BEOGRAD - Za generalnog direktora kompanije Karlsberg Bugarska izmenovan je Dejan Beko iz Srbije, saopštila je danas kompanija Karlsberg Srbija.

Beko je izgradio profesionalne kapacitete i postigao značajne uspehe u toku svoje karijere na različitim pozicijama u sektoru prodaje u okviru kompanije Karlsberg Srbija, kao i na poziciji direktora prodaje u Karlsberg Srbija grupi, koja obuhvata Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

On je na čelo kompanije Karlsberg Bugarska napredovao sa funkcije direktora prodaje u toj kompaniji, koju je obavljao 18 meseci i u okviru koje je imao važnu ulogu u sprovodenju i unapredenju nove komercijalne strategije.

"U našoj kompaniji nije retkost da talentovani lideri odlaze na važne pozicije u drugim zemljama. Svako od naših zaposlenih ima šansu da se usavršava, napreduje i dokazuje, te postigne profesionalni uspeh", izjavio je direktor Karlsberg Srbija grupe Gabor Bekefi, koji je do nedavno obavljao i funkciju generalnog direktora kompanije Karlsberg Bugarska.

Beko će kao generalni direktor kompanije Karlsberg Bugarska direktno odgovarati Larsu Lehmanu, generalnom direktoru za "ćallenger" tržišta regiona Karlsberg zapadne Evrope.