MARINA Petković (28), vaspitačica koju je bombom, iz ljubomore, razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac (31) biće sahranjena danas na Novom groblju u Novoj Pazovi.

Njena porodica i prijatelji potresnim porukama se opraštaju od tragično nastradale devojke.

Veliku tugu i bol njeni najmiliji su podelili u dve čitulje koje su jutros objavljene u našem listu.

Pročitajte još: Ovo je Marina, vaspitačica koju je ZBOG LjUBOMORE žandarm Pavle RAZNEO BOMBOM

- Večno ćemo čuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Počivaj u miru, neka te čuvaju anđeli. U neizmernom bolu, tvoji najmiliji: otac Ljubomir, majka Marica, brat Milan i baba Cvita – pisalo je u jednoj umrlici.

Marinini stric strina i braća oprostili su se rečima “Zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru”.Kako "Novosti" nezvanično saznaju od poznanika nastradale devojke, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija su deca pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. U septembru 2019. Marina je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mesto.Nezvanično, u Novoj Pazovi se najpre zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri meseca. Pre dvadesetak dana ona je ponovo promenila radno mesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gde je radila do kobnog jutra. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je decu često dovodio u vrtić.