NOVI DETALjI TROSTRUKOG UBISTVA U SURČINU: Trojica pomagala Jovanoviću u jezivom zločinu?MUP: Motiv najverovatnije dug

M. R.

utorak, 18. 06. 2019. u 09:09

НОВИ ДЕТАЉИ ТРОСТРУКОГ УБИСТВА У СУРЧИНУ: Тројица помагала Јовановићу у језивом злочину?МУП: Мотив највероватније дуг

Foto N. Skenderija

M.S. osumnjičen za saizvršilastvo, L. D. za pomaganje u teškom ubistvu, a N.Č. za pomaganje izvršiocu posle učinjenog krivičnog dela
KAKO "Novosti" saznaju, određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati M.S. (31), L.D. (22) I N. Č. (21) i oni će biti privedeni u beogradsko Više tužilaštvo. Trojica drugova Dragoslava Jovanovića sumnjiče se da su učestvovali u jezivom trostrukom ubistvu u Surčinu.

Pročitajte još - UŽAS U SURČINU: Izvučena sva tri tela iz septičke jame iza tržnog centra (FOTO+VIDEO)

M.S. se sumnjiči da je saizvršilac, dok je L.D. osumnjičen za pomaganje u teškom ubistvu. N. Č. se sumnjiči da je pomogao izvršiocu posle učinjenog krivičnog dela.

Oni su uhapšeni nakon što su pronađena tri tela u Surčinu u septičkoj jami. M. S. I L. D. su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju.

Pročitajte još - EKSKLUZIVNO: Samoubicu povezuju sa tri ubistva?!

Pretpostavlja se da su u Surčinu pronađena tela žrtava N. Š. (42), D.Š. (79) i M. P. (78), čiji nestanak je nedavno prijavljen. Njihova tela su prebačena na Institut za sudsku medicinu.

MUP: MOTIV TROSTURKOG UBISTVA U SURČINU NAJVEROVATNIJE DUG

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči D.J. (25), saopštio je danas MUP i naveo da su novačana dugovanja najverovatnije motiv za taj zločin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije