Za Budimku nema zainteresovanih, moguća neposredna pogodba

Tanjug

utorak, 10. 09. 2019. u 14:33

За Будимку нема заинтересованих, могућа непосредна погодба

Foto D. Kadarević

Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju

Agencija za licenciranje stečajnih upravnik saopštila je danas i zvanično da u drugom pokušaju prodaje nije bilo zainteresovanih za kupovinu nekada čuvenog požeškog preduzeća "Budimka" u stečaju.

Niko od potencijalnih kupaca nije se prijavio i uplatio garantni depozit do 3. septembra, do kada je bio rok da se uplati depozit ili dostavi bankarska garancija radi učešća na javnom nadmetanju, pa je nadležna komisija donela odluku da proglasi javno nadmetanje neuspelim.

PROČITAJTE JOŠ - "Budimka" po drugi put traži kupca za imovinu

U Agenciji je ranije rečeno da će naredne poteze vezane za "Budimku" doneti Odbor poverilaca i razlučni poverioci i da postoji mogućnost da ovo preduzeće bude prodato neposrednom pogodbom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Боби

10.09.2019. 16:16

А не, наћи ће се неки ДОМАЋИ ТАЈКУН, тј ЛОПОВ!!!

milorad

10.09.2019. 17:33

Zašto DRŽAVO ne zalegneš i "podigneš" ovu firmu. Kuneš se u agrar !? Ili si, pak, toliko zaglibila u lopovluku da si nemoćna i da će "Budimka" otići nekome iz vlasti za bagatelne pare.