POSLE lekarske intervencije, Dragana S. (47) iz Novog Sipa, koju je suprug Zoran S. (46) u ponedeljak ubo nožem, smeštena je na Odeljenje intenzivne nege Zdravstvenog centra u Kladovu, ali nije životno ugrožena. Povrede su okarakterisane kao teške. Dragana je, kako nezvanično saznajemo, policiji rekla da ne želi da podnese tužbu protiv supruga i da je navodno sama kriva za ono što se dogodilo, jer je izazvala supruga da je napadne. Zoran je u utorak veče saslušan u tužilaštvu, gde je priznao da je povredio ženu i da je to uradio iz ljubomore. Tužilac je predložio pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela pokušaj ubistva.

Kako nam je rekao dr Borivoje Petrović, direktor ZC u Kladovu, rana koju je Dragana zadobila na grudnom košu nije duboka, i srećom, oštrica nije zakačila srce, ali joj je nož presekao tetivu na desnoj ruci. Zoran S. je navodno bio toliko pijan da je policiji jedva ispričao šta se dogodilo.

- Navodno, Zoran je došao kući s posla i rekao je ženi "da prestane da radi to što radi, jer mu se smeje Kladovo", misleći da ga Dragana vara - navodi naš izvor, blizak istrazi. - Počeli su da se raspravljaju, a on je, pijan, u jednom trenutku dograbio nož da bi joj zapretio.

PROČITAJTE JOŠ - Zoran (46) se pred ćerkom posvađao sa suprugom Draganom (47), izbo je pa se prijavio u policiju: Ovako se odigrao zločin kod Kladova

Kako je došlo do povreda, utvrdiće istraga. Izjava će biti uzeta i od Draganine mlađe ćerke, koja je prisustvovala raspravi, dok je starija devojčica sa svojim momkom bila u drugoj sobi, iz koje su istrčali tek kada su čuli vrisku. Videvši nož u Zoranovoj ruci i krv, mladić ga je izgurao kroz vrata. Zoran je, tada, sam otišao u policiju i prijavio se.

U selu gde žive supružnici, meštani su bili su iznenađeni vešću da je Zoran nasrnuo na Draganu, jer ih svi znaju kao fine komšije. Ona radi u domu za smeštaj starih osoba kao čistačica, dok za Zorana svi imaju samo lepe reči.

Dragana S.


PREŽIVELI SUDAR SA VOZOM

ZORAN i Dragana su pre tri godine preživeli stravičnu saobraćajnu nesreću kada je na njihov automobil na pružnom prelazu naleteo voz. Neposredno posle toga, Zoran je, navodno, prvi put zatražio da se razvede od Dragane.