Ljubomora odvela doktorku u smrt

J. Su.

petak, 03. 09. 2010. u 20:48

Лјубомора одвела докторку у смрт
Žaklina Kotarac iz SAD ugušila se u dimnjaku
BEOGRAD - Doktorka Žaklina Kotarac (49), Amerikanka srpskog porekla, ugušila se kada je 25. avgusta, pokušala da uđe u kuću svog momka Vilijama Mudija i to kroz dimnjak! Telo žene, tri dana kasnije, pronašla je kućna pomoćnica.

Iako su bili u lošim odnosima, doktorka je pokušala te večeri nekoliko puta da uđe u Mudijev stan, u Bejkersfildu u Kaliforniji. Međutim, bezuspešno. Nije joj pomoglo ni lupanje lopatom o vrata.

Kako su ulazna vrata bila zaključana, Kotarčeva je primetila merdevine. Popela se na krov i sklonila poklopac sa dimnjaka. A onda je pokušala da se spusti kroz njega.

Nažalost, nekih pola metra od vrha dimnjaka, doktorka se zaglavila. Dok se ona uvlačila u odžak, njen mladić, koji tvrdi da ništa nije čuo, a ni video, otišao je od kuće. Prema njegovoj tvrdnji, hteo je da izbegne svađu sa doktorkom.

Gotovo poluraspadnuto telo, našla je spremačica. Ona je primetila da iz kamina nešto curi, ali i da se širi nesnosni smrad. Kada je uz pomoć baterijske lampe primetila zaglavljeno telo, odmah je pozvala policiju. Vatrogasci su nekoliko sati razbijali dimnjak da bi izvukli telo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Nikola Kosanović

04.09.2010. 00:39

Žalosno, ali i čudno da je momak nije čuo. Možda to i nije kraj priče?

seljak

04.09.2010. 15:19

uf jaka srvar, jedna manje koja ce dosadjivati nnormalnom narodu, ova balkanka je mislila je vilijam nje ceger za pazar, ovoje demokratija ljudi, dok me oces ili te ocu,dobro kad se necemo stikla bre.