Slavoljubu kod Prištine palili garažu, ukrali traktor i pogazili njivu: Neću da prodam svoju očevinu, ovo je čisto iživljavanje!

Novosti Online

05. 12. 2019. u 14:53

Славољубу код Приштине палили гаражу, украли трактор и погазили њиву: Нећу да продам своју очевину, ово је чисто иживљавање!

Foto: Gračanica Onlajn

Porodica Kostić iz Preoca prolazi kroz torturu. Policiji sve prijavio, ali nema svrhe
Nema mira za porodicu Slavoljuba Kostića iz Preoca kod Prištine. Posle krađe traktora i paljevine garaže pre nekoliko godina, jutros je nepoznati počinilac divljao automobilom po iznikloj pšenici na Kostićevoj njivi pored naselja Marigona. Po Kostićevim rečima, šteta je velika, a policija je izvršila uviđaj i obećala da će počinilac ubrzo biti pronađen.

Pročitajte još:
Krenula preko Ibra sa srpskom zastavom, pa je priveli: Maltretiranje od strane kosovske policije (VIDEO)

Na njivi Slavoljuba Kostića iz Preoca, nepoznati vozač je “trenirao” izdržljivost svog automobila. Brojni tragovi guma po tek iznikloj pšenici pokazuju da je neko namerno uništavao hlebno žito koje Kostići godinama proizvode.

“Ne želim da prodam svoje imanje, redovno radim i na ovoj njivi je zasejana pšenica i vidite šta su uradili. Ne znam koji je razlog stvarno jer ni sa kim nemam ništa lose”, uzdišući priča Slavoljub, koji u Preocu živi sa suprugom, sinom, snahom i dvoje unučadi.

“Ovako nešto se prvi put dešava, ali sam imao drugih problema, 2002. godine su mi ukradene dve krave, posle sedam dana mi je ukraden traktor IMT 539, a nakon mesec dana mi je upaljena garaža, kada mi je izgoreo stari traktor, kukuruz i pšenica”, podseća Kostić na svoje muke i dodaje da počinioci krađe i paljevine nikada nisu pronađeni, iako je uredno obaveštavao policiju.

Policiju je obavestio i ovaj put, čim je primetio “oranje” svoje zasejane njive.

Ovo sada je čisto iživljavanje nad nama da ne možemo da živimo slobodno i da radimo. Ulažem u poljoprivredu, radim redovno, ali evo neko ne dozvoljava da mi to radimo. Prijavio sam odmah policiji, nešto posle devet sati, odmah su došli i rekli mi da su to neki monstrumi koji gaze hleb. Policajci su obećali da će da tragaju i da će da dođu u Marigonu da provere na nadzornim kamerama”, završava svoju priču Slobodan Kostić, nadajući se da će ovaj put huligani biti otkriveni i da će moći na miru da nastavi da živi sa svojom porodicom i da obrađuje svoje imanje.

Kostić ponavlja da ne želi da proda svoju očevinu.

(http://gracanicaonline.info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Raca Milosavljevic

05.12.2019. 15:02

... to je EU ... to je Amerika i vladavina prava ... to su nevladine organizacije ... ali proci ce i ova okupacija ....