ODLOŽENA PRESUDA: Na jesen o Jugoremediji

B. G.

četvrtak, 13. 06. 2019. u 20:07

ОДЛОЖЕНА ПРЕСУДА: На јесен о Југоремедији

foto S.Pašić

Jedan od 24 slučaja sporne privatizacije u Srbiji ni sada nije dobio epilog u Specijalnom sudu u Beogradu, koji je izricanje presude optuženima odložio za 12. septembar

JEDAN od 24 slučaja sporne privatizacije u Srbiji - "Jugoremedije" iz Zrenjanina, ni sada nije dobio epilog u Specijalnom sudu u Beogradu, koji je izricanje presude optuženima odložio za 12. septembar, za kada je ponovo zakazan nastavak suđenja, kao i ponovno otvaranje glavnog pretresa i saslušavanje predstavnika oštećenih privrednih društava iz Niša i Makedonije.

Pročitajte još - OPET PROPAO POKUŠAJ PRODAJE: "Jugoremediju" nude za siću

Optuženi u ovom slučaju su bivši generalni direktor "Jugoremedije" Jovica Stefanović Nini i bivši direktor te fabrike Zlatko Marković, ali i direktorka preduzeća "Nini" Olga Antić i Dobrica Živković, koji se svi sumnjiče da su zloupotrebom položaja odgovornog lica oštetili "Jugoremediju" za više od sedam miliona evra. Tužilaštvo za organizovani kriminal je tražilo od suda da Stefanoviću izrekne kaznu ne manju od šest godina zatvora, Markoviću četiri godine, Antićevoj tri, a Živkoviću bar dve godine.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije