TELO Slavoljuba D. (51) iz Niša pronađeno je u petak u jarku na poznatom izletištu Kamenički vis, nadomak mesta zvanog Dabilo. Ostaci ugljenisanog tela pronađeni su oko 11 sati i slučaj je odmah prijavljen policiji.

Reč je o Nišliji, koji je u četvrtak nestao nakon što je otišao da pokaže auto "suzuki samuraj", koji pripada njegovoj ćerki, a koji je želeo da proda navodnom kupcu.

- Neko ga je pozvao i rekao da hoće hitno da kupi taj "suzuki", da je spreman da ponudi 4.500 evra, što je znatno iznad tražene cene - kaže nam jedan od rođaka. - Međutim, u pitanju je najverovatnije bila zamka. Kada je pozvan, bio je u Staljincu, gde je imao lovačku kuću. On se vratio kući iz te vikendice, a zatim krenuo da pokaže džip navodnom kupcu. Pošto se nije vratio nekoliko sati, porodica je prijavila njegov nestanak.

Slavoljuba je, kako saznajemo, pronašao zet, koji je u petak rano ujutru krenuo da ga traži. On je u blizini Kameničkog visa spazio tragove džipa, koji su ga odveli pravo do ugljenisanog tela. Već na prvi pogled bili su primetni tragovi povreda na glavi nesrećnog Nišlije, pa se sumnja da je on ubijen pa zapaljen.


PROČITAJTE JOŠ - Rekovac: Ubijeni pa spaljeni

Na osnovu tragova na licu mesta, sumnja se, takođe, da je ubijen na drugom mestu, a da je potom telo doneto na izletište i zapaljeno.

Inače, rodbina je u četvrtak prijavila nestanak Slavoljuba D., pa policija pokušava na osnovu prvih saznanja da rekonstruiše njegovo kretanje i način na koji je usmrćen.

Istraga je u toku, a o svemu je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Nišu.