Pokušaj ubistva i samoubistva zbog navodne ljubomore: Saslušana pekarka sa Čukaričke padine, ničeg se ne seća

J. D. Lj.

24. 12. 2019. u 21:41

Покушај убиства и самоубиства због наводне љубоморе: Саслушана пекарка са Чукаричке падине, ничег се не сећа
Istraga se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari, a potom ispalio hitac sebi u glavu

U VIŠEM tužilaštvu u Beogradu u utorak su, u okviru istrage koja se vodi protiv Ahma Huseinovića (60), osumnjičenog da je u oktobru ranio Gordanu Kukolj u pekari na Čukaričkoj padini, a potom ispalio hitac sebi u glavu, saslušani oštećena i nekoliko svedoka. Kako "Novosti" saznaju, Gordana Kukolj je rekla da se slabo seća samog događaja. Ona je ipak istakla da se priseća da je Huseinović ušao ljut u pekaru i da je u ruci imao pištolj. Onda su odjeknuli pucnji i oštećena tvrdi da je to poslednji trenutak kojeg se seća.

PROČITAJTE JOŠ - Da li je preljuba motiv pucnjave? Ovo je Gordana K. ranjena na Čukaričkoj padini (FOTO) 

Huseinović je Gordani pucao u ruku i glavu, a zatim je jedan metak ispalio sebi u slepoočnicu. Oboje su duže vreme proveli u bolnici, a nakon toga su pušteni na kućno lečenje. Huseinović, kojem je sud odredio kućni pritvor bez elektronskog nadzora, i dalje u lošem stanju.

Iako je nedavno otpušten iz bolnice, on je pre nekoliko dana, kako saznajemo, ponovo imao zdravstvenih problema zbog kojih je morao da potraži pomoć lekara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije