Niška policija privela je u četvrtak muškaraca koji je nasrnuo i napao medicinskog tehničara u niškom Kliničkom centru. Kako saznajemo, do incidenta je došlo kada je muškarac koji je na pregled doveo svoju majku, fizički nasrnuo i napao medicinskog tehničara.

U policiji kažu da je njima oko 13.00 sati prijavljenao da je došlo verbalnog sukoba između dvojice muškarca.

- Policija je odmah izašla na lice mesta, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, preduzene su sve mere i radi se na utvrđivanju okolnosti događaja – kažu u policiji za “Novosti”.

Kako saznajemo, ovaj muškarac u četvrtak je na kliniku došao vidno nervozn. Počeo je da viče, a zatim se zaleteo na medicinskog tehničara, inače starijeg čoveka pred penzijom i udario ga u glavu.

PROČITAJTE JOŠ: Napadač na doktorku neuračunljiv, ide na lečenje

- Kada mu je majka prozvana, taj čovek je sa njom ušao u ordinaciju. Počeo je da viče, a zatim se zaleteo na medicinskog tehničara i udario ga u glavu. Besneo je po ordinaciji i razbacivao instrumente. Obezbeđenje je brzo reagovalo i savladalo ga, nakon čega je pozvana policija koja ga je privela – kažu naši izvori.

Uprava Kliničkog centra apelovala je na nadležne organe da preduzmu mere kako bi zdravstveno osoblje zaštitili s obzirom na učestale incidente čija su žrtva medicinski radnici.