"Junajted medija" je ultimativno zahtevala od "Radijus vektora" da 17. januara 2020. godine do ponoći prekine distribuciju N1 kanala. I ne samo N1, nego svih 17 kanala koji se nalaze u portfoliju "Junajteda". Ovakav nalog "Radijus vektor" kao kablovski distributer pod kapom brenda "Supernova" je poslušao i ugasio emitovanje ovih 17 kanala, među kojima su i "Sport klubovi", "Sinemanija", "Grand" ...

Međutim, sa kanala N1 krajem radne nedelje krenula je kampanja "Da svi vide N1", jedna od teza ove kampanje je da je "Telekom Srbija", koji gazduje "Supernovom", namerno ugasio signal N1. Međutim, "Novosti" su došle u posed pisma koje je član borda direktora "Junajted medije" Tomaž Jeločnik, poslao "Radijus vektoru" sa zahtevom da se svi kanali, pa N1 isključe iz ponude ovog operatera.

Iako je "Supernova" kao nosilac skoro polovine "Telekomove" kablovske distribucije od ovog trenutka zahtevala ponudu "Junajteda" za sve kanale, ova kompanija nije odgovorila na ovaj poziv. I "Novosti" su pitale "Junajted mediju" zašto ne odgovori na ovaj poziv, ali do ovog trenutka nismo dobili odgovor. Na kraju "Telekom" je u petak pozvao "Junajted mediju" da napravi ponudu za priključenje svih 19 njihovih kanala za sve korisnike, međutim, umesto odgovora krenula je kampanja N1 prema kojoj se tvrdi da je "Telekom" isključio ovaj kanal iz straha od programa ove televizije.

"Junajted medija" je protekle nedelje objavila ponudu samo za N1, po ceni od 0,4 evra po korisniku, koja je skoro dvostruko skupllja od naknade koje dobijaju najpoznatije svetske televizije. Ono što je, vrlo indikativnu je da "Junajted" u pregovorima sa "Supernovom" nije ponudi dva svoja nova kanala "Nova S" i "Nova sport", a u pregovorima sa "Radijusom" je izbegavao da ponudi garancije da premijum sportski sadržaji neće biti preseljeni sa "Sport klubova" na "Novou sport", kao što je bio slučaj u regionu.