Ministarstvo raspisalo tender za gradnju i obnovu Kliničkog centra Vojvodine

Tanjug

11. 07. 2019. u 12:00

Министарство расписало тендер за градњу и обнову Клиничког центра Војводине

Klinički centar Vojvodine Foto Darko Dozet

Zainteresovani mogu slati ponude Ministarstvu zdravlja najkasnije do 11 sati 13. septembra 2019. godine
Ministarstvo zdravlja Srbije raspisalo je međunarodni poziv za davanje ponuda za izgradnju i rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine.

Zainteresovani mogu slati ponude Ministarstvu zdravlja najkasnije do 11 sati 13. septembra 2019. godine, a one će biti otvorene istog dana u 12 sati.

U pozivu se navodi da je Ministarstvo zdravlja dobilo zajam od Evropske investicione banke za finansiranje modernizacije, rekonstrukcije i dogradnje četiri tercijarne bolnice u Srbiji, a da se ovaj međunarodni poziv za davanje ponuda odnosi na ugovor za izgradnju i rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine.

PROČITAJTE JOŠ -SRBIJA BUDUĆNOSTI: Ostali gradovi, nestale fabrike

Ugovor obuhvata rekonstrukciju i dogradnju postojeće bolničke zgrade ukupne površine od 33.275 metara kvadratnih, dogradnju tople veze i izgradnju novih tehničkih blokova T1 i T2, parkinga i spoljnog uređenja, navodi se u pozivu objavljenom na sajtu Ministarstva zdravlja.

Očekuje se da Ugovor bude realizovan od 6. januara 2020. godine do 6. maja 2023. godine.

Ministarstvo zdravlja je propisalo detaljne kriterijume za ponuđače, a zainteresovani mogu da dobiju dodatne informacije i pregledaju tendersku dokumentaciju u Ministarstvu zdravlja od 10 do 15 sati, u Pasterovoj ulici u Beogradu.

Kompletna tenderska dokumentacija može se kupiti podnošenjem prijave na adresu Ministarstva zdravlja i po uplati nepovratne naknade od 500 evra.

GOJKOVIĆ: GRADNjA KCV POČINjE POČETKOM 2020. GODINE

Plan je da početkom sledeće godine počnu radovi na zgradi Kliničkog centra Vojvodine (KCV), koja je počela da se gradi još davne 1984. godine, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

"Sva tehnička procedura je završena, novac je obezbeđen i očekujem da ćemo početkom sledeće godine imati građevinske mašine na objektu koji je počeo da se gradi davne 1984. godine“, rekao je Gojković.

Sve firme pozvane su da učestvuju u javnoj nabavci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije