Ubijena maljem na radnom mestu

Jelena ILIĆ

15. 03. 2011. u 20:59

Убијена маљем на радном месту
Radnica hladnjače "Carska jabuka" iz Smedereva brutalno ubijena maljem u glavu. Motiv i izvršioci ubistva Suzane Cvetanović (33) za sada nepoznati

SUZANA Cvetanović (33) iz Smedereva ubijena je u utorak na radnom mestu u hladnjači nekadašnjeg "Godomina" u naselju Godominsko polje kod Smedereva, sa desetak udaraca drvenim maljem u glavu. Istraga ovog zločina nije okončana, a prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", policija je na tragu počiniocu.

- Žrtva Suzana Cvetanović, zaposlena na radnom mestu portira u hladnjači u vlasništvu preduzeća "Carska jabuka" iz Beograda, na posao je došla u utorak oko 6.00. Sat vremena kasnije kolega je prijavio policiji da se dogodilo ubistvo. Beživotno telo Suzane Cvetanović zatekli smo na metalnom stepeništu u hali sa više povreda u predelu glave nanetih tupim oruđem, tačnije drvenim maljem. U toku je operativni rad, i potraga za izvršiocem ubistva, a istraga se nastavlja - izjavio je kratko, za "Novosti", istražni sudija Višeg suda u Smederevu Mirko Šakić.

To je jedino što je u utorak moglo da se zvanično sazna o brutalnom ali i misterioznom ubistvu. Policija se nije zvanično oglašavala, a novinari nisu pušteni da priđu mestu zločina.

"Novosti" nezvanično saznaju iz izvora bliskih istrazi da je Suzana ubijena sa desetak udaraca maljem koji je navodno i nađen na mestu zločina. Usmrćena je na metalnoj platformi u centralnom delu magacina, površine nekoliko hiljada kvadratnih metara.

Na licu mesta gotovo čitavog dana bila je ekipa forenzičara i inspektora kriminalističke policije, a dva puta su dolazili istražni sudija i tužilac.

MESTO ZLOČINA

OVAJ kompleks, koji više liči na filmske kulise zbog zapuštenosti, nekada je bila jedna od najvećih hladnjača bivše velike države. Iz stečajne mase poljoprivrednog kombinata "Godomin" prodata je pre četiri godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Dragan

16.03.2011. 19:28

@nesa inzenjer - Brate ti si ocigledno pametan, javi se pa im pomozi da rese slucaj....

nata

16.03.2011. 15:16

Saucesce porodici nesrecne zene. Ubicu ce uhvatiti pre ili kasnije, ali ove zene vise nema..Zasto? Zar smo dotle dogurali da se medjusobno ubijamo?