Skandal u Donjem Milanovcu: Hirurg osumnjičen da je bacio bombu u gradu

Novosti Online / Lj. T.

01. 12. 2019. u 13:16

Скандал у Доњем Милановцу: Хирург осумњичен да је бацио бомбу у граду

Ilustracija / Foto N. Fifić

Pripadnici Policijske uprave u Boru lišili su slobode dr M.M. (57) zbog sumnje da je 27. oktobra bacio bombu "kašikaru" u centru Donjeg Milanovca
Pripadnici Policijske uprave u Boru, nakon više od mesec dana intenzivne potrage, lišili su slobode dr M.M. (57), hirurga koji ima privatnu ordinaciju, zbog sumnje da je 27. oktobra, na Svetu Petku, bacio bombu "kašikaru" u Donjem Milanovcu – saznaju "Novosti".


- Nakon analize DNK tragova, trag nas je doveo do dr M.M. – saznajemo od izvora bliskim istrazi.


– On negira delo, ali je i odbio da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, nakon čega mu je podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i određen pritvor do mesec dana.


M. M. je poznat po tome što je, pre desetak godina, napustio Zdravstveni centar u Majdanpeku. Postoje nepotvrđene priče da je u u svojoj ordinaciji imao instaliranu kameru.


Pročitajte još: Bačena bomba u centru Donjeg Milanovca


Kada je afera otkrivena, hirurg je, nakon okončanog radnog spora, dobio otkaz, napustio bolnicu i počeo da se bavi privatnom praksom.
Redakciji se javio hirurg koji je rekao da nije optužen za slučaj sa bombom i negira da je u njegovoj ordinaciji bilo ikakvih kamera i neovlašćenih snimanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

буки

01.12.2019. 14:55

Да су "Новости" то објавиле када је отпуштен пре 10 година, у ту приватну ординацију му вероватно не би ушла ниједна жена. Питање је зашто нам сада уопште пишете шта је било пре и зашто нам та информацоја није прослеђена на време. Заташкана је па нисте знали, нисте хтели, нисте смели или нешто четврто?

драгана

01.12.2019. 20:36

@буки - Neke žene precenjujete, a neke potcenjujete.Glasovi se brzo šire.Izgleda da je.bio lekar na glasu.Kakvom-možemo razmisliti

Kuku lele

01.12.2019. 15:20

"Kada je afera otkrivena, hirurg je, nakon okončanog radnog spora, dobio otkaz, napustio bolnicu i počeo da se bavi privatnom praksom." Buahahahaha. Alan Ford je malo dete za nas ..

Nikakav lele niti kuku!

01.12.2019. 19:45

@Kuku lele - Taj je dobio otkaz i niko ga nije htjeo zaposliti. Kaznu je dobio. Njemu rad nije bio zabranjen. Sigurno da se u njegovom okruženju znalo zbog čega je dobio otkaz. "Radio Mileva" je mnogo aktivna među ljudima. Ali sve koje su mu odlazile, one znaju zbog čega!

драгана

01.12.2019. 20:33

@Kuku lele - E, baš to.Umesto da mu se privremeno ili trajno oduzme licenca,on radi Privatni sektor kod nas funkcioniše kao paralelna država.

Шатор

01.12.2019. 15:58

Ко нормалан је и ишао код овог. Ко отишао тај је и добио шта је заслужио...

zebra

01.12.2019. 19:25

Što se tiče poligrafa, ko još normalan veruje u to, poligraf je osoba pored mašine i nije nikakav dokaz. To je samo iznuda i podmetanje. Naš pravni sistem, sudstvo, i ostale relevantne institucije su sve korumpirane i političku zavisne tako da ne treba im ni malo verovati. MM nije cvećka ali ovo što pišu novine su neviđene gluposti

Verica

01.12.2019. 22:03

Da je ovo istina zbog afere od pre 10 godina ne bi ga pustili da otvori privatnu ordinaciju. Ovo je teska izmisljotina. Covek 10 godina normalno obavljao poslove hirurgije a neki se sad setili da ga optuzuju za sve i svasta.