Suđenje Terziću: Izostali fudbaleri

N. B.

09. 02. 2012. u 21:00

Суђење Терзићу: Изостали фудбалери
Pred Višim sudom u Beogradu u četvrtak se ponovo nije pojavio nijedan od fudbalera koji su bili pozvani da svedoče u nastavku postupka protiv bivšeg predsednika FSS
PRED Višim sudom u Beogradu u četvrtak se ponovo nije pojavio nijedan od fudbalera koji su bili pozvani da svedoče u nastavku postupka protiv Zvezdana Terzića, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, optuženog za zloupotrebu službenog položaja. Kako su realizovani njihovi transferi iz OFK Beograd u inostrane klubove, za koje tužilaštvo tvrdi da nisu odrađeni u skladu sa zakonom, trebalo je da objasne Branislav Ivanović, Vanja Grubač, Srđan Stanić i Marko Baša.

Kao svedok u četvrtak je saslušan Milenko Radoman, nekadašnji upravnik Okružnog zatvora u Beogradu, koji je u vreme transfera Vanje Grubača bio član Upravnog odbora OFK. On je ispričao da je u vreme Grubačevog dolaska u OFK 1997. godine klub bio u velikim problemima i da se od njegovog dolaska puno očekivalo.

- Sa Grubačem je sklopljen ugovor da u klub dođe bez naknade, ali da kada da bude odlazio, OFK ne uzima nikakvu odštetu već da sav novac pripadne njemu - kazao je Radoman.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

pera

09.02.2012. 22:25

Pitanje za pravosudne organe-cemu saslusavanje fudbalera.?Pa nije doticni ostetio njih ,nego klub i to u vesemilionskim ciframa.Sigurno je jedno;ili da tuzilastvo ne zna a samim tim i ne radi svoj posao ili nece.Optuzeni, se vec ionako hvali da ima dousnike u svim interesnim sferama(pri tome najvise apostrofira policiju),i sta reci?I dalje je prvi covek tog istog kluba,i,dalje preti,i, dalje demonstrira silu i..........?Da li je njegov OFKBeograd,njegovo vlasnistvo,ulozio covek svoje pare?

milovan

11.02.2012. 13:16

Kao svedok u četvrtak je saslušan Milenko Radoman, nekadašnji upravnik Okružnog zatvora u Beogradu, koji je u vreme transfera Vanje Grubača bio član Upravnog odbora OFK. Ha..ha..a za to vreme kriminalci beže iz zatvora.

nikodije

12.02.2012. 03:26

Nista ne vredi kada kadija te tuzi kadija te sudi.Skoro sve te sudije su dojucerasnji njegovi prijatelji kada su zajedno bili clanovi komunisticke partije Srbije a kasnije i clanovi socijalisticke partije.