2013. 18:16

@Croata - Danska TV udarna vijest, Njemacka TV udarna vijest, Austrija, Norveska, Scedska i svi objavljuju snimke iz sela i izjavu policije. Kuce su na cetri vode , makadamski seoski put a svi navode da je veteran rata iz 1990 i da je bio na ratistu u Hrvatskoj. Bolna istina

Ratko,Banjaluka

09.04.2013. 19:31

@Croata - croata,medije su to sve izjavile,zato sto se taj nesretni slucaj desio u Srbiji.Nazalost to se desava i u hrvatskoj koja je odgovorna za milion pobijenih Srba u jasenovcu.tako da croata nemoj da pucas na Srbiju pre nego malo razmislis sta i koje gluposti pominjes.

fića

09.04.2013. 12:42

...moramo da priznamo da monstrumi žive među nama i ne samo kod nas već i u čitavom svetu...ovakav zločin je isplaniran i to je zločin pomračenog uma a ne psihijatrijskog bolesnika...verovatno je imao genetski "ugrađenu žicu" ubice i manijaka...policija treba da ponovo da proveri ko poseduje legalno oružje i da se zabrani posedovanje oružja za osobe starije od 55godina jer godine života i starost utiču na svesno ponašanja i rasuđivanja...

Krle

09.04.2013. 12:45

Strasno. Cini mi se da je jako puno zlocina vise nego pre zbog zivota na rubu. Ko zna sta nosi sa ratista a na prvi pogled vidi se da je neuhranjen. Naravno, nema opravdanja za ovako sto, ali pogledajte sta su ti politicari uradili od ljudi u zadnijh desetak godina i niko ne odgovara.

zoks

09.04.2013. 12:46

Ne sekirajte se bice ovoga jos i te kako!Samo neka oni objavljuju ovakve bolesne stvari u javnosti i nema brige naci ce se neka budaletina koja ce i na ovaj nacin pozeleti da se nadje na naslovnim stranama celog sveta!Nadam se narode da vam je zivot(koji je inace verovatno prazan pa ga dopunjavate ovakvim bolesnim stvarima)mnogo bogatiji sto sada znate i za ovu informaciju!Samo mi recite sta vam je to zivot bolji od kada ste culi za ovo zlo,pa da i meni valjda bude bolji?

Ненад Громовић

09.04.2013. 12:47

AKo нема оправдања, има узрока! А довде и до нових убистава и самоубистава доводи неодговорно заокруживање партија у избору онога што ће нам руководити земљом!

MatijaBG LDP

09.04.2013. 13:25

@tuzlak - Na ovakvoj tragediji s takvim komentarom,samo pokazujes da si jednak mentalni monstrum...nisu samo dela monstruozna,monstruozno je i razmisljati na taj nacin kako ti to cinis,jer ako je po tom principu,onda bi kod vas Muslimana moglo ovo da se ocekuje na svakih 5 kilometra!

jad

09.04.2013. 14:30

@tuzlak - bolje da stavis malo vode u usta nego da mlatis . ne snaslo te zlo .ne ispasta ko zaradi nego neko teci .ko zna sta ce se sve desiti za nekoliko godina snim verama jer narod je jedan a vere razlicite .

mile

09.04.2013. 15:22

@tuzlak - Zato vi Krvati odmah organizujte radni logor Jasenovac da se resi problem monstruma!!!

agentprovokator

09.04.2013. 12:56

Ljudi situacija je alarmantna!!!Raznorazni agensi u vazduhu,razne stvari koje gledamo na televiziji razlicito uticu na psihu!Moramo se okrenuti crkvi,molitvi jutarnjim liturgijama!Mi smo hriscani pravoslavci netrebamo da se udaljujemo od boga!Velika tragedija, saucesce porodicama stradalih.Okreni te se svojim porodicama,sebi I bogu I mora biti bolje!Vec 20 god je lose I sada situacija pocinje da kulminira ali I kamen se okrece pa stane!

lili

09.04.2013. 13:57

@agentprovokator - upravo to. zabraniti filmove u kojima je nasilje ,ubistva i mucenja.deca nam rastu agresivna ne smes rec da im kazes krecu da se obracunaju.sto vise vaspitnih decijih filmova ,vratiti u skole decije novine ...

