MK GRUPA ULAŽE JOŠ 5 MILIONA: Hotel Grand na Kopaoniku dobija novi sjaj

E. R.

sreda, 07. 08. 2019. u 20:40

МК ГРУПА УЛАЖЕ ЈОШ 5 МИЛИОНА: Хотел Гранд на Копаонику добија нови сјај

Foto Promo

Sa namerom da ovaj prestižni objekat zadrži lidersku poziciju i nastavi promociju naše najlepše planine kao jedne od najznačajnijih turističkih destinacija ovog dela Evrope

KOMPANIJA "MK grupa" nastavlja da investira u hotel "Grand" na Kopaoniku, sa namerom da ovaj prestižni objekat zadrži lidersku poziciju i nastavi promociju naše najlepše planine kao jedne od najznačajnijih turističkih destinacija ovog dela Evrope. Do sada je "MK grupa" u hotel "Grand", i razvoj destinacije, uložila 50 miliona evra, a u novom trogodišnjem investicionom planu opredeljeno je više od pet miliona evra za renoviranje hotelskih kapaciteta.

- Novim investicionim ciklusom daje se novi kvalitet hotelu "Grand" - rekao je Aleksandar Kostić, potpredsednik "MK grupe".

Pročitajte još - MK grupa: Još ne prodajemo hotel "Grand", mada ima ponuda

- Hotel "Grand", kao brend, predstavlja lice Kopaonika i na čelu je razvoja cele destinacije. U jeku uspešne letnje turističke sezone, započeli smo realizaciju novih ambicioznih planova, sa ciljem da našim gostima pružimo još kvalitetniju uslugu u budućnosti. Uz to, destinaciju hoćemo da promovišemo kao centar visokog turizma.

Inače, trogodišnji, investicioni plan, počinje ovog leta renoviranjem 58 soba u zapadnom krilu hotela, kao i 30 soba u aneksu iznad bazena. Ukupna vrednost ove investicije biće dva miliona evra. U 2020. godini planirano je kompletno renoviranje Velnes i spa hotela. Dok će sledeće godine početi sređivanje restorana. Očekuje se da će ove investicije koštati više od tri miliona evra.

Aleksandar Kostić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dend

08.08.2019. 08:58

Kopaonik jeste turistička destinacija, i pokušava se "šminkom" kao i abnormalnim ulaganjem, u odnosu na druge planine, da se favorizuje a za to ima veliki politički razlog ! Lepota Kopaonika, uz dužno izvinjenje, ne može ni da se uporedi sa Tarom, Stara planina . . . .

Deda Panta

08.08.2019. 09:56

Na Kopaonik i onako idu oni što su se napunili narodnim parama pa me baš briga i onako nemam ni za jedan dan tamo. Ja ću da gledam Zadrugu i Parove kao svi ostali bez mozga u Srbiji ali dok mi je ugašen TV. Imam problem sa varenjem kad je upaljen i svuda samo Zadruga, Parovi i AV. Pa sve to gledam dok je ugašen.

Alfonso

08.08.2019. 11:01

jel to ulaže onaj što je kupio 3 šećerane za po 3 marke? I šećeranu u Baču zatvorio i 200 porodica ostavio bez egzistencije? Neka hvala!