DEČIJI DAN NA NOVOM BEOGRADU UZ PREMIJERU CRTANOG FILMA FIKSIZI - MAJSTORČIĆI

“Dečiji dan” održaće se na Novom Beogradu u prostoru bioskopa Sinepleka Delta Siti u subotu 2. novembra od 17:00, kad će premijerno biti prikazan animirani film za decu “Fiksizi - Majstorčići”, a ispred bioskopa biće organizovan dečiji sportski poligon Arena Fan Fektori gde će mališani imati prilike da testiraju svoju okretnost i da se takmiče sa vršnjacima u spretnosti.

“Fiksizi - Majstorčići” mogu se pogledati u bioskopima širom Srbije u ditribuciji Dexin Filma. To je popularna ruska dečija animirana avantura novije produkcije, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovečuljaka, Majstorčića, koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se kao serija prikazivao prvobitno na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta.

Crtani je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Ivan Ivanov, Simona Ćirović, Zmaj Ognjeni Čulić, Ana Mirović, Jovana Cavnić, Lako Nikolić, Miljan Prljeta, Alek Rodić, Bojana Tušup, Kristina Bratić, Slađana Letinčić, Zoran Stojić.

Trejler je dostupan na ovom linku. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Napišite nam koja je vaša omiljena rubrika i mi ćemo vas nagraditi!

Pet čitalaca, koji pošalju odgovor do 12 sati dobiće poklon po dve ulaznice za premijeru crtanog filma FIKSIZI – MAJSTORČIĆI.

Dobitnici su:

1. Bojana Babanić

2. Tatjana Marjanović

3. Aleksandra Drajer

4. Luka Mihajlović

5. Tanja Petrović


Napomena: Isti dobitnik može dobiti nagradu samo jednom u 30 dana.