Kada se odlučimo da negde otputujemo uvek pravimo procenu troškova i trudimo se da nam put donese zadovoljstvo, ali i da ne predstavlja preveliko opterećenje za budžet. Pored osnovnih troškova puta, smeštaja i hrane uvek se potkradu i drugi neplanirani troškovi, a telefonski račun nakon puta je jedan od njih.


Navikli smo da u inostranstvu telefon gotovo i ne koristimo, osim ako nam je dostupan wi-fi ili u slučaju jedne poruke dnevno sa obaveštenjem dobro sam, jer je saobraćaj u romingu nekoliko puta skuplji u odnosu na domaći saobraćaj.


Ali da li korišćenje telefona u romingu stvarno toliko košta? Šta ako je moguće da telefon koristimo van zemlje, a da kada stignemo kući ne vidimo račun koji će biti veliki izdatak za naše finansije? Vip mobile se pobrinuo da kreira najbolju ponudu roming dodataka koja je prilagođena potrebama putnika i omogućava nesmetanu komunikaciju u inostranstvu.


Dodaci od 1GB, 3GB i čak 10GB interneta, za 7, 14 odnosno 30 dana, omogućavaju putnicima sav komfor korišćenja interneta bez stalne potrage za wi-fi mrežom, kao i snalaženje u trenutku u 40 različitih zemalja gde dodaci važe, a koje možete videti na sajtu.


Ako planirate kratko vikend putovanje, Vip mobile nudi i manji paket za ovakve situacije, sa 500 MB koje možete iskoristiti tokom tri dana.


Za sve one koji su verni crnogorskom primorju, Vip ima i poseban roming dodatak sa 3 GB interneta i 100 minuta odlaznih poziva ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, za samo 999 dinara u trajanju od 30 dana, dok će svetske putnike obradovati i Global dodaci, koji važe i za SAD, Kanadu i Kinu, a obuhvataju 50 ili 100 minuta ili sms-ova, u zavisnosti od vaših potreba.


Dodatno, Vip u svojoj ponudi ima i Roming Plus godišnji dodatak, savršen za dokazane avanturiste koji su veoma često na putu – kada ga aktivirate, on za samo 499 dinara mesečno pruža 6 GB interneta, ali i Generali putno osiguranje koje pokriva i skijanje i snowboarding.


Posebno je važno što čak iako se dogodi da potrošite sav internet koje ste uplatili, svaki sledeći potrošeni megabajt naplaćuje po ceni od jednog dinara – baš kao da ste kod kuće.


Vip mobile se pobrinuo da normalna komunikacija u inostranstvu postane standard, šifre za wi-fi prošlost, a troškovi saobraćaja u romingu pristupačni. Sada samo ostaje da se spakujete i da na put ponesete najvažnije, Vip roming dodatke.


(PR)