U JEKU epidemije virusa korona u našoj zemlji i preporuka o samoizolaciji i maksimalnom smanjenju socijalnih kontakata koje stručnjaci svakodnevno preporučuju, trgovci se na različite načine dovijaju kako da normalno nastave svoje delatnosti, a da pritom svaki rizik smanje na minimum.

Pročitajte još: Srpski lekar zaražen virusom korona sa Sajma poslao VAŽNU PORUKU (VIDEO)

Tako su se poslednjih dana pojavili različiti vidovi beskontaktne dostave, a u pojedinim mestima javljaju se i neka potpuno originalna rešenja koja nas i u ovim teškim danima razgaljuju, a u svakodnevicu ubacuju dašak humora.

Jedno takvo rešenje osvanulo je ovih dana i u Pančevu.

Naime, na Tviteru se pojavila fotografija potpuno originalnog rešenja za beskontaktnu kupovinu buregdžinice „Stankoski“, koja je u tu svrhu izumela neki oblik automata za burek.

Zahvaljujući ovom "automatu" kupovina mnogima omiljenog bureka je potpuno bezbedna: u jedan deo aparata ubaci se novac, iz drugog dela, preuzme burek, baš kao kod pravog bankomata, ili na primer, aparata za kafu.


Pročitajte još: Ljudi, opametite se! Srbija sa 23 smrtna slučaja zauzima dosta visoko mesto na crnoj svetskoj listi

Kako je idejni tvorac došao na ovu ideju ne znamo, ali jedno je sigurno: "automat" za burek u startu je izazvao veliko oduševljenje!