Tukli su nas i govorili DA JE OVO NjIHOVO: Ispovest pretučenih mladića na Gazimestanu (FOTO)

Novosti online

nedelja, 28. 06. 2020. u 17:54

Тукли су нас и говорили ДА ЈЕ ОВО ЊИХОВО: Исповест претучених младића на Газиместану (ФОТО)

Foto: KIM radio

Stefan Trajković kazao je za RTV Kim, da je nakon što je policajac tražio Vojslavu Simiću da spakuje zastavu, "da je krenuo da odbrani druga"
Nakon parastosa na Gazimestanu, prilikom izlaska iz spomen kompleksa, dvojica mladića iz Lapljeg Sela, Vojslav Simić i Stefan Trajković privredeni su zbog nošenja zastave.

Stefan Trajković kazao je za RTV Kim, da je nakon što je policajac tražio Vojslavu Simiću da spakuje zastavu, "da je krenuo da odbrani druga".

Nakon toga, došlo je do incidenta, specijalne jedinice policije su ih privele, a kasnije na magistralnom putu ka Prištini, oslobodile.

"Kada smo krenuli kući, Vojslav je imao zastavu u ruci. Prišao mu je jedan policajac i tražio mu je da spakuje zastavu. Kada sam video da se otimaju oko zastave, krenuo sam ka njima, da odbranim druga i da ne dam zastavu. Onda se situacija smirila i zastavu nisu uzeli. Došla je ROSU i krenuli su da nas fizički savladaju, dobili smo nekoliko udarca i ubacili su nas u kola“, naveo je Trajković.

On je kazao da su ih policajci u autu tukli, a potom ih izbacili iz na magistralnom putu Priština-Mitrovica, nedaleko od Gazimestana.


"Bila su dva policajca sa nama u kolima pozadi. Kada smo se odvojili od mase, krenuli su da nas tuku po rebrima, glavi i leđima. Policajac koji je vozio udarao je mog druga laktom u glavu. Govorili su da ovde toga nema, da je ovo njihovo. Pustili su nas na magistalnom putu i nisu dozvolili da se vratimo na Gazimestan. Usput je naišla je jedna porodica iz Preoca koja nas je pokupila i odbacila do Lapljeg sela", rekao je Trajković.

On je naveo da nemaju vidljive povrede i da su nakon pregleda u Domu zdravlja u Gračanici upućeni na hirurgiju.

"Pregledala me je doktorka, osećam da me leđa sve više stežu i da ne mogu da dišem, videćemo sada šta će nam reći na hirurgiji", zaključio je Trajković.

Komentari (16)

Jole

28.06.2020. 18:11

Pa mora doci do tog rata kad tad. Nece ovako ici doveka. Na zalost. Ovo je samo odlaganje neizbeznog.

Vatro Marx

28.06.2020. 18:17

Sta ceka Srpska vlada zasto pravi ovakve propuste kao da se nista ne desava. Predsjedniku Vlade, ministru vanjskih poslova takodje i ministru odbrane, ovako nésto se nece njima nikada desiti. Samo znaju da kazu tako zvano Kosovo, zalosno je da Srbija ima takve politicare.

Tomi li

28.06.2020. 18:46

Da su oni drzava a nisu,ovi policajci bi bili suspendovani,kaznjeni a ministar policije i predsednik vlade ove tkzv drzave uputio javno izvinjenje mladicima.I da ih posete dok su na oporavku u bolnici ili na kucnom lecenju. Sta mislite da li ce nesto od ovoga da urade? Odgovorite sami sebi pa ce vam biti jasno kakav je to narod!

Mile - Policajac, Beograd

28.06.2020. 18:59

Ajoj, pa vi niste još videli kako tuče srpska policija, ovo je ništa, hahahahaha !!

Sima

28.06.2020. 19:16

Daj bre već jedanput rešite to sa kosovom. Nije moguće ds rešenja nema. Ako nema onda šaljite našu policiju na sever,na to stbija ima pravo prema paragrafu EU. ALO dokle da nam tamo ovi zločinci prebinaju decu. Prrdsednik treba da oštrije reaguje. Rosu tamo nema šta da traži. Deca nusu zločonci. Dobro kažu Rusi,za njih vazi samo rezolucija po paragrafu .ONDA predsedniče rešavajte to tako. Miliciju na Kosovo,ili vojsku da to čuva. Lepo na miran način.

Suverena

28.06.2020. 20:25

Зашто ћутиш Србијо? Докле ће ти децу тући? Докле ће те издавити? Отимати? Палити ти имања? Протеривати те?

lune

28.06.2020. 20:39

Bravo, momci, tako se čuva obraz! A da su šiptari stvarno sigurni da te to njihovo, niti bi im smetala zastava, niti bi nekog tukli i vikali "ovo je naše". Pre će biti da su sve više sigurni da otimačina neće proći.

Brateee

28.06.2020. 21:44

Da Bog da da im se ruke osuśe zlikovci jedni !!! Kad li ce vec jednom stati se na kraj ovom jadu na KOSMETU !!!