U CRNOJ Gori nisu iznenađeni što se Zvezdan Terzić predao srpskoj policiji. Ponajmanje Budvani, koji su protekle dve godine tvrdili da "svi znaju da je ovde, osim policije".

- Ionako smo imali dosta dojava o Terziću - kaže jedan inspektor crnogorske policije. - Ljudi su ga viđali na različitim mestima duž primorja i mislim da je njegovo skrivanje postalo neodrživo, posebno posle potpisivanja sporazuma o izručenju između Srbije i Crne Gore. Za sada nije poznato kako i kada je napustio teritoriju Crne Gore.

Predajom je sigurno laknulo i njegovim jatacima. Nesumnjivo je da je Terzić tokom tri godine bekstva, bar izvestan deo proveo i u metropoli crnogorskog turizma.

Gde tačno, u čijem stanu, u kom delu grada - za sada nije poznato. Figurira priča da je se skrivao u hotelima "Splendid" i "Avala", kao i u "jednoj privatnoj kući u Bečićima".

Pojedini fudbaleri FK Mogren, čije je utakmice Terzić navodno ponekad pratio, malo kamufliran kačketima i šeširima, pričaju da su ga viđali kod stadiona "Mogren", na ulazu u Budvu. Jednom je čak i uhapšena osoba koja je, prema dojavi, trebalo da bude nekadašnji predsednik FSS. Na kraju se, ipak, uspostavilo da uhapšeni nije osoba sa poternice. U međuvremenu, Terzić je igrao čak i mali fudbal sa prijateljima po Budvi. Niko od njih ne želi da to javno kaže iako se zna i mesto na kome su se odigravali prijateljski mečevi.