BEOGRAD - Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Srbije i direktoru OFK "Beograd" Zvezdanu Terziću i njegovim saradnicima odloženo je za 9. februar 2012. godine, jer niko od pozvanih svedoka nije došao na suđenje u Viši sud u Beogradu.

Sudija Danko Laušević se požalio u sudnici da mu srpski i crnogorski fudbalski reprezentativci Branislav Ivanović i Marko Baša, koji treba da svedoče, nisu "čak odgovorili ni na poruku" (sms).

Sudija Laušević je prihvatio zajednički predlog tužilaštva i odbrane da se suđenje nastavi u februaru, u toku pauze u fudbalskoj sezoni, i da tada kao svedoke ponovo pozove četiri bivša fudbalera OKF "Beograda", povodom čijih transfera se sudi Terziću i njegovim saradnicima.

Pored Baše i Ivanovića, trebalo bi da svedoči fudbaler Vanja Grubač i Srđan Stanić, kao i bivši član Upravnog odbora OFK "Beograd" Milenko Radoman, kome sudski pozivar u više navrata nije uspeo da uruči poziv.

Terziću, kao i bivšem direktoru OFK "Beograd" Vladimiru Bulatoviću i fudbalskom menadžeru Draženu Podunavcu, sudi se zbog optužbi da su zloupotrebom službenog položaja od prodaje četiri fudbalera OFK "Beograd" protivpravno prisvojili oko četiri miliona evra.