MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Most kod Rače za dve i po godine

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Most kod Rače za dve i po godine

MOST preko Save kod Sremske Rače, u okviru izgradnje autoputa Beograd - Sarajevo, biće izgrađen za dve i po godine, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović i istakla da Srbija ulaže ukupno 13 milijardi evra u regionanalne projekte.

ponedeljak, 28. 09. 2020. u 12:46

HAG: U toku saslušanje Čekua

HAG: U toku saslušanje Čekua

U SPECIJALIZOVANOM tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u toku je saslušanje nekadašnjeg komadanta Oslobodilačke vojske Kosova Agima Čekua, koje je traje već dva sata.

ponedeljak, 28. 09. 2020. u 12:02

HOTI KRIVI BEOGRAD: Nema razgovora o ZSO

HOTI KRIVI BEOGRAD: Nema razgovora o ZSO

PREMIJER privremenih kosovskih institucija Avdulah Hoti izjavio je danas da pitanje ZSO neće biti otvarano u dijalogu sa Beogradom jer, kako kaže, to pitanje je zatvoreno sporazumom iz 2013. godine.

ponedeljak, 28. 09. 2020. u 11:26

SUKOB TURSKE I JERMENIJE SE PRESELIO I U BEOGRAD: Jermenski osvetnici su ubili turskog ambasadora, zločin potresao Jugoslaviju

SUKOB TURSKE I JERMENIJE SE PRESELIO I U BEOGRAD: Jermenski "osvetnici" su ubili turskog ambasadora, zločin potresao Jugoslaviju

BORBE između snaga Jermenije i Azerbejdžana u regionu Nagorno-Karabah nastavile su se jutros, a obe strane su u toj oblasti rasporedile teško naoružanje. Svetske sile pozvale su obe strane da hitno obustave borbe i vrate se pregovorima, dok je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao da je Jermenija prepreka miru.

ponedeljak, 28. 09. 2020. u 11:09