Od 12. jula avionom do Madrida: Er Srbija obnavlja letove i do Španije

Tanjug

četvrtak, 09. 07. 2020. u 10:45

Од 12. јула авионом до Мадрида: Ер Србија обнавља летове и до Шпаније

Foto: Tanjug

Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd - Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji

BEOGRAD - Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd - Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji, kao prvi avio-prevoznik koji će ponovo povezati Srbiju i popularnu mediteransku zemlju.


Samo dan kasnije, Er Srbija će uspostaviti i letove za Barselonu, saopštio je nacionalni avio-prevoznik


Nacionalna avio-kompanija je letove do Madrida i Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatih turističkih odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.


"Raduje nas što obnavljamo vazdušne mostove ka Madridu i Barseloni, dvema destinacijama koje su odmah nakon uvođenja prošle godine izazvale izuzetno veliko interesovanje među našim putnicima. Sada smo ponovo u prilici da im ponudimo jutarnje i večernje letove koji su pogodni i za poslovna i za turistička putovanja", izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.


Nacionalna avio-kompanija će do španske prestonice i velike mediteranske luke saobraćati dva puta nedeljno, do Madrida četvrtkom i nedeljom, a do Barselone petkom i ponedeljkom.


Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Španije preko Beograda do Dubrovnika, Podgorice, Sarajeva, Sofije, Splita, Tirane i Tivta, saopštila je Er Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije