SINpredsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, je u stabilnom stanju. On je i dalje na Infektivnoj klinici u Beogradu, i njegovo stanje se prati.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš to. Voli te tata, svi te volimo - naveo je Vučić.

Pročitajte još: Njujork tajms, brojni drugi američki mediji, ali i afrički portali, pišu o Danilu Vučiću: Preneli poruku koju je srpski predsednik uputio sinu (FOTO)

On je, inače, prethodnih dana govorio o angažovanju sina Danila i ćerke Milice koji, kako je rekao, volontiraju otkako je proglašena epidemija virusa korona. Na jednoj od konferencija za medije Vučić je izjavio da njegova deca nose penzionerima hemiju, hranu i osnovne namirnice koje su im neophodne.

Pročitajte još: Ubrzo KRAJ epidemije:! Dr Kisić objavila sjajne vesti: Ako nastavite da se pridržavate mera, to je izvesno!

Pre dva dana i premijerka Ana Brnabić, pričala je gostujući na televiziji o humanitarnom radu dece predsednika Srbije. Ona je tada pokazala i fotografiju Danila i Milice, kako volontiraju i nose pomoć za starije sugrađane.

O tome da je Danilo Vučić pozitivan na virus korona izvestili su i američki mediji, poput "Njujork Tajmsa" koji je preneo ovu vest.

(Blic)