“Izgledalo je kao prevara”: Oglasio se Anou Debao, Nauranac koga na Instagramu prati 40.000 Srba

Novosti Online

01. 12. 2019. u 16:18

“Изгледало је као превара”: Огласио се Аноу Дебао, Науранац кога на Инстаграму прати 40.000 Срба

Foto: Instagram

Stanovnik malecne zemlje na Picifiku i dalje je u šoku posle kampanje koju je pokrenula stranica “negujmosrbski”
Nauranac Anou Debao, koji se ni kriv ni dužan proslavio na Instagramu nakon što je njegova zemlja povukla priznanje Kosova, oglasio se na Instagramu i zahvalio desetinama hiljada pratilaca iz Srbije. Posebno je istakao stranicu “negujmosrbski”, koja je od njega napravila prvog influensera malecne zemlje na Pacifiku, tako što se pokrenuli akciju da ga zaprati više ljudi nego što ostrvo ima stanovnika.

Pročitajte još: Stanovnik Naurua postao hit na Instagramu zbog Srba: Imao 40 pratilaca, sada ima više od 40 hiljada


-Zdravo, ja sam Anou Debao, ovo je odgovor mojim pratiocima iz Srbije kojih je 40.000. Sve je ovo zahvaljujući stranici "Negujmo srbski". Nadam se da sam to dobro izgovorio jer baš ne znam i ne razumem vaš jezik, ali se nadam da ću narednih nedelja i meseci naučiti više od vas. Oprostite mi što sam kasnio sa odgovorima na vaše lajkove, komentare i poruke – rekao je na Instagramu Anou pokušavajući da na našem jeziku izgovori ime stranice koja mu je donela više od 40.000 pratilaca iz naše zemlje.

Anuo je neko vreme bio u šoku iznenadnom slavom na internetu i otkriva šta mu je sve prolazilo kroz glavu.

- Deo mene i dalje veruje da je ovo jako komplikovana prevara – kaže Anou, ali ipak ne misli da je to slučaj nakon što je isčitao silne komentare i prevodio ih sa srpskog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)