Prisluškivani u Nemačkoj, otkrili bubice

N. B.

četvrtak, 28. 12. 2017. u 06:50

Прислушкивани у Немачкој, открили бубице

"Ciklon" - Akcija u kojoj je uhapšen Jevtić

Proces Jevti Jevtiću i još četvorici optuženih za trgovinu narkoticima nastavljeno je u sredu pred Specijalnim sudom u Beogradu

SUĐENjE Jevti Jevtiću i još četvorici optuženih za trgovinu narkoticima nastavljeno je u sredu pred Specijalnim sudom u Beogradu preslušavanjem prisluškivanih razgovora tokom novembra i decembra 2015. godine, dok su ovi boravili u Nemačkoj. Najinteresantniji deo zabeležen je na snimku na kom se moglo čuti kad su otkrili jedan od prislušnih uređaja u Jevtićevom automobilu "audi A7", koji su postavile nemačke službe, koje su sarađivale u ovom slučaju sa našim istražnim organima.

PROČITAJTE JOŠ - Specijalni sud: Nemačke službe ozvučile Jevtića

Zabeležen je razgovor u kom se čuje kako je jedan od optuženih primetio nešto sumnjivo i traži šrafciger kako bi uklonio deo ispod kog je "bubica".

- Je li to oni nas prisluškuju - čuje se kako jedan pita, a zatim se i smeje. - Čekaj da vidim gde su ga uštekovali. Vidi ovu crvenu lampicu...

Zatim se čuje kako nešto udara i snimak se završava. Pre toga, preslušani su razgovori iz kojih se moglo čuti kako pričaju o prodaji "belog" i "žutog" i o vraćanju nekog duga. Kao i prethodnog puta, Jevtić nije želeo da komentariše razgovore koji su pušteni u sudnici.

PROČITAJTE JOŠ - Pala međunarodna grupa švercera: Kokainom snabdevali pola Evrope (FOTO+VIDEO)

Pored Jevtića, postupak se vodi i protiv Dejana Stanića, Janka Vizija, Milana Plavše, koji su uhapšeni u septembru prošle godine u akciji "Ciklon". Optužen je i Darko Radaković, koji je u bekstvu, zbog čega se postupak protiv njega vodi u odsustvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)