У пожару коју је избио у понедељак око 2:00 ујутру, у поткровљу зграде у Лимској улици број 5, у новом делу града изгорела су два стана и кровна конструкција троспратне зграде. Током гашења пожара из зграде су били евакуисани сви станари, тако да,срећом,нико није повређен.


Узрок пожара после истраге утврдиће надлежни државни органи, а како незванично сазнајемо од станара неисправна струјна инсталација могла би да буде један од разлога због којег је дошло до запаљења.


Након вишечасовне борбе 12 ватрогасаца из Пријепоља и Прибоја, са ватреном стихијом спаса није било за станове Драгана Дучића и Лазара Цвијовића као и кровну конструкцију троспратнице. Према нашим незваничним сазнањима, пожар је најре избио у купатилу Драгановог стана а касније се прошириона стан породице Дучић. У тренутку избијања пожара обе фамилије биле су у својим становима.
Вујадин Ковачевић командир Ватрогасно спасилачке јединице каже да су четиривозила са 12 ватрогасаца брзо стигли на лице места али и да је у тренутку доласка отворен пламен већ гутао станове и кров, па је било јако тешко зауставити пожар и спречити даље ширење. У помоћ су притекле и две цистерне фирме АП Јањушевић које су континуирано допремале воду за возила са воденим топовима.


- У тренутку доласка отворен пламен је гутао станове. Евакуисали смо остале станаре и успели да зауставимо даље ширење ватре али помоћи за два стана није било. У њима је све изгорело, штета је 100% - разочарано каже Вујадин и додаје да је пожар локализован око 4:00, те да је ради предострожности једно возило остало да дежура заједно са припадницима МУП-а.


Иначе, у троспратници која је била захваћена пожаром налази се осамстанова. Поред два стана која су потпуно изгорела, велика штета причињена је и становима који су се налазили на спрату ниже, јер је вода која је коришћена за гашење пробшла кроз плочу и напунила станове на нижим спратовима. Такође више од 5 часова струја је била искључена у целом кварту где се зграда налази.