Pavle

09.04.2013. 13:11

Ovo su sokantne stvari sto se desavaju u tako maloj drzavi.Ja neznam sta natera ljude da cine takve tragedije,da li je neimastina,dali su psihicki poremecaji,strasno.

m.v.

09.04.2013. 13:12

od početka 90tih mi,ovde,živimo u 'koncentracionom logoru'.blago onima koji toga nisu svesni,koji uspevaju da budu trgovci u tom logoru,doušnici,kapoi,stražari,čuvari,...a,opet,niko,u stvari nije pošteđen bez obzira da li je svestan svog mesta i uloge u logoru-eksperimentu-đubrištu.jer,i kada vidite ljude u džipovima,skupim restoranima,turističkim agencijama koji kupuju aranžmane za provod...nisu 'normalni'jer izlaze iz i deo su jedne logoraške,patološke,jezive situacije i mesta.

zarije

09.04.2013. 14:49

@m.v. - Slazem se sa takozvanom demokratijom je doslo i ludilo.zlatno doba komunizma

Buha Radivoje

09.04.2013. 13:14

Neverovatno da ubice uvek besprekorno pogode zrtve i ubiju ih , a kad "hoce" da ubije sebe, uvek prezivi pa se lekari "bore" za njegov zivot, mogu da razumem da covek pukne kao osigurac ali ubiti dete od dve godine, svog sina i majku, onda je nacisto lud , ne bih mu sudio nego bih ga samleo u masini za meso, zivog.

bla

09.04.2013. 13:23

@Buha Radivoje - Za to mlevenje bi morao da odgovaras za hladnokrvno ubistvo a ovaj da provede ostatak u bolnici,jer je on lud a ti zao,sto je neuporedivo gore.

Mira

09.04.2013. 13:22

Da bih prestalo nasilje i da bih omladina bila zdrava i normalna treba otvoriti velika poljoprivredna imanja na kojoj ce kriminalci i psihicki bolesnici proizvoditi zdravu hranu i tako doprinositi razvoju Srbije. U okviru tih imanja treba sagraditi smestaj psihickim bolesnicima, narko dilerima, kriminalcima, zajedno sa psihijatrima i obucenim ljudima koji ce terati na prisilan rad sve problematicne gradjane. Izlazak iz tih imanja bi trebao da bude tek onda kad se svi izlece.

Konstantin Petrovic

09.04.2013. 13:41

@Mira - Slazem se, evo za pocetak prvo krenite od opstine gde se ovo i desilo. U Mladenovcu je pre samo nekoliko meseci prosle godine pohapseno pola policajaca iz policijske stanice Mladenovac zbog trgovine narkoticima. Nema boljeg starta za vasu akciju...

Vladimir Čobić

09.04.2013. 17:39

@Mira - Pa ne zna ona šta je to prvo lice jednine. To je viša matematika za slične tipove, koji veoma često pišu i ''hvali'' umesto fali itd. Ima ih svakodnevno ovde u komentarima nepismenih čitalaca.

HitmanSRB

09.04.2013. 13:52

@sloba galeb - Ovo drugo, nažalost, ali ne uspeva svako da ukapira šta si sa tom cifrom hteo da kažeš. Pokoj duši ovim jadnim ljudima.

BOLJE SUTRA

09.04.2013. 13:34

Ovo sto se desilo, desice se sve vise i vise u danasnjem svetu. To moze biti samo zalosno, niko nezna kakfa su osecanja u tudjoj dusi. Kad losa sila stavi ruku na tudju glavu pred ocima je samo mrak. ljudima koji su bili na ratiliste ne sme se nikakvo oruzije ostaviti. porodice koje su imale osobu iz te kuce u ratiliste morale bi da prijave u policiji da postoji oruzije u kuci, jer znate onu zakonetku" na klin visi, na zlo misli?". Svaka osoba koja se vratila ziva sa ratiste, sa posledicama je

Dejan

09.04.2013. 13:38

Brejvik je Evropski rekorder, a nažalost ovaj monstrum je sada rekorder u Srbiji, skinuo je sa prvog mesta onoga što je ubio 9 ljudi kod Negotina..

nikola

09.04.2013. 14:00

nista cudno. na zalost ovakvih dogadjaja bice sve vise. izdjite napolje i osvrnite se oko sebe. jad i beda svuda. a na tvu veliki brat i farma. ispiranje mozga narodu dok ne pukne. a posle se kao cudimo sto je puklo.

Croata

09.04.2013. 14:02

Ovaj monstrum je proizvod Miloseviceve politike iz 1990 godine. Ima ih jos na hiljade potencijalnih i ne samo u Srbiji i ne samo Srba vec i svih drugih a koji su ucestvovali i bili pogodjeni ratovima 1990-1995.godine.

HitmanSRB

09.04.2013. 14:22

@Croata - @croata:Zanimljivo kako svi pominjete Miloševićevu politiku, čak i na ovakvim horor vestima, a zaboravljate da vam je otac "nacije" Tuđman započeo naoružavanja zengi i napade na JNA, a pre toga je Srbe bukvalno izbio iz ustava. Stvarno ste "nacija" za proučavanje.

nema nama spasa dokle god ima ljudi kao

09.04.2013. 15:48

@mile - E Mile jadnice, i za ovo su ti krivi Amerikanci?Pa vidis li zlotvore koliko se masovnih ubistava, silovanja i ubistava dece, odsecanja glava, cedomorstava vec decenijama desava kod nas?Ne valja se radovati i smejati tudjoj nesreci, ljudi poput tebe nikad ne vide krivicu u nama samima, ne vide koliko smo bolesno drustvo,zaboravili ste da smo se za vreme komunizma odrekli i Boga i vere, da je moralno i duhovno stanje nacije katastrofalno, a ti i dalje ne vidis problem u nama vec u Americi i Zapadu

iii

09.04.2013. 17:14

@mile - Vidim da u svojim komentarima ljude vređaš i nazivaš pogrdnim imenima, a kao zabrinut se za duhovno stanje nacije i zaklinješ se u Boga, ma važi.

Lana

09.04.2013. 14:17

Duboko saučešće porodicama sa zeljom da se ovako nesto vise nikada ne ponovi. Nevino stradalima večni mir i spokoj.

Mira

09.04.2013. 14:18

Moj predlog je zabraniti internet u privatnim kucama ili dozvoliti ali oporezovati 100 evra mesecno po prikljucku. Omladinu usmeriti na sport, rad i zavesti strogu disciplinu u skolama, zabraniti koriscenje mobilnih telefona na casovima... Roditeljima koji se protive takvim merama neka decu skoluju u privatnim skolama. Kad si sve to sprovelo ne bi bilo ovako tragicnih dogadjaja.

Oddball

09.04.2013. 16:39

@Mira - И Николу Теслу прогласити за терористу а његово оружје масовног уништења односно електричну струју забранити у УН-у.И, Вас, Миро за председницу!

hr

09.04.2013. 14:21

I treba da zasedate! Imate toliko laznih boraca koji pljackaju srbiju ,i to niste u stanju da resite ,a ovi ljudi u srbiji nemogu da dobiju ni zdravstvenu knjizicu da se idu leciti na vreme.

zemunski kej

09.04.2013. 14:27

Covek je tesko oboleo,citam da je nadavno izgubio posao. U Srbiji covek bez posla je realno covek drugog reda. Potrerbno je da psihijatri rade sa ljudima koji ostaju bez posla u poznijim godinama.

Zoran

09.04.2013. 15:12

@zemunski kej - Ma idi begaj. Kad bi svi bez posla ubijali... Nego bolestan covek, trebalo da se leci.

