Oni su ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države: Stefanović pohvalio policajce nakon rekordnih zaplena droge

Novosti online

18. 11. 2019. u 14:32

Они су понос Министарства унутрашњих послова и наше државе: Стефановић похвалио полицајце након рекордних заплена дроге

Foto: I. Marinković

Ministar najavio u narednim danima nove akcije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplenili 113 kilograma marihuane.

- Posle akcije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države, rekao je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ -Posle rekordne zaplene narkotika u Srbiji: Kobrom hvalio čistoću heroina, vozio "porše" (FOTO)

Ministar je precizirao da je marihuana u dve odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš.

Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

- Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine, zaključio je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije