Comtrade System Integration i Microsoft postali partneri i u regionu

16. 01. 2019. u 17:05

Comtrade System Integration и Microsoft постали партнери и у региону
Comtrade System Integration Adriatic postao Microsoft Licensing Solution Partner u Sloveniji
Kompanija Comtrade System Integration Adriatic objavila je da je potpisala partnerski ugovor sa kompanijom Microsoft i zvanično postala Microsoft LSP (Licensing Solution Provider) u Sloveniji. Ovaj status omogućava kompaniji Comtrade SI da čak i najvećim klijentima u Sloveniji – ali i zemljama Evropske Unije - plasira Microsoft rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje. LSP status rezervisan je samo za partnere koji postižu zavidne rezultate sa rešenjima zasnovanim na Microsoft tehnologiji i cloud servisima.

„Budućnost poslovanja je u primeni digitalnih tehnologija. Naši timovi Microsoft sertifikovanih profesionalaca pomažu klijentima pomoću rešenja iz oblasti mašinskog učenja, veštačke inteligencije, prediktivne analitike i digitalizaciji radnog mesta“, rekao je Miloš Mirjanić, generalni direktor Comtrade SI Adriatic.

Emilija Ristić, direktorka poslovnog razvoja kompanije Comtrade System Integration Adriatic objasnila je značaj novog statusa: „Naša kompanija omogućava organizacijama da transformišu svoje poslovanje strateškom primenom tehnologije. Pomažemo im da pronađu pravi pristup skaliranju i povećavamo brzinu, agilnosti i inovativnost u pružanju digitalnih usluga. Ovo partnerstvo će omogućiti našim klijentima da ostvare puni potencijal Microsoft Cloud tehnologija i menja način na koji kompanije isporučuju vrednost svojim klijentima“.Dve kompanije neguju snažno partnerstvo već više od 25 godina. Comtrade SI Adriatic prati cloud-first strategiju, vodi Microsoft kompetencijski centar i razvija sopstvene proizvode zasnovane na Microsoft tehnologijama. U proteklim godinama ubrzane digitalizacije, obe kompanije su ostvarile značajan rast zahvaljujući posvećenosti zajedničkim ciljevima.Bogato iskustvo u softverskom inženjerstvu, globalno prisustvo i kultura inovacije čineComtrade System Integration Adriatic idealnimMicrosoft partnerom za Sloveniju. LSP status to dodatno potvrđuje i najavljuje novo poglavlje saradnje i nastavak digitalne transformacije čitavog regiona.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Niko

16.01.2019. 20:37

da li neko zna razliku izmedju legalnog i nelegálnog softvera...osim sto je legalni jako skup