Er Srbija od 11. decembra ponovo leti za Istanbul

Tanjug

28. 11. 2019. u 11:37

Ер Србија од 11. децембра поново лети за Истанбул

Ilustracija / Foto Ž. Knežević

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija odlučila je da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine
Nacionalna avio-kompanija Er Srbija odlučila je da ponovo uspostavi direktne letove između Beograda i Istanbula nakon pauze od dve i po godine, a prvi let do grada na Bosforu planiran je za 11. decembar 2019. godine.

Letovi će se obavljati tri puta nedeljno i polaziće iz Beograda ponedeljkom, sredom i petkom, uz dodatne letove nedeljom u periodu od 22. decembra do 5. januara, saopšteno je iz Er Srbije.

Karte su već u ponudi.

PROČITAJTE JOŠ - USPEH NACIONALNOG PREVOZNIKA: Er Srbija dočekala i nagradila 15-milionitog putnika

Nakon početnog perioda, srpski avio-prevoznik će razmotriti eventualno povećanje frekvencije na sedam letova nedeljno.

Avioni Er Srbije sletaće na novi Međunarodni aerodrom Istanbul, koji je otvoren 2018. godine.

“Raduje nas što ponovo uspostavljamo liniju do Istanbula, destinacije do koje je naša kompanija decenijama letela. Brzom reakcijom i specijalnim cenama avio-karata želeli smo da izađemo u susret onima čije je putovanje ugroženo zbog privremenog prestanka rada avio-kompanije AtlasGlobal“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Odluka o ponovnom uvođenju letova na relaciji Beograd - Istanbul posledica je privremene obustave saobraćaja turske avio-kompanije AtlasGlobal sa kojom je Er Srbija imala partnerstvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)