MihajloVrsac

09.04.2013. 14:29

Tako vam je to. Da bi politicari i njihove stranke vec decenijama uzivali u luksuzu, ceo narod je morao da ode u bedu i depresiju. Ne moze i posteni politicari , i sit i normalan narod.

sas

09.04.2013. 14:39

sas ! Naravno kriv je Ubijo je ljude. a na vama je dazaradite koji dinad na Na ztvama zlocina i poredjenju sa najvisim zlikovcima. (jednog psihopatu) Tako moramo da ga nazovemo! Jer svoje pravo nije trazio i vodio bitku Pravnim putem no ...:(krvavim

Provincijalac

09.04.2013. 14:48

Dok su ljudi iz provincije ginuli i ratovali za ovu zemlju u Beogradu se zivot odvijao nesmetano,mnogi se bogatili a mladi su ispijali kafe na Trgu Republike...(cast izuzecima)!I danas se u Beogradu zivi na visokoj nozi a ljudi koji su ratovali proglasavaju se zrtvama tranzicije i otpisuju...

milan

09.04.2013. 15:30

@Provincijalac - ne zivi se u beogradu na visokoj nozi. vise je gladnih nego u selima. ratovali su i beogradjani dok su samozvane izbeglice uzivale u srbiji. pogledajmo njihovo bogatstvo, puno vece nego sto su tamo imali. cisti profiteri i kukavice. pobegli da nebi branili svoje ognjiste a nasa deca ginula. ima izuzetaka ali vrlo malo.

Rodoljub

09.04.2013. 14:50

Radim sa ljudima. Moram da primetim da zadnjih 10ak dana , se ljudi vrlo cudno ponasaju ,u neki terminima od po 1-4sata ,tokom dana (prilikom znacajnijeg menjanja vremena ,mislim na temperaturu ,vlaznost ,vetar i mesec) .Kao da se "iskljuce",bilo gde da se zateknu , i onda nikoga ne cuju i ne vide ,samo po predubedjenju postupaju ,sta god vi rekli ili radili.U tim momentima ,najbolje ne odgovarati ili se svadjati , nego zvanicnim tonom izneti stav, izvinutu zbog nedostatka vremena i okrenuti se

Biki

09.04.2013. 14:53

Kazu novine normalan covek i dobar komsija koji nije imao dosije,mogu da zamislim onda sta ce da uradi neneormalan covek i los komsija koji ima dosije u policiji.Koga treba da se cuvamo,po ovoj prici dragi moj narode bezite od normalnih ljudi.Ma sta reci-bolesnik koga nisu poznavali.Lice i nalicje srbije.Jadna li je majka koja ga je rodila.

Eласс

09.04.2013. 15:02

За ово су криве ХААРП антене! То је њихово дело. Ето како утичу на човека.Знам да ће се многи смејати овом коментару, али полако...видећете.

Zoran

09.04.2013. 15:36

@Eласс - Чудне су те антене. На неког утичу, на велику већину не.

podudarnost

09.04.2013. 15:05

Tipicni scenario... nema ocevdaca...svi pobijeni naspavanju dok 160 decibela prasti od pistolja... Covek normalan pobio svoje...naravno niko nije video.Nije on ubio nikoga. Ovo je kordinirana akcija...vrlo uspesna...niko vise ne razmislja o kosovu...Americki recept... bez svedoka vrlo profesionalno....svi spavaju dok explozije od pistolja pucaju... a on seta od kuce do kuce...sva vrata otvorena...sve to dobro organizovano al ne od ovog jadnika....spavaju omamljeni!

nema nama spasa dokle god ima ljudi kao "podudarnost"

09.04.2013. 15:39

@podudarnost - Ma da bre, i za ovo su nam krivi Amerikanci i Zapad...PA covece da li je moguce da tako retardirdirano razmisljas? Pa takvi poput tebe su prvi koji se raduju tudjoj nesreci koje se desi negde na zapadu a ne vide da se ovakva ubistva u Srbiji ponavljaju, ima jos monstruoznijih poput silovanja i ubijanja devojcice Marije po kojoj je i predlozen zakon za pedofile i silovatelje, pa silovanje i ubistvo devojcice od strae bivseg policajca i njena majke, odsecanje glava, razna cedomorsva...Neverovatno

Smrtna kazna

09.04.2013. 19:53

@podudarnost - Markale, Sarajevo, novinari i kamere cekaju iz coska da snimaju Masakr...Cela ekipa ... bomba pada , Srbi se optuzuju...Pocinje rat protiv Srbije...Samo to imam da kazem sto se tice paranoje...Preko noci se kosovski problem zaboravio...sad je sve lakse...Znaci...paranoja...podudarnost... Kao i uvek sve ide svojim uhodanim tokom...

