OBNOVA AUTO-PUTA OD BATROVACA DO KUZMINA: Novi asfalt za 10 dana

Z. R.

01. 10. 2019. u 20:35

ОБНОВА АУТО-ПУТА ОД БАТРОВАЦА ДО КУЗМИНА: Нови асфалт за 10 дана

Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović

Projekat rehabilitacije auto-puta na ovoj deonici vredan je 16,5 miliona evra i obuhvata ukupno 21,6 kilometara puta

OBNOVA auto-puta od granice sa Hrvatskom do Kuzmina, koja je najavljivana godinama, konačno se privodi kraju. Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović u utorak je bez najave posetila gradilište kod Batrovaca i uverila se da je završeno još 11 kilometara obnovljenog auto-puta, od petlje Kuzmin ka naplatnoj rampi u Šidu, koji će u saobraćaj biti pušteni do 10. oktobra. Projekat rehabilitacije auto-puta na ovoj deonici vredan je 16,5 miliona evra i obuhvata ukupno 21,6 kilometara puta.

Pročitajte još - Do kraja nedelje počinje gradnja autoputa Sremska Rača - Kuzmin

- Ovo je za nas izuzetno važna deonica i zbog auto-puta Beograd - Sarajevo, čija je gradnja počela na deonici od Kuzmina do Sremske Rače - rekla je ministarka Mihajlović. - Trebalo je da se rekonstruiše i pre više od deceniju, ali mi je sada rehabilitujemo da izgleda kao najmoderniji auto-putevi.

Šef gradilišta Saša Milunović, iz kompanije "Integral", rekao je da su radovi pri kraju i obećao da će učiniti sve da sa svojim ljudstvom i mehanizacijom iskoristi bukvalno svaki dan kako bi posao završili u roku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ja

02.10.2019. 09:07

Ovde je postalo sasvim normalno da se obavljanje dnevnih poslova glorifikuje kao neko dostignuće. Tata je platio račune, kakav car! Mama mi opoegllala kosulju, uraaaaa!