Olarević pretio Ceci?

N. B.

29. 11. 2012. u 20:47

Оларевић претио Цеци?
U procesu protiv Svetlane Ražnatović saslušani svedoci. Kontradiktorne izjave svedoka Jeftića i Fabijanovića o tome da li je direktor Mladog Obilića pretio Ceci

PREDRAG Ocokoljić, zet Svetlane Ražnatović, nije udario Aleksandra Olarevića, direktora kluba Mladi proleter, već je samo stao između njih dvoje.

Ovo su juče u nastavku suđenja popularnoj pevačici i njenom zetu optuženim za nasilničko ponašanje, pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu tvrdila dvojica svedoka, Ljubinko Jeftić i Predrag Fabijanović, članovi uprave FK Obilić. Međutim, iskazi ovih svedoka nisu bili isti kad su govorili o tome da li je Olarević pretio Ražnatovićevoj. Jeftić je kazao da nije, dok je Fabijanović tvrdio suprotno.

Prema navodima optužnice, Ražnatovićeva i Ocokoljić su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK Mladi proleter prvo vređali Olarevića, da bi ga zatim Ocokoljić udario u lice.

Povod da optuženi sa svedocima Jeftićem i Fabijanovićem odu na stadion Mladog proletera bilo je rešenje koje je Ministarstvo sporta donelo u njihovu korist, da je imovina ovog kluba, zapravo imovina FK Obilić, čiji je predsednik Ražnatovićeva.

OBOŽAVAOCI KAO i svaki put do sada, Svetlanu Ražanotivić je ispred suda sačekalo nekoliko njenih najvatrenijih obožavalaca, koji su i prisustvovali glavnom pretresu. Po okončanju postupka, ispred Palate pravde pevačica je ostala još desetak minuta deleći autograme.

Jeftić je tvrdio da nije bilo teških reči između dve strane. Naglasio je da mu je Ražnatovićeva samo kazala da „uzima od njene dece“, na šta joj je Olarević odgovorio da je to njegova očevina. Tada je, prema njegovim rečima, između njih stao Ocokoljić, ali ga nije udario.

- Olarević je prilazio predsednici, kao da želi da joj se unese u lice, ali mislim da nije želeo da je ugrozi, da je udari - kazao je Jeftić. - Niko od predstavnika FK Obilić nije reagovao ni verbalno ni fizički. Mi bismo se sigurno umešali. To je moja predsednica, ne bih dozvolio da joj neko naškodi.

Za razliku od Jeftića, svedok Fabijanović je bio izričit da im je Olarević pretio i da se u jednom trenutku osetio ugroženo.

- Došli smo da se ljudski dogovorimo oko preuzimanja imovne, ali je Olarević sve vreme provocirao, psovao, vređao i nasrtao na Svetlanu Ražnatović - tvrdio je Fabijanović. - Nekoliko puta je kazao da će da uzme pištolj. Bio sam uplašen, najviše zbog pretnji da će uzeti pištolj. U jednom od nasrtanja, Ocokoljić je stao između Olarevića i Ražnatovićeve, ali nije bilo nikakvog kontakta između njih, niko nikoga nije udario.

Prema Fabijanovićevim rečima, odatle su otišli kući, ali su, zatim, odlučili da odu u policijsku stanicu na Zvezdari, kako bi prijavili slučaj, jer su „smatrali da su Olarevićeve pretnje ozbiljne“.

- Otišao sam sa Ocokoljićem u policiju, ali tamo su nam rekli da je Olarević već prijavio slučaj, da je rekao da smo ga tukli - dodao je Fabijanović i kazao da su tada i oni dali izjavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

misko

30.11.2012. 07:38

smesno je da njoj bilo ko preti i, kad sa sobom vuce gorile,ona je slika i prilika Srbije

Pa

30.11.2012. 21:00

@misko - Ne da vuce sa sobom gorile, vec vuce sa sobom i TV ekipu svaki put kada ide na ricista. Oni je snimaju, a ona sedi i smeska se. Nakon toga emisiji zabavnog tipa, izdeklamuje da je to hajka na nju (za mljanje sa lovom je tvrdila da je hajka, pa je svojim priznanjem, porekla), ili to umesto nje u istoj takovj emisiji, kaze njen advokat. Napravila je od svih tih sudjenja rijaliti.

Miki

30.11.2012. 10:20

Da nije tužno bilo bi smešno. Pa tu ženu niko u srbiji nesme popreko ni da pogleda jel bi mu to bilo zadnji put da je nekog pogledao. Vidite sliku gore, svi su od nje udaljeni naj manje pet metara.

akica

01.12.2012. 12:14

e ceco posalji mi broj mobilnog da se cujemo kada da se vidimo da ti objasnim neke stvari....vodicu te i na cevape.