Dragi

09.04.2013. 15:43

A kako se niko ne doseti da postavi pitanje o tome koliki je uticaj sistema HAARP, koji je postavljen u Srbiji, u blizini Beograda, i kako on utiče na ljudsku psihu i takve i slične zločine.Niko da se upita koga je prethodna vlada pitala za dozvolu da instalira taj sistem HAARP!

Mina

09.04.2013. 16:24

@Dragi - Bravo pravi komentar za sistem HAARP, on previse utice na ljudsku psihu.Nadlezni hitno doneti odluku o uklanjanju sistema.Od njegovog postavljanja u okolini Barajeva dogadjaju se tragedije vezane za poremecaje psihe a da nismo ni svesni sta nam se dogadja.

Dusan Timarac

09.04.2013. 16:28

@Dragi - Kakav bre HAARP vanzemaljci..amerikanci..ovde je rec o poremeconom umu ili zlocincu koga ima u svakoj zemlji na svetu ne treba se plasiti ljudi sa psihijatrije vec takvih NORMALNIH porodicnih ljudi!

mile

09.04.2013. 17:08

@Dragi - Mnogi Mina i neznaju šta je HAARP i koliko je užasan,još samo da krene čipovanje i moći će da manipulišu sa nama kako hoće i da naprave ubicu od bilo koga.Ukloniti te antene pod hitno!

Bgd

09.04.2013. 17:31

@Dragi - Ne postoje nikakve antene, paranoiku nijedan! Ako ti znas gde su, sto bre ne dodjes i ne sklonis ih sam? Celo Barajevo je valjda blesavo i nikada nije videlo harp antene, ali ti znas da postoje.

statebriga

09.04.2013. 15:46

nebitan je dosije iz policije, vec dosije iz psihijatrije. kad bi ljudi isli kod psihijatra kao sto idu u kafic, kladionicu, ili sl. ovakvih bistvari bilo veoma malo ...

Petar

09.04.2013. 15:47

Ni u jednoj cestitoj kuci ne treba da bude oruzje, a zakon da zabrani drzanje oruzja osim sluzbenim licima. Dobar,tih miroljubiv...... ,svasta, bio na ratistu i oruzje kod kuce? Divota. I kad nam jedan takav bude usetao u inace sirom otvorena obdanista ,ili skolu,sta cemo onda. Da proizvodimo dane zalosti?

mile

09.04.2013. 15:56

Švedska štampa ništa nepiše o ovom za sad,tek nešto malo na teletekstu,a da je u americi zgažen pas bila bi udarna vest,Sramota!

hassan noumk

09.04.2013. 18:50

@mile - postovani gradjani "Srbije" Sve sto nam se ovo desava doneo nam zapadni kapitalizam to je mehanizam za ubijanje pare cine sve sve je danas moguce manje smo imali lepse ziveli ,uzivali,voleli se,dobrog smo zdravlja i slobode imali a sada svega toga nemamo nista to nam je bilo najvece bogatstvo.gradjani balkana pazitese kakve tablete uzimate .zapad nam deli svakojake tablete ,hranu sto podstice na agresivnost!!!!!!Zalosno je sami sebe da ubijamo!!!!

srbin

09.04.2013. 16:01

a sto ga drze u zivotu da jos jednu tragediju izazove? I da ga muce po zatvorima ili bolnicama!Hteo da se ubije neka odradi posao do kraja! Bolje da spasavaju zivot nekom drugom a taj krevet da daju nekom potrebnom!

Daki1970

09.04.2013. 16:07

Za ovako sta nikada nisam cuo kod nas....Laka im zemlja i saucesce familijama. Doslo je vreme da se vrata zakljucavaju, i privatna zastita drzi u kuci da se zastiti svoja familija. Ko zna koliko ovakvih"mirnih ljudi"ima. Takve kukavice znaju de da idu i ubijaju jer znaju da komsije nemaju oruzje.

Drustvena zastita

09.04.2013. 21:38

@Daki1970 - Bas tako Daki1970....Kriminalci puni oruzja haraju ulicama a postenom coveku nedaju ni pistolj da brani svoje. Oruzje ne ubija vec covek, da je ovaj satro bolesnik iz rata koji zavrsi pre 20 godina znao da njegova rodbina ima naoruzanje nebi on tamo uveren sam. Svako u Srbiji bi trebao da ima pravo da se brani, primer ovakvih situacija je sve vise.

ee

09.04.2013. 16:12

Koliko ste paranoicni...za svaki napad je kriv neko drugi ,a nikad se ne polazi od samog coveka. Kakve antene, kakva tehnologija, kakvi elektromagnetni zraci, da li ste vi normalni ? Psihicki bolesnik sa traumatskim sindromom,pukne zicka u mozgu i evo sta napravi . Saucesce porodicama.

Marun

09.04.2013. 19:16

@ee - Brate,sad lupaš gluposti!!! Ej na balkanu PST! Pa da je to ovde niko ne bi bio živ,Svaka genaracija u nazad 200-300 godina ima ratna stanja(moj pradeda Iww,ovi prije njega se klali sa turcima, deda II ww + rat u Bosni,ćale i ja rat u BiH) pa nikome ne pada na pamet da divlja sa oružijem..

harrp dole

09.04.2013. 17:30

naravno da je harrp kriv pa nece da puste na svih da deluje da se svi poubijamo, isto kao i duvan postepeno ubija a ne odjednom, a laici neka ne veruju da nije amerika kriva...a gospoda u vladi zaseda i pije kafu i jede bakine kolace...mi smo odavno okupirana zemlja, vise nije kosovo u pitanju u pitanju je srbija okupirana jadna bedna....prelecu strani avioni strana, vojska se seta, antene izazivaju ovakve stvari...i svi cute...politicari zavrse dan sa par soma ukradenih evra i svima lepo...

Procitajte komentar

09.04.2013. 17:52

Molim vas da neko pokrene javnu debatu.Da li smo mi vise psihicki zdrav narod na Balkanu?Ovo se desavalo i ranije ne samo u Srbiji nego i u Bosni(slucaj iz Tuzle i Visokog)i Hrvatskoj.Sjetite se masakra iz Negotina,Leskovca,Paracina...zatim masakr djeteta od strane sataniste kraj Beograda.Moramo se zapitati kakve ce buduce generacije izrasti na ovom podrucju.Mladi vide uzor u americkim filmovima u kojima obiluju scene nasilja i zlocina.Naravno ovaj monstrum nije mlad nego djed.

MatijaBG LDP

09.04.2013. 18:01

U ovoj drzavi glavne investicije treba da budu novi zatvori i novi sanatorijumi...ugrozeni smo na svakom koraku.Nacija se planski izludjuje i onda se cudimo kad neko "pukne".Drzava razmislja kako da pomogne propalim sportskim klubovima,a dusevne bolnice,zatvori,predstavljaju deficit..mladi ljudi su drski,neobrazovani,jednom recju,nasa buducnost je ako se nesto ne preduzme na vreme,monstruozna,jednako kao ovaj dan.Tesko mi je i pomisliti kako se ljudi u tom mestu i prezivela rodbina osecaju!

Зоран

09.04.2013. 20:20

@Tomo - Да би HAARP деловао на неког неопходно је да тај има мозак.

Procitajte komentar

09.04.2013. 18:26

Zaboravih jos i ovo da dodam.Sin od mog komsije koji je osam godina star,kupuje smoki u kome se nalazi plasticni noz.Ako se ovako nastavi,da se promovise nasilje pocevsi od agresivnih igrica,triler filmova koji se pustaju u popodnevnim satima.Mi stvarno buducnost nemamo.Zdravija je sredina Kuba i tzv diktatorska Bjelorusija za zivjeti i podizati djecu nego demokratske banana drzave ex yu prostora.Sad je 12:05 nije vise 5 do 12.

Svedska stampa

09.04.2013. 18:28

To da Svedska nije objavila ovu tragediju je izmisljotina. Vest je objavljena jutros.

goran

09.04.2013. 19:52

@rale - A jesi li razmišljao da se nekim ljudima overi knjižica umesto da ih ubijamo???

nemanjic cg

09.04.2013. 19:14

nece nama trebat vise ni ratovi ni turci ni siptari,sami mi ima da se utremo,katastrofa dje ide nas rod...

