Sahranjen mladić (22) stradao na auto-putu kod Čačka: Stefanova smrt pod misterijom

V. ILIĆ

nedelja, 31. 05. 2020. u 21:42

Сахрањен младић (22) страдао на ауто-путу код Чачка: Стефанова смрт под мистеријом

Mesto na kome se dogodila nestreća i stradao Stefan Petrović

Još nije poznato da li je bio živ u trenutku kada je ispao iz automobila
DVADESETVOGODIŠNjI Stefan Petrović, koji je u petak oko ponoći poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki", nedaleko od naplatne rampe u Preljini, sahranjen je na Ateničkom groblju u Čačku. Brojna rodbina, prijatelji i poznanici, ispred porodičnog doma Petrovića u Atenici izjavljivali su saučešće neutešnim roditeljima - ocu Goranu i majci Slađani, i bratu Nemanji.

Stefan je nastradao kada je upravljajući svojim autom "opel astrom", izgubio kontrolu nad vozilom koje se kretalo iz pravca Beograda. Prvo je udario u zaštitnu ogradu dva puta, a potom je počeo da se prevrće. Tokom tumbanja Stefan je ispao iz auta, njegovo telo se našlo na kolovozu, dok je auto završio u kanalu pored puta, na krovu. Ne uočivši da se na kolovozu nalazi telo mladića, najmanje četiri vozača svojim vozilima pregazili su Stefana. Oni su slučaj odmah posle tragedije prijavili policiji i sačekali policijsku patrolu. Svi vozači su alkotestirani i utvrđeno je da nisu vozili pod dejstvom alkohola.

Još nije poznato da li je mladić bio živ u trenutku kada je ispao iz automobila, i da li je smrtonosne povrede zadobio nakon što su ga pregazila vozila.

- Stefan je bio divan mladić. Završio je geodeziju i radio je kao geometar u Beogradu - rekli su Stefanovi poznanici. - Brat mu je saobraćajac i teško je podneo kada su mu javili da mu je brat poginuo. Bio je to jeziv prizor, kažu njegove kolege, iskusni saobraćajci, koji do sada nisu videli na uviđajima. Stefanova porodica doselila se u Atenicu pre više godina. Došli su iz Dragačeva.

Na večni počinak Stefana je ispratilo nekoliko stotina ljudi. Tužnu i zamuklu povorku koja je krenula od njegove kuće ka groblju samo su parali teški uzdasi, jecaji, plač i kuknjava Stefanove majke Slađane...Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Samuilo

31.05.2020. 23:01

Ne želim da pametujem, jer je ovo jako tužna vest, ali ljudi, vežite pojaseve, ne vozite brzo, ne divljajte. Niste dobri vozači ako pretičete, to samo znači da ste nervozni i da nemate strpljenja. Niste dobri vozači ako vozite brzo, već glupi. Niste dobri vozači ako ne koristite pokazivače pravca, nego nadmeni i kvarni - pokazivači pomažu drugim učesnicima u saobraćaju da znaju kuda se krećete. Niste dobri vozači ako se bahatite. Imajte poštovanja i ljubavi prema drugim ljudima.