Migranti preskaču ogradu i kopaju tunele duge preko 30 metara na granici sa Mađarskom, sve više ih ilegalno ulazi u EU (VIDEO)

Novosti online

utorak, 03. 12. 2019. u 14:35

Мигранти прескачу ограду и копају тунеле дуге преко 30 метара на граници са Мађарском, све више их илегално улази у ЕУ (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen @ PoliceHungary

Oko 3.000 migranata je u novembru pokušalo ilegalno da uđe na teritoriju EU, što je ove godine najveći broj za jedan mesec
Mađarska policija objavila je snimke migranata koji preskaču ogradu na granici ove zemlje sa Srbijom.


Prema najnovijim podacima mađarske policije, oko 3.000 migranata je u novembru pokušalo ilegalno da uđe na teritoriju Evropske unije, što je ove godine najveći broj za jedan mesec.


Najviše njih pokušava da preskoči, zaobiđe ili iseče ogradu na mađarsko-srpskoj granici.


Nedavno je mađarska policija objavila da je pronašla 44 migranta u tajnom tunelu ispod granice sa Srbijom na kojoj je podignuta ograda od bodljikave žice.

PROČITAJTE JOŠ: Psovali joj majku srpsku i palili kosu: Migranti napali devojku (24) u Pirotu (FOTO/VIDEO)


Prema izveštaju policije, u tunelu se nalazilo 44 ljudi, a tunel je pozicioniran nedaleko od Asotaloma, opšine na jugu Mađarske, na granici sa Srbijom.


Tridesetak kilometara dalje, u blizini pograničnog grada Csikerije, pronađen je prazan tunel istog tipa.


Tuneli su iskopani ručno, nisu imali potpore i bili su opasni za korišćenje, navodi policija.


Ulazi i izlazi bili su skriveni vegetacijom. Tunel u kojem su pronađeni migranti bio je dug 34 metra, a drugi 21,7 metara.

(nezavisne.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Saša

03.12.2019. 15:40

Molim "humanitarce" da dođu da nam pričaju još malo kakvi su ovi blago za nas i čitavu Evropu. Kako je lepo biti humanitarac na grbači i stradanju drugih.

hristina

03.12.2019. 15:40

Mi SMO svoji na svome! OVI nisu ratne izgeglice. Oni su OKUPATOR! ... MARS iz nase zemlje!!!

Јован

03.12.2019. 16:29

Нешто ми тај снимак делује као намештаљка мађарске полиције, да би показали домаћој јавности како пазе на границу и можда увели нове мере. Види се да неко руком помера камеру и прати оне који прескачу (можда глумце?). Што их онда нису одмах зауставили? А иначе, све заустављају и враћају их нама!