„Beohemija“ dobitnik nagrade „Biznis Partner“

08. 11. 2019. u 09:00

„Беохемија“ добитник награде „Бизнис Партнер“

Uručenje nagrade

Prestižna nagrada „Biznis Partner“ ove godine je pripala kompaniji „Beohemija“, jednom od najznačajnijih proizvođača deterdženata, omekšivača i proizvoda kućne hemije na prostoru jugoistočne Evrope

Pod motom „U biznisu, kao i u životu, najvažniji je partner“ sinoć je tradicionalno održan izbor za prestižnu nagradu „Biznis Partner“,u organizaciji „Mass media international“ , koja je ove godine pripala kompaniji „Beohemija“, jednom od najznačajnijih proizvođača deterdženata, omekšivača i proizvoda kućne hemije na prostoru jugoistočne Evrope. Pored kompanije “Beohemija” dobitnici nagrade “Biznis Partner” su i kompanije “Kraš”, “MOL”, “Nelt”, Com-Trade”, “Zlatiborac”, “Singidunum“.

Činjenica da kompanije same predlažu i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje veruju da, i pored svih uvedenih standarda, na poseban način neguju dobre poslovne običaje, poštuju poslovnu etiku i moral, uvažavaju svoje partnere, klijente, potrošače i zaposlene, nagradu „Biznis partner“ čini drugačijom i posebno vrednom.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je kompanija „Beohemija” na tržištu prepoznata kao lider u inovativnom pristupu i konstantnom unapređenju kvaliteta proizvoda. Ostvarila je zavidne poslovne rezultate, a visok stepen profesionalnosti i etičnosti, poštovanja poslovnih partnera i klijenata, ekološka svest, briga o zaštiti životne sredine kao i društvena odgovornost, su parametri na osnovu kojih je postala snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i ekonomskog prosperiteta.

U ime kompanije „Beohemija“, nagradu je primio Dalibor Jovanović, direktor Prodaje,

Na pitanje : “Koja je tajna uspeha brenda DUEL?”, gospodin Jovanović odgovara:

“Kada je reč o deterdžentima za pranje rublja, Beohemija je ekspert za poverenje. Posedujemo sredstva i ekspertizu da izadjemo u susret najvišim standardima visokorazvijenih tržišta u proizvodnji praškastih i tečnih deterdženata. U sklopu kompanije Beohemija nalazi se Istrazivačko razvojni centar, sposoban da razvije personalizovane formulacije proizvoda za najrazličitije potrebe naših klijenata. Pored proizvodnje jednog od najpopularnijeg deterdženta za pranje rublja u Srbiji, DUEL-a, takođe proizvodimo deterdžente za velike internacionalne trgovinske lance. Proizvodimo kompaktne deterdžente kao i tečne deterdžente poslednje generacije.

U segmentu omekšivača, Beohemija je tvorac najpopularnijih mirisnih varijeteta u regionu, poput Duel Soft lotus omekšivača, što nam omogućava da se uspešno borimo sa internacionalim gigantima u ovoj kategoriji.”

STABILNO I ODRŽIVO POSLOVANjE

Davor Milićević - vlasnik Preston Holding


“Preston Holding” je kupio “Beohemiju početkom 2017.godine. Od akvizicije, kompanija beleži rast proizvodnje i prodaje kako na domaćem tako I na medjunarodnom tržištu. Po poslednjim istraživanjima agencija za rejting, “Beohemija” se nalazi medju prvim kompanijama po tržišnom učešću u kategoriji proizvoda kućne hemije u regionu.


PR

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije