POVERENjE potrošača koje se godinama stiče samo je jedan od uslova za dobijanje laskavog priznanja "Najbolje iz Srbije". Tradicionalne nagrade Privredne komore Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i ove godine su uručene vlasnicima najuspešnijih robnih i korporativnih brendova u našoj zemlji, kao i najboljim manifestacijama i startap preduzećima. U kategoriji najboljeg korporativnog brenda - proizvodna dobra i usluge, nagrada je dodeljena domaćoj kompaniji "Knez petrol" d.o.o.

Jedino je domaće privatno preduzeće u svojoj branši, lider na tržištu nafte i naftnih derivata, prepoznatljivo po kvalitetu i brizi o svojim potrošačima, sa integrisanim društveno odgovornim poslovanjem u radu i razvoju. U ovoj kompaniji posebno naglašavaju da su njihovi zaposleni primarni razvojni resurs, kao i da su oni osnov za dalji napredak, koji kompaniju stavlja na korak ispred konkurencije.


* Zadovoljni Goran Pejić, Srđan Knežević, Milan Mihajlović i Ratko Gustovarac


Među laureatima ovogodišnje nagrade našlo se više od 150 najboljih srpskih brendova. U ime kompanije "Knez petrol", nagradu "Najbolje iz Srbije", za najbolji korporativni brend,proizvodna dobra i usluge, primio je Srđan Knežević. Priznanje je dodelio Slobodan Nakarada, direktor Muzeja savremene umetnosti.


- Nagrada je samo podsticaj razvoja novih poslovnih ideja i jačanja vrednosti kompanije - naglasio je Knežević na dodeli nagrada. - Kao veliki pokazatelj je i potvrda da su kvalitet naših usluga i prepoznatljivost brenda impertiv našeg poslovanja. Posebno sam zadovoljan činjenicom da pored finansijskog parametra i ocene stručnog žirija, jedan od parametara za izbor najboljeg brenda jeste glas potrošača. To nam pokazuje da idemo pravim smerom i postavljamo još veće ciljeve, vodeći računa prvenstveno o potrošaču, kvalitetu i inovativnosti.


PODSTICAJ ZA USPEH

Svečana dodela priznanja održana je u hotelu "Hilton" u Beogradu. Dodeli priznanja su prisustvovali mnogi članovi Vlade Republike Srbije, među kojima i premijerka Ana Brnabić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik PKS Marko Čadež, dajući podršku i podsticaj najboljima da nastave uspešno da rade i da budu još bolji.