Miki

09.04.2013. 19:15

Obzirom da psihijatri smatraju da se radi o teskoj depresiji, ja bih se slozio, sa tim da se radi o nelecenoj bolesti i nasoj zaostalosti po pitanju odlaska kod psihijatra, i sramoti. Kada je coveku tesko treba da se obrati za pomoc lekaru, a sta ce selo da prica, nevazno je. Koliko je samo poznatih licnosti iz sveta glume to priznalo, a kod nas, iako ima takvih slucajeva, sa javne scene niko ne sme da prica o tome.

jagica

09.04.2013. 19:39

ko mu dade dozvolu za oružje? u porodici dva samoubistva, učestvovao u ratu. takvom čoveku dati dozvolu za nošenje oružja je vvan pameti. ma nikome ne treba oružje, ali baš nikome.

Jovan

09.04.2013. 19:42

SAUCECE PORODICAMA UBIJENIH.Komentari su suvisni,jer kad covek vidi komentare,rekao bi da se u sve razumete...ovoga ce tek biti,jer smo napacen narod,pomoci nigde,razumevanja nigde...udaljila se rodbina,prijatelji se posvadjaju zbog sitnica ili komentara(da ne kazem ogovaranja)...a sve je moglo biti drukcije,to je stanje u celoj Srbiji.Bure baruta je svugde oko nas,samo vreba negde pritajeno.Na korak smo od ludila svi,tanka je to linija,koja kad se predje nema nazad...nema povratka...a sve ....

Jedini pametan

09.04.2013. 20:27

@Jovan - Onda ti uzmi mikrofon,a svi da te slusamo.Cuj,on komentarise,a ostali komentari su suvisni...Svi pricaju dobar covek,a jedan lovac danas prokomentarisao da je taj covek nesocijalan bio.Obratimo paznju na sitnice.Nije bas da o mrtvima treba sve najbolje lagati.

antipoliticar

09.04.2013. 20:46

@Jovan - ne lupaj jovane ako si ti na korak do ludila znaj da ima i nas normalnih u srbiji.

Raša

09.04.2013. 20:17

Onaj ko je ubici dao dozvolu za oružije treba odmah da ide u zatvor. Istovremeno ne vidim svrhu da se spašava život ludaku koji je ubio 13 ljudi. Stvarno ko je tu lud?

Nesa

09.04.2013. 20:35

Nema sta ovde da se mnogo istrazuje. Pocinioc je imao dijagnozu. Dijagnoza glasi : Zivot u Srbiji.

Nenad

10.04.2013. 11:46

@Nesa - bas tako ! i sta ima da se jos ispituje .. covek je objasnio sve kada je rekao da NEMA VISE ZIVOTA NEMA ! a takve reci su po srbiji svakodnevne .. NAZALOST !!!!

nesa

10.04.2013. 23:27

Velika je nesreca to sto se desilo!!!Neprihvatljivo ni za mene, kao stranca,a kamoli za porodice nastradalih.Zelim da ovim putem izjavim moje iskreno saucesce porodicama preminulih.Mali David je sada medju Andjelima,u bozijem krilu.Boze pomozi.

jasna

11.04.2013. 00:56

samo ludak ubija ljude na spavanju! a decu,tek! ludilo na kvadrat!pitam se sta rade HAARP antene u nasoj jadnoj zemlji,u zemlju posadjene,a zasipaju nas belim otrovima sa nebesa svih 24 sata dnevno, i to vec duze od godinu dana.Ima li koga normalnog u vlasti da spreci eksperimente nad Srbima . dokle cemo biti eksperimentalni uzorak ya najve'e svetske sadiste i kanibale.svakodnevno citamo o ubistvima u Srbiji.samo lud ne nalazi povezanost ovih pojava.Sacuvaj nas Gospode ludaka i demona!

brbi88

12.04.2013. 04:02

@jasna - svaka cast za komentar, slazem se u potpunosti, sta nam sve rade, a slabo ko zna, i za HAARP i kemtrejls!