Ceca ponovo na sudu

N. B.

26. 09. 2012. u 21:30

Цеца поново на суду
Nastavlja se postupak protiv Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića
GLAVNI pretres protiv pevačice Svetlane Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića, optuženim za nasilničko ponašanje, nastavlja se u petak pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, saslušanjem svedoka. Prema tvrdnjama tužilaštva, oni su u junu 2007. godine došli u sukob sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom FK Mladi proleter, zbog vlasništva nad ovim klubom. Kako se navodi, tokom svađe Ražnatovićeve i Olarevića, Ocokoljić je prišao oštećenom i udario ga u glavu.

Suđenje je počelo krajem decembra prošle godine, kad su Ražnatovićeva i njen zet negirali delo koje im se stavlja na teret. Pevačica je kazala da je Ocokoljić stao između nje i Olarevića kako bi sprečio da je ovaj povredi. Iako je Olarević svojevremeno podneo krivičnu prijavu, on je na suđenju kazao da se ne pridružuje krivičnom gonjenju i da ne ističe odštetni zahtev, zbog lakih telesnih povreda, koje je, kako tvrdi, tada zadobio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dali

26.09.2012. 22:55

Zbog jednog udarca taj lik ih razvlaci po sudovima vec godinama!!!Sta je drzava uradila da se osude oni koji ubijaju, siluju i napadaju neduzne po gradu???????

vladimir

26.09.2012. 23:45

Vest je sala ,ko sme da dirne Cecu srpsku majku i prijateljicu Dacica iz detinjstva.Nema logike.U najgorem slucaju neka narukvica na nozi jedno 2 dana i to je to.

frka/luka

27.09.2012. 15:29

nismu njoj nista a da sam ja dobio bi 20 god i to minimum frka je sudiji